66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70Външната намеса преди изборите в БГ по темата апартаментгейт е от САЩ. Историята с апартаментите започна от свободна европа,които се финансират от САЩ.

65

бай ганю

преди 5 години

русия си прости още изолация проблема е в сегашното управление грабещо от ресурсите на страната и което не може да си позволи да изгуби властта може би се мислят за много умни но запада вече многократно доказва че не пасе трева

64

Анонимен

преди 5 години

Големи комплекси тресат руснаците. Нещастници.

63

Петров

преди 5 години

България воюваше на страната на Хитлер. каква трагедия за българските нацисти, изядоха пердаха от руснаците заедно с него.

62

До Петров

преди 5 години

Верно ли бе,Русия ли победи Хитлер? Защо и викат "световна" след като Русия и Хитлер са воювали? Я разгледай картата също така от онова време и виж съществува ли такава държава "Русия". Въпреки ,че само за тях е "отечествена" все едно само те са воювали,но те са свикнали да крадат история при тях даже не е и прецедент,както внушават на целия свят,че Кирилицата е тяхна! Никой ако не е специалист в чужбина не знае,че е българска,всички мидлят,че е руска,ама за вас не е проблем,вие обичате не Бг

61

Анонимен

преди 5 години

То и апартаментгейт в който става въпрос за неща случили се преди 5 и 10 и повече години изскача на бял свят точно преди изборите за ЕП. Човек трябва да е сляп за да не вижда външна намеса.

60

Мирослав

преди 5 години

Какви съмнения калви 5 лв,в Холандия ги хванаха барабар с компютрите и все баагажа. Казаха им имената чиновете и всичко. Тук чуждиде шпиони пак обясняват как не било така. Имам чувството щ,че ако хванете жена си чистогола в леглото с някой руснак пак,ще кажете,че не е така... ***!

59

Петров

преди 5 години

Лоша тази Русия бе, Швеция разгроми, Наполеон съсипа, Хитлер уби, американците от Сирия и Либия изгони, не им даде да си направят военна база в Крим...Недемократично някак си.

58

Панталей Партизанина

преди 5 години

Русия е една много мъдра държава която знае къде се намира. В Азия. По тази причина Русия не би се интересувала от Евроизборите защото те ще се проведат в Европа. Но Русия има България за скъпоценен другар и близък. И ако Русия се протегне от Азия до България в Европа, това ще е една много мъдра прегръдка с целувка.

57

D

преди 5 години

Много съмнителна статия с още по-съмнителни доводи и заключения. Че ЕС има огромни проблеми и че който може, включително Русия и САЩ, яхва вълната не е голяма изненада. Че подкрепяш материално политици, които биха били в твоя полза, също не ме кара да си глътна езика. Съмнението, че дипломати могат и да са шпиони също разбива отвсякъде - сега ли го научихте?

56

Ами така е..

преди 5 години

Русия ДГД!Егати аборигените!

55

Анонимен

преди 5 години

Че, това новина ли е?

54

Анонимен

преди 5 години

до тонката.Ами препикай го де.То и без това пикалото ти за друго не става.Пък и току виж се нахакаш на някой руснак,който освен че ще ти натроши джендърската крътуна,ще ти направи и нещо друго със задните части.;

53

Анонимен

преди 5 години

и бсп _ разчита на ссср!

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49"Русия е велика сила"Каква велика сила? В Топ 20 по заболеваемост от туберкулоза. В една група с Йемен, Афганистан, Мадагаскар и други "велики".Президент за който специално се сменя конституцията, тотална зависимост от износа на суровини, контролирани избори... русия е типична бананова република. Може да е най-голямата, но все пак си е бананова република и скоро няма да се оправи.

51

Сата НАТО

преди 5 години

Турция е най-естественият съюзник на България. Просия е враг Номер 1 на България по дефиниция.

50

Анонимен

преди 5 години

България е бастион на КТБ'то в ЕС. Тук руските шпиони са го обърнали в авгиеви обори !Докато не се прочистят България няма да се еманципира от Московската Орда.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

49

Сата НАТО

преди 5 години

ЕС са меки китки.Трябва постоянно да се подържа конфликт с ниска интензивност с Просия и да и се пуска кръв. Надявам се да им дойде акъла и да почнем полека да ги трепем в Сирия, Либия и Украйна.

48

БГ

преди 5 години

Между Турция и Гърция може да добавиш и Русия и Сърбия

47

Анонимен

преди 5 години

Вечните врагове на България:1.Турция2.Гърция3.Англия4.Франция5.САЩ