9

Анонимен

преди 5 години

"Докато Германия прие с отворени обятия бежанците, страни като Унгария и Словения се капсулираха и затвориха бежанския маршрут."Най-правилният подход. За Словения и Унгария говоря, не за немската пародия.

8

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не са "бежанци" а организирано ислямско нашествие.Ако бягаха от военни конфликти мюсюлманите щяха да бягат в Саудитска Арабия,Катар,Бахрейн,ОАЕ все богати мюсюлмански държави в които няма война.И еднакви по манталитет,религия и нравиТова е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО НАШЕСТВИЕ и нищо друго.

7

Анонимен

преди 5 години

Глобалистите искат да променят облика на Европа и тя да стане като средностатистическа африканска хралупа.

6

позор

преди 5 години

Първо никой не казва истината кой причини тази бежанска криза и кас същите реагираха на нея,Няколко европейски страни заедно с САЩ участваха в преврати и революции в арабския свят,агресията на запада и САЩ в Ирак и най голямата грешка на Европа свалянето на Кадафи и кризата в Либия която пазещи Европа от африканските бежанци,защо самата Европа уби човека който я пазеше от хуните?!и ето сега какво стана,Европа вече никога няма да е същата.

5

Sorry end!

преди 5 години

Повече са от милион и половина! Отиват към три милиона, но май се прикрива истинската цифра! Издържахме 45 години комунизъм, ама надали ще издържим 45 години в ЕС, просто минаха 10 години остават 35 в които ще сме изчезнали като етност, а тук ще живеят ннегри, роми, араби, индийци, извънземни и бездомни кучета

4

Анонимен

преди 5 години

Ми най-разумно е мъжете да ги разстрелват жените и момичетата да ги ползват за прислужници.В Турция така правели дори и не много богат турчин веднага си купува нещо за лющене с приемвлив външен вид на цената на старо рено. В България-суша мизерия и скъпотия. Ем грозни ем скъпи ем с претенции.

3

бааа го

преди 5 години

До казаХНякой црън ти е лупнал минусче!

2

Логично

преди 5 години

Промениха облика към мингянство.

1

казаХ

преди 5 години

Крайно време е така наречените "бежанци" да бъдат върнати в Сирия/независимо от коя сържава са/защото използваха военния конфликт там за да нахлуят в европейските държави.Войната в Сирия приключи и има нужда от тях за да възстановяват държават.Европейските държави включително България не ги желае, германците също въпреки че Меркел ханъм им ги натресе.Да поемат обратния път кът към Близкия изток и Африка.Нелегалното преминаване на границите да бъде КРИМИНАЛИЗИРАНО.