115

Борис

преди 5 години

До ПавелАх на мама мишлето, дощяло му се да стане министър. На кого бе? На *** който само, ще останат.

114

Павел

преди 5 години

Аз като стана министър, ще разпоредя за всички медии...всеки един създаващ новина, коментиращ новина и т.н. да излиза със актуална снимка и пълна биография, вкл. родители, баби и дядовци, братовчеди и т.н. с цел да изчезнат тези гнусни мишоци, които лъжат най нагло....чухте ли бе мишоцииииииииииииии!!!:D

113

Борис

преди 5 години

Това е най-некадърният ни министър. Не знам , кой и за какво я държи. Няма си представа, от туризъм, но някой много стабилно я подпира, някой наш конкурент.

112

до 115

преди 5 години

Ми да си ги купуват на реални цени и няма да ги мразим

111

Анонимен

преди 5 години

Стига със стеротипа, че почти всички от ГЕРБ са с евтини апартаменти, това насаждане на омраза.

110

реалист

преди 5 години

Ей Цвъки, повлече крак и на много Гербопимазаници ще лъснат далаверите. Спиш ли спокойно? Сигурно много те "благославят". Да си жив здрав, защото ти ще затриеш крадливата партия и на края за десерт ще създадеш партия в централния софийско затвор.

109

БГ

преди 5 години

винаги съм казвал - българската работа е крадлива , некадърна и мърлява ! нищо не става ....

108

Панталеев

преди 5 години

С достатъчно пари пък мама и тате купуват за нея?!?

107

Анонимен

преди 5 години

то и аз имам достатъчно пари да си купувам стоки на 30-40% от реалната им стойност.

106

бг смешки

преди 5 години

другият огромен проблем разбира се освен кражбите от обществените поръчки си тоалното беззаконие което цари у нас последните години ! просто е нещо страшно ! всеки си прави квото си поиска ...определя си цените както му падне ! строи където му падне ...кара си както си иска ... просто тва не е държава по никви покАзатели ! банките си определят лихвите както им падне ...мобилните оператори те цакат и те с надписани сметки ... нищо не става !

105

Df

преди 5 години

Какво се правят на ударени.Купуват апартамент груб строеж за 75000 лева и го декларират.В този груб строеж ли ще живеят?В следващите две години го правят годен за живеене и той става за 400 000 лева.Редно е да го декларират за сумата в завършен вид.

104

Анонимен

преди 5 години

Логиката на политиците: преди да влезеш политиката и след като излезеш в нея може висчко - данъчни измами и т.н. Но щом, като си в политиката, не може.Не трявба ли преди да влезеш да си имал някакъв морал, за да ти се галсува доверие??? Защото най-малката очевидна далавера, която правят всички е, че пестят от данък, а си е чиста форма данъчна измама, което обществото приема защото ве общоприето и 99 процента от сделките се изповядват на данъчна оценка, за да се пестят данъци и нотар такси.

103

Анонимен

преди 5 години

Всичко е точно. Сега маломерен тристаен на зелено върви около 80-90 хиляди евро, тя преди няколко години го е купила за 75 хиляди лева, но понеже си търся жилище и се отказах, защото нямам възможност на тези цени, доста проучвам пазара. Има пиково ниво на цените 2007-2008 и сега 2017-2019, като всички експерти твърдят, че цените през 2007-2008 г. още не са достигнати. И 2011-2013 г. да го е купила когато е дъното, пак няма такава цена от 74 хил ЛЕВА за тристаен. Така, че не е реална цената.

102

Анонимен

преди 5 години

Министерството на културата, министерството на спорта и минстерството на туризъма ще се обединят в едно общо министерство на физкултуризъма.

101

реалист

преди 5 години

ВОЖДЕ, КЪДЕ СА СИНИТЕ ТИ ЛАМПИ? ТОВА ЛИ Е ГЕРБ СТАНДАРТА? ТОВА ЛИ Е ГЕРБ МОРАЛА? ИЛИ СИНИТЕ ЛАМПИ НЕ СА ЗА ГЕРБОПОМАЗАНИТЕ? ОСТАВКА,СЪД, ЗАТВОТ И КОНФИСКАЦИЯ !!!

100

Анонимен

преди 5 години

Очевидно,трябва да имаш много пари,за да си купиш не само евтини апартаменти,но и власт.Госпожата се е възползвала максимално от тази възможност.

99

Анонимен

преди 5 години

На тая лъжите са по-големи от носът. Па той хич не е малък.

98

Г-жа Ангелкова..

преди 5 години

..е напълно права, за да се влезе в българската политика по начина, по който тя е влязла, са нужни доста пари. Несъмнено налични у човек, способен да купи 142 кв.м. ново строителство в добър квартал на София за 75 000 през прословутата 2008-а!

97

Анонимен

преди 5 години

Ама моля ви се, всичко е законно! Много ви се моля! И като се повтори тази мантра 100 пъти и ще стане истина.

96

Вярно ли е

преди 5 години

Вярно ли е, че баща й строи пътища?Тогава логично е да има милиарди, г-жа Ангелакова е права, тати дава.Като на някакъв държавен служител, дето сина му учил в Лондон, дет таксата била 20 00 ЕВРО, и имал апартамент за близо милион, на 21 г.