110

До Небългарин

преди 5 години

Турският език е смесица от персийски и арабски. За кой турски език става дума? Лингвисти са доказали какви са разликите между българския език и тюркските езици. Седнете да прочетете малко преди да пишете глупости!

109

Анонимен

преди 5 години

Хаха.Развесели ми един от необразованите фенове на Ердоган. Според него хан Аспарух е основал Турция. Евалла. Ще ни викате батковци.

108

НЕбългарин

преди 5 години

Кои хора са го написали това след като тогава не е имало писменост?-Лелеее божке изключителна интелигентност! Чакай да намаля нивото до 1-ви клас незнам дали ще успея, но ще се опитам!Сега чоджум по времето на Хан Аспарух и уикипедия е нямало, но сегашните хора, които се занимават с разни научни дейности им се вика учени! Като Питър Голдън, Дейвид Ланг, които са на едно и също мнение за тюркския произход на прабългрите!

107

Су 34

преди 5 години

Сега е моментът да се организира референдум за самоопределение към Майка България на 2,5-тте милиона етнически българи в Източна Тракия!

106

Су 34

преди 5 години

До НЕбългаринКои хора са го написали това след като тогава не е имало писменост?

105

НЕбългарин

преди 5 години

Ако е толкова е добре защо губи Истанбул. 30 % безработица, 20 милиона бедни, 10 милиона бежанци в мизерия и т.н.-Къде я видя тази 30% безработица? Или говориш за България дето всяка година 50 хил напускат и благодарение на това безработицата е под 10%! А в Турция всяка година с 1млн се увеличава населението, а безработицата е 12%

104

НЕбългарин

преди 5 години

Тука гледам все още има спорещи кой турчин, кой българин! Хората(учените) в уикипедия точно и ясно са писали, че Хан Аспарух е турчин и произлиза от турското племе Дуло! В английския уикипедия пише, че българите като са дошли в Европа са говорели турски! Хората в цял свят знаят истината само тука неее та нее!

103

Анонимен

преди 5 години

Турция казва не на тоталитарното управление, не на ислямизацията, на опростяването, разделянето на народа, не на омразата. Въпреки, че са по-голям процент неграмотни от България, Турция се събужда... Дай боже и ние вече да се отърсим от нашия сън на безнадежност, липса на алтернативи, тъмнина. В Турция ще изгрее слънце. Пожелавам го и на нас, БСПта, ГЕРБ, псевдо-националистите, все от един дол дренки...

102

Турци и българи

преди 5 години

Два съседни народа с една съдба. Бедни и окрадени от собствените им управляващи.

101

Анонимен

преди 5 години

Султанът е оставил опозицията малко да си поиграе. След месец два ще смени кметовете които не му играят по свирката. Като президент има това право.

100

Анонимен

преди 5 години

Имамов от глагола имам..От кога българите си слагате имена на глаголи Тролев?

99

Така е

преди 5 години

Бедни турци и бедни българи. Но пък управляващите им са крадливи и богати.

98

панчо

преди 5 години

възможно ли е ердоган да ги остави да спечелят за да се поуспокоят малко инвеститорите и той да яхне белия кон на икономически подем?

97

бай ганю

преди 5 години

ердоган няма да позволи да се случи и ще манипулира не преброените бюлетинино дори и да се случи не е ясно какво ще изфабрикува срещу опозицията за да го разкарамного скоро

96

Окраден българин

преди 5 години

Турският народ е като българският. Ограбен. В Турция ограбването е ердоганско, а България е герберастко.

95

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИмамов от глагола имам.

94

Турчина

преди 5 години

Защото много от турците не харесват политиката му и заиграването с религиозните правила.Получава се както с Бойко-не го искат хората,а той се готви за Борисов 4."Власта корумпира,а абсолютната власт корумпира абсолютно." -лорд Актън.

93

Анонимен

преди 5 години

Е каква е тази българска фамилия Имамов? Не е ли свещеников или протойереев? Нещо по така християнско дай. Или поне Попов. Хайде напъни аспиринчето..

92

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинаАко е толкова е добре защо губи Истанбул. 30 % безработица, 20 милиона бедни, 10 милиона бежанци в мизерия и т.н.

91

До Турчина

преди 5 години

Не му обръщай внимание на този.Прави го под всяка тема.