39

Анонимен

преди 5 години

До 32Щом си депутат и при това "български" образован не би трябвало и да сричаш ама сами знаем че "нашите" депутати сричат като тоя младия от герб. С две думи, българското образование е много спорно и с дълга история и ценорасписен "летопис"! Така е в превърната от "родолюбците" България в ***.

38

1

преди 5 години

какви помощи бе другари управляващи,това са подаяния,помощи има във всички останали страни 27 на брой в ЕС.

37

Анонимен

преди 5 години

Все едно не си знам страната ще има нулев ефект няма да се пишат отсъствия, а оценки ще се пишат по милост.

36

и те така

преди 5 години

Едно е да присъстваш в клас,друго е да възприемаш учебния материал.

35

до 37

преди 5 години

Нищо не си станал освен дразнещо неук! Отдавна пътните знаци не се изработват от ламарина! Даже и това не знаеш!

34

Анонимен

преди 5 години

Сега ще се появат "мъртви души" в много училища които ще "присъстват' за да не се лишават създателите им от маалите от месечните пари за алкохол и цигари.

33

Анонимен

преди 5 години

До 32 Аз съм станал това което обикновения лайнарец или го краде или си купува диплома. Мозъкът на повечето нашенци стига до ламарина от пътен знак на който да пече чушки.

32

Неук

преди 5 години

А ако ромчето е в клас, но не иска да учи, не може да чете и иска да прави кекс със съученичките си, какво ще правим. Педагогът не може с пръст да го пипне, че иначе онзи уж бития от Х. комитет, ще го съди. Стоят в час и пречат, ама много качествено другите да учат. Това е истината. нека тези , които предлагат промяната да влязат в час с ромчета и ако оживеят да видим, дали няма да хваната самолета с еднопосочен билет от Терминал 2. Чер аман от профани, пишещи наредби и закони!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

Някой

преди 5 години

да не би да си прави илюзии, че ще им пишат реално неизвинените отсъствия?

30

Анонимен

преди 5 години

До Охобохо 30В преобразената България в *** кражбата е основен поминък на депутати и шведи (всички депутати и повечето шведи). Не се чуди, така е от 44та.

29

очаквано

преди 5 години

...Единствено от ДПС се обявиха категорично против промените....засяга се електората им.

28

до 27

преди 5 години

Трябва да се ходи на училище. Иначе ще станат като теб - да пишат рикУшет и апартамАнтите!

27

Охобохо

преди 5 години

Добре де,ами аз като ги изучих моите без една стотинка да ми даде държавата помощ кой ще ме компенсира?Значи на команчите само и само да ходят там и им се полагат помощи а за нас българите ?Ние само данъци ли ще внасяме?Ето и трудовия стж ни крадат за пенсиите точно на наборите дето в най-трудните години гледахме деца без помощи.Изнесохме на гърба си прехода и накрая?!***!!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Пред всеки трябва да стои един проoст избор: или учиш и ставаш нормален гражданин, или на учиш, но си носиш последствията. От теб да си зависи. Подобни мерки за безсмислени, ако у самите хора няма желание да учат. Проблемът е, че понеже ромите са удобни на политиците от всички цветове, частта с носенето на последствията няма да има.

25

Анонимен

преди 5 години

Българска "работа"! Ще наказваме детето, то главно в детето ще рикушира, вместо да го отнемем от безотговорния му родител! Скоро България, превърната в ***, пак ще плаща глобите в Страсбург ама няма да вземат парите и апартамантите на недоносените депутати! Вас, народа ще изтискват! После се чудете защо е станало престъпник!

24

Анонимен

преди 5 години

Дрън-дрън, та пляс. Просто няма да им пишат неизвинени и това е.Абе, хора, толкова ли не разбирате, че държавата ги хрантути подобни за свои си цели и каквото ще да се приеме, ще е от днес за утре?

23

Справедлив

преди 5 години

А на мен защо некой не ми продаде лукс апартамент за 600 евро квадрата, а? Това справедливо ли е? За другите може, а за мене не може, мойто, канче празно!

22

Анонимен

преди 5 години

Добре е децата от малки да се образоват за да могат да крадат по добре, да се организират като крадат, а не само кокошкарски набези по селата да правят. Иначе друга алтернатива нямат, работа няма.

21

sina

преди 5 години

До teoзаети са да си купуват апартаменти от Артекс, за това не работят по същество. Впрочем само закони в полза на някой фирма, която изнудват да си купят лични апартаменти на преференциални цени коват в парламента, а кои е ясно - ГЕРБ !

20

Анонимен

преди 5 години

Решено е ...Какво означава това,ден до пладне ли?