194

Анонимен

преди 5 години

не бъдете тъжни , в живота има и смешни неща , например заплатата ви :)

193

V

преди 5 години

Ха и фандъка там !!! Ко стана с гроба на Фандъкова ??? Оправиха ли го ? Дайте да видим кво направиха ? И тия некадърници управляват.

192

началото е трудно

преди 5 години

Социалистите корумпираха съзнанието на народа до степен близка до руското.Трудно е да се започне, но България сега е по-добро място. Израстват по-отговорни и по-грамотни хора. Началото е поставено. От нас зависи да разгърнем възможностите.Всъщност след влизане в експлоатация на конектора с Александропулис, рашките ще станат по-сговорчиви и това ще даде свеж полъх на държавата.

191

авс

преди 5 години

Не сме идеални, но по-добри все още няма".АМИ ВЪН НИЕ ЩЕ НАМЕРИМ ПО-ДОБРИ

190

законност

преди 5 години

Със законност, един по един всички комунисти ще лъскат наровете и ще се очисти България от социалисти.

189

да

преди 5 години

Както и да звучи, прав е. Лошото е, че поука от грешките си прави, но все отнякъде намира и поставя на отговорни позиции неправилни хора. Не знам как ги намира, явно в ГЕРБ материала е лош. Надути, надменни, самозабравили се... рецепта за успех в ГЕРБ, пък и в България като цяло. Ако успее това да промени, един ден ще му направят паметник, и ще носят на него цветя.

188

увеличи разстоянието

преди 5 години

Цветанов и Борисов да ходят, седят и си лягат на по-голямо растояние един от друг, не за друго ко хората вднга ще си измислят, а да не земе оня луд варненски куко да цели пипона а да гътне тиквата. По- бодигарски дръжте тия двата далеко от себе си, а и останали не се навртайте наоколо им да не земе кукото да пуца пийнал и не ми се мисли да загубиме нормални хора

187

Анонимен

преди 5 години

Герб имат обратна връзка с народа ,но нямат гениалния икономически план,нещо което е характерно за всички които са големи.Превъзходство в някой аспект над останалите.А ние се влачим по класическа схема.България има потенциал да бъде от големите държави, просто трябва правилната политика и гениалния икономически план с които да постигнем това.Истината е че на този етап нямаме партия която да го предложи и да има уменията да го реализира.Но може да се направи, и е напълно реализуемо.

186

Анонимен

преди 5 години

Песеннта на нарциса:... но, по-добри няма!Чудно как ли сме изкарали 1300 години, без него?!?

185

sss

преди 5 години

по времето на комунизма, тези лауреати бяха върли комунисти само затова ги държаха по полетата и заводите - просто защото ги бяха переценили още тогава, че толкова им е капацитета... сега същите тези са крайни евроатланици... Е и ако тези пекински патици, лауреати от помощни училища и раб. факултети по кадърни няма - закривай територията

184

Анонимен

преди 5 години

Поне се учат другите участници казват ние сме велики дайте ни власт и не казвайте как да я ползваме ние си знаем, при тях поне има обратна връзка с народа която се къса при други управление.Иначе има по добри от тях и то доста по добри , за съжаление те въобще не се занимават с политика и не са заинтересовани от политиката.

183

ognyanz

преди 5 години

Кoгa щe ce oттъpвeм oт тoзи г'aлoш?

182

Анонимен

преди 5 години

Както обичам да казвам.Всички са маскари! И тъй като.Всеки взел властта.Продълцава да работи.По програмата заложена от ЕС..Какво значение има кой ще е на власт? Та обичам и да казвам също..Че един мандат Е предостатъчен.На всеки И да открадне И да "посвърши" нещо за раята! Та след мандата Дуспата И да идва следващият "мераклия"! Не му давайте повече власт на ТИЯ И ТОЯ БЕ БЪЛГАРИНО! -:)

181

Анонимен

преди 5 години

За жалост има нещо вярно в заглавието.

180

Анонимен

преди 5 години

Бачкаторе че скъпо става,става. Живота го правят все по труден ,с постоянни промени и батаци . Луд ставаш.

179

Анонимен

преди 5 години

Напротив по-добри има, но токсичния интелектуален климат който създадоха той и другите партии от прехода ги прогони.За това роля изигра и българското мислене, понеже българина иска друг да води битката друг да му махне политиците друг да направи демокрация и ред а той да дойде да седне на готово и да му каже благодаря я сега ми дай всичко това.Така обаче не става.Искате да сте като Швейцария и Германия ли тогава се борете за правата си като тях, а не вкъщи с водката, пред телевизор.

178

555

преди 5 години

Ами прав е, за сега по-добри няма.

177

БАЧКАТОР

преди 5 години

Ще потърсим и по-добри. Единственото което правите е да ни оскъпявате живота!

176

Анонимен

преди 5 години

щом от вас по убави нема да идва ердоган и да почва да ни коли. къв е тоя цирк бе. то има сигурно по убави от вас ама след тоя батак който спретнахте последните 10 години па и като прибавим и царчето преди вас напрао нема измъкване вече. и да тръгнем на горе те ората по европа са се устроили и най много след пенсия да си дойдат.

175

Анонимен

преди 5 години

След тези престъпления в ГЕРБ пак нагло изказване....