96

ПЕНСИОНЕР

преди 5 години

Човека при когото започна корупцията и днес той е нено олицетворение има смелоста да се възмущава че Корупцията днес е най голям не решен проблем .

95

Анонимен

преди 5 години

след като американски финансираната Свободна Европа разкри данни за корупция на управляващите, ЗНАЧИ Е ВРЕМЕ ДА АКТИВИРАТ СЛЕДВАЩИЯ СИ АНТИБЪЛГАРСКИ ПРОЕКТ СЛЕД ГЕРБ. ДАЛИ ЩЕ Е УЧИНДОЛСКИЯ ОЛИГАРХОЦИРКАДЖИЯ, ДАЛИ ЩЕ Е ДРУГА ШАЙКА. СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТИЯ ДЕТО ХОДЯТ НА ИНСТРУКТАЖ ВЪВ ВАШИНГТОН ЕТО ОРБАН НЕ ХОДИ ПА УНГАРИЯ ДЪРПА ПРЕД НАС. Гласувайте САМО за тези които са най-ох рач ени по медиите. Това е верния избор.

94

Анонимен

преди 5 години

След десети ноември правителствата са поставяни от запад и насърчавани от тоя запад да са корумпирани, за да са зависими и удобни. И почва рекетирането - скъпи самолети ли не щете, евтини западни златни концесии, скъп тецов ток, ВЕИ мощности вместо АЕЦ, ОБИРДЖИЙСТВОТО ПРЕЗ ГРАНИЦА НЯМА НАЧАЛО И КРАЙ. А ужким са против корупцията нашите ментори и началници. ТЕ Я СЪЗДАВАТ. ТЕ Я ПОДДЪРЖАТ И ТЕ ИСКАТ ДА НЯМАМЕ ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ А ПСЕВДО И СИДЕРОВ Е АМЕРИКАНСКА ПО Д ЛОГА КАКВО ОСТАВА ЗА ШЕКЕМБАКА И С

93

дедо Ташунко

преди 5 години

Крадеца вика "дръжте крадеца".

92

Анонимен

преди 5 години

Ами корупцията се толерира от твоите приятели от посолството. Ти по морален начин ли стана президент или измами очакванията на народа а после пет години плю руския народ... Ти ли си морален човек!??? От кога ти е първият милион и на колко работника не плащаше честно заплатите, тяхната заработка а повечето им труд си го пъхваше в джобчето. Днес получаваш ли пари за да хул иш Русия или го правиш ей така от некомпетентност и антибългарска злоба.

91

Анонимен

преди 5 години

Всеки от държавници сочи с пръст корупцията и в същото време всеки се възползва от нея. Демагози.

90

Анонимен

преди 5 години

Корупцията е пропила голяма част от България. Протестита отдавна доказаха, че са безмислени и никой не им обръща внимание. Не виждам как ще се оправим, тъй като трябва да се вкара в затвора значителна част от населението. Другият вариант е да се изправим един срещу друг и който остане, остане.

89

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев дори не проумява какъв потенциал за печалба крие в себе си.Ако зареже всичко и се хвърли в шоу бизнеса ще стане милиардер.

88

Станишко

преди 5 години

Зеления чорап Радев ли да реши проблема с корупцията ?Той може да излезе най -големия борец срещу корупцията - купувал ведомствениапартаменти за жълти стотинки и Деса ги продавала за жълтици.

87

Анонимен

преди 5 години

плевнЯлиев: Корупцията е най-големият нерешен проблем у нас------------Крадеца вика "Дръжте крадеца"!псЕ, те това е старата школа на..... Комсомола!!!!-))))))

86

Bayers

преди 5 години

Корупцията е симптом на не работеща СЪДЕБНА СИСТЕМА

85

Пич

преди 5 години

До 7да бяха само Прокопиев и Доневски ....всеки които има повече от 1 милион и не е спортист или артист заслъжава да бъде публично обесен заедно с цялото му семейство България се управлява от юдо-масонслата мафия на Соломон Паси и от разни приятелски кръгове като "Европейска България", "Монтерей" и пр.докато не започнем да ги трепим тези гадове винаги ще живеем като ***

84

Анонимен

преди 5 години

Това, нищо, пак ли е изпълзяло? Трябва ли да ни уведомявате винаги, когато има диария?

83

6

преди 5 години

като Държавния департамент се оставят да бъдат оплетени от тази манипулативна мрежа, доверявайки се на твърденията на очевидно пристрастни към интересите на олигарсите у нас НПО-та.А иначе, медиите, свързани с кръга Капитал и останалите задкулисни играчи, използващи изданията у нас като щит за престъпленията си, никога не са имали скрупули да забъркат в манипулациите си чужди институции. Така преди месеци Фрогнюз вкара във фейковете си срещу Пеевски дори държавния секретар на САЩ Май.......

82

БЛЯК

преди 5 години

Лае пс ето, лае... Ама да си харчи със "здраве" парите от рушветите (може някой ден и той като Доган, от обикновен Депутат да стане СОБСТВЕНИК на ТЕЦ, може и НЕК, знае ли човек).

81

4

преди 5 години

Още по-абсурдното обаче е, че липсва и друг още по-драстичен пример за агресия срещу наш журналист в Пловдив Ели Крумова. Случилото се разтърси медийната общност миналата година, бидейки откровен пример за агресия от страна на представител на властта срещу журналист и доведе до бурна реакция, както от нас, така и от не малка част от колегите ни.Виждайки лавината от гневни коментари, от АЕЖ също излязоха с декларация, макар и с няколко дни закъснение,но явно са били обхванати от амнезия за нея при разговорите си, въз основа на които е писана медийната част в доклада на Държавния департамент.

80

3

преди 5 години

и Телеграф към bTV да се прочисти от журналисти.АЕЖ-България обаче явно е пропуснало да спомене, че самият призив дойде,след като водещият на 120 минути Светослав Иванов използва предаването, за да заклейми без какъвто и да било повод, нито факти и доказателства, изданията ни като бухалки. Тази очевидна фалшива новина, една от многото, разпространявани срещу нас и издателя на Телеграф медиа Делян Пеевски от медии и предавания, обслужващи интересите на Прокопиев и сие, липсва като приер за агресия срещу наш журналист

79

до анонимен 85

преди 5 години

Съгласен съм, ще живея с това ! Но, би ли ми казал къде е този "Елит на нацията" и още: ако все пак мислиш, че има "Елит" то си задай въпроса откъде е "закваската" на този елит - откъде произхожда !

78

Анонимен

преди 5 години

Популизмът не е лошо нещо. Да спре да спряга думата "популизъм"! Втръснаха ни неговите мантри.

77

Анонимен

преди 5 години

Преди 70 години ЛОШИЯТ НАРОД СЪД изби без присъди "ЕЛИТА НА НАЦИЯТА" - политици, офицери, журналисти, чиновници и т.н. Защо си мисля, че ако днес има пак НАРОДЕН СЪД, ще избие отново ЕЛИТА НА НАЦИЯТА! Та времената се менят, нравите не!