122

Анонимен

преди 5 години

"Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов се върна в НС. Цветанов е записан като сътрудник на ПГ, която неотдавна ръководеше. Проверка в регистъра на НС показва, че Цветанов е привлечен като консултант в област "зам.-председател на ПП ГЕРБ". Списъкът на сътрудниците допълват още 8 души. "

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 119Апартаментгейт ти омръзна и искаш против ро.мите да се пише, нали? Това е тема 1 за вас. Най- същественото.

120

мимоходом

преди 5 години

Вместо всеки ден да четем за напазарувани евтини имоти от върхушката, много по-лесно ще бъде да посочите КОИ НЕ СА!А дали има изобщо такива?И моля, погледнете, ако можете, банковите им сметки! Там изненадите ще бъдат още по-фрапиращи!

119

Анонимен

преди 5 години

До 127....изчезвай в русия при *** бе..с бедната ти осиротяла червена партийка...остави ни нас да се мъчим тука с обирджиите

118

1

преди 5 години

оффф, стига вече с тези апартаменти да видим какво се прикрива с тези новини, например цените на тока и горивата... да си сложим ръка на сърцето и да си кажем, кой не е сключвал сделка на една цена а пък да е платил на ръка остатъка, то не за кола, апартамент или друг имот. всички сме си играчи, кой на дребно, кой на по едро, всеки се води от личната си изгода, така че няма какво да я дъвчем тази тема повече, другото скритото зад нея е по интересно и какво се цели с това, ще видим то ще си покаж

117

Анонимен

преди 5 години

Протести няма ли да има? Ако ро.ми бяха накупили имоти или били някого, веднага щяхте да озвереете и да излезете на протести, да ревете срещу беззаконието.Няма ли да се събарят постройки?

116

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези евтини имоти бе ! Кога ще започнат да проверяват скъпите ????

115

Сандо

преди 5 години

тоя замина у каналиацията ... *** дано го праснат както праснаха кметицата на младост

114

Професор

преди 5 години

Валери не се предавай! Народа е зад теб и те подкрепя! Само Герб да живее Генерал Борисов! Мачкай комунистите!

113

Анонимен

преди 5 години

Офф аааре втръсна ми с тоя апартаментгейт и с озверелите червени тролчета ***.ролчета тука дето се прескачат да драскат коментари и да цъкат плюсове и минуси...ааааре у россия си изчезвайте всички и ни избавете с все партията ви бездарна беееее......

112

Анонимен

преди 5 години

Е-х-е-е и замириса на море.С оставки дойде Пролетта,и Изборите вече идат,апартаментгейт се провиди,за 3 дни чудо е това.Е-х-е-е и замириса на море.

111

Анонимен

преди 5 години

За тоя ще кажа само следното: с такива приятели врагове не ти трябват. За какво са му трябвали на Борисов такива, един господ знае. Какво си е мислил? Симеонов преди време сам си подписа оставката с наглярското си поведение, с което продължава и сега. Никога не му е пукало какъв имидж има пред хората а се беше наврял във властта. И е решил да хвърля камъни в чужда градина вместо да вземе да почисти своята Евтин, елементарен човек с голямо самочувствие - типичното българско парвеню.

110

Анонимен

преди 5 години

Добре е, щом почнаа да се замерват с далавери, кой кого ще омаскари повече, значи са им казали КРАЙ.

109

хачапурито

преди 5 години

Валерка- жартиерка. Разпъваш се като ластиче, само и само да останеш във властта! Жалко, но няма да останеш. Твоите покровители от ГЕРБ са вече бита карта. Големио, Бел брат от отвъде големото море, вече залага на друг играч. Герб са вън със сигурност. Ти също. И на глуп.ците, вече е ясно какво струвате. По-важно е, белио брат, кого ни е нагласил за следващ ездач и стригач. А, ти, Валерка... ми гледай да пооткранеш още нещо, че края се види!

108

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде. И Далавери Слънчонов ли бе

107

М, да ...

преди 5 години

До 20 НЕбългаринНе е точно така! Въпросът е дали ще има осъден реално и кога за назидание на останалите да не бъркат в кацата за да не се продължава / поне малко страх/ по същия път! Кого ще прежалят или всите в купом заминават! :)))

106

АНТИ

преди 5 години

Прокуроре....прокуроре,депутат има хитър адвокат.Закона нищо няма да му стори,оставка хвърля и си е рахат.

105

Анонимен

преди 5 години

Хе, хе, сега видях в Дневник новината, че Цветанов се връща в парламента като "нещатен сътрудник на ГЕРБ" Със свободен достъп, щял да консултира парламентарната им група.Каква е тази безкрайна наглост, бе!

104

bolbov

преди 5 години

Няма смисъл от прокурорски проверки и фалшиви дела от които народните избраници/измамници/излизат чисти като момини сълзи.Предлагам лично до ББ държавата да откупи на всички тези тарикати имотите по цените които са декларирали в нот.актове и по които са платили данъци.После тези имоти да бъдат обявени на публична продан за да видим каква е истинската им цена.

103

Анонимен

преди 5 години

До реалистЗа ДПС ни важи !!