7

баро

преди 5 години

снощи в парка ме залая ***,сритах го,дойдоха собствениците -симпатична двойка,извиниха се ,пихме по напитка и цяла найт ги кецах,реваха като саранската мечка,сутринта намериха ричи заврян под килима-умрел от уплах

6

Цонко

преди 5 години

Добре, че дядото не е успял да нарани кучетата защитавайки себе си и внучетата си. Щяха да го окашарят до живот и да му вземат всичко. Така е, като законите се пишат от спортисти, артисти и разни парашутисти.

5

Анонимен

преди 5 години

Така е в татковината - нахапват те кучета и нищо. Собственичката болен на легло имала да гледа и хайде у тях! Ами като обича толкова кучета да си вземе болонки! Егати правосъдието - само права за престъпниците.

4

Анонимен

преди 5 години

В Тикволандия е така... За съжаление

3

V

преди 5 години

А вярно ли морето изхвърлило кокаин край Калиакра ,щото Калиакра било нос ???

2

не е

преди 5 години

Тва е гаранция бе,пич.Тия 1000лв си ги взимат със сигурност.Дано я съдят и пострадалите,няма как да се отърве без да плаща.

1

Анонимен

преди 5 години

И те така, докато изядат някое дете... После пак ще съжалява и пак 1000 лева, а съдиятаколко ще сложи в джоба, няма да разберем. Това е като вица за оня дето реди керемиди. Ако я осъди и прати псетата за ефтаназия, от кого съдията ще събира пари за безумни решения...