19

Иванчо+Марийка

преди 5 години

Топлофикация скубят яко ама пари за ремонти нямат. Само за премии.

18

Анонимен

преди 5 години

Доколкото разбрах от видеото, този провинциалист, който сто на сто не е софиянец, съдейки по говора е паднал в ямата преди да дойде аварийният екип на Топлофикация.Няма как да се поставят заграждения преди екипът да стигне до мястото на аварията.Могъл е просто да си гледа в краката, вместо да си прави селфита с парата, на която той казва пушек.Много смешно беше - вече по-голямата част от "софиянци" са ей такива като тоя.Пък и с претенции.

17

до 17

преди 5 години

Пак не си разбрал - въпросът не опира до искане или неискане.Става въпрос за пари и възможности. Нали се сещаш че без пари никой няма да влезе да сменява тръби - работа тежка и неблагодарна.

16

Анонимен

преди 5 години

До 14Като не искат да ги сменят и да предоставят адекватна услуга - да прекъсват топлоснабдяването!

15

Klinghoffer

преди 5 години

Кофти работа, обаче да си е гледал в краката, а не в телефона.

14

Анонимен

преди 5 години

... ОТЗАДЕ ... откъде го намерихте тоя селянин бе ?И освен това парата не пуши, пуши димът от огъня.

13

до 12

преди 5 години

А ти как точно си представяш че се сменяват стотици километри тръби в цяла София.Просто ей така, като им изтече времето, отиваш вадиш старите и слагаш нови.С едно копче, нали.Това са огромни средства и много хора, с които Топлофикация вече не разполага.Фандъкова обира цялата печалба. Работниците от много време са на минимална заплата.

12

до 10

преди 5 години

Не зная защо набърквате ТЕЦ-София, след като инцидентът е станал в района на ТЕЦ-Изток

11

Анонимен

преди 5 години

Топлофикация пак са неадекватни. Тръбите били на 50 години при нормален живот на тръбите 25 години и госпожата казва "Откъде да знаем, че ще стане авария" ....Ако бяха ги сменили когато им е дошло времето, това нямаше да се случи. Още повече че това Е калкулирано в цената на топлоенергията! Тук имаме престъпно бездействие от страна на Топлофикация София

10

Пич

преди 5 години

"Пушеше отвсякъде, от всички шахти. Исках да заснема с мобилния си телефон, за да подам сигнал."Така, така, хитрата сврака с двата крака. Правили сме се на герои с телефончето, и от много тарикатщина накрая сме паднали в шахтата. Няма да се учудя ако е прескочил заграждаенията, за да снима по-отблизо. Така става в много хитрите "загрижени граждани", които искат да се правят на интересни в социалните мрежи. А иначе искал да подаде сигнал .. ами да, сигурно.

9

еми Топлофикация ...

преди 5 години

Докато не излезне проблем, ако ще и от 1950 да ремонтирано последно, ТЕЦ София няма да си мръднат и пръста! Трябва да ги съдят хората, че да започнат да си вършат работата! За жалост всичко в БГ е така, питайте Фандъкова...

8

Анонимен

преди 5 години

Забелязала съм че от ТОПЛОФИКАЦИЯ, когато извършват ремонти, винаги обезопасяват със загараждения и знаци ремонтирания участък.Това че някакъв си е зяпал телефона, докато е вървял и е паднал в изкопа си е лично негов проблем.

7

Анонимен

преди 5 години

ако от всякъде излиза пара, ще си помисля че под пътя има спукана тръба и всеки момент може да избие от някъде.Ако се запали бензиностанция и отида да снимам с телефон и тя вземе че гръмне пред мен, кого точно да съдя?

6

Анонимен

преди 5 години

Кой му е виновен, че си е гледал в телефона, а не в краката ?!Това е все едно да ме блъсне кола, докато пресичам пешеходна пътека, гледайки си в телефона и да съдя човека зад волана !

5

Мдааамммм...

преди 5 години

До Анонимен 4Досега сварените бяха мъртви, сега очакваме и с някой жив да го направят!

4

Този човек...

преди 5 години

...определено не може да направи разлика между това да се навреш сам във вряла вода, опитвайки се да снимаш и да паднеш в яма с вряла вода, без да си имал никакво намерение да го направиш...Лошо няма, пострадалият ще узнае разликата между тези две ситуации в съда

3

Анонимен

преди 5 години

Първо жена,сега мъж.. нищо чудно следващия път топлофикация да сварят жив човек...

2

Цецо

преди 5 години

Огледайте се,много от днешните младежи са като зомбита, крачат с телефон пред очите, не се учудвам, че този се е попарил...

1

Анонимен

преди 5 години

Преди време, доколкото знам, е имало подобен случай с паднала жена.