124

Изненадан

преди 5 години

Тя е работила по няколко ключови дела. Американката, която е родена през 1941 г. в еврейско семейство, започва кариерата си през 1976 г. Три години по-късно тя представлява седем деца и родителите им в дело, в което те настояват веригата Sav-On да спре да разделя продуктите за момчета и момичета.Много съм изненадан, не вярвам, еврейка, наложила на един бизнес да не зачита половете на децата? Не, това не е вярно, евреите не са способни на това.

123

Анонимен

преди 5 години

Бай *** в действие .Алеко е велик .Ако адвокатката поразгледа произведението му , може да се размине на нашия.

122

Анонимен

преди 5 години

Опипваните и изнасилвани германки пред катедралата в Кьолн могат да вземат пример от тази американка. Но как така германките си затраяха, а тази американка писна?

121

дон педро

преди 5 години

тая ако знае Кобрата с каква красавица живее ще трябва да му целува ........

120

мани мани

преди 5 години

А нас питаш ли ни с твойта разгологъзена приятелка как се чувстваме, струва ми се че тя ни кани всички да я разцелуваме и т.н. Добре че напълня, та не е толкова влиятелна вече.

119

Boko bo

преди 5 години

Бяхме съученици в 128-мо. Няма сексуален тормоз, но има нарушаване на личното неприкосновено пространство, Но *** си е ***. Има правила и които ги наруши трябва да си плати. Това е.

118

Анонимен

преди 5 години

Хе..ще олекне джобчето..с това селко изпълнение.не става така пред много тв милиони гледат..но пожелавам му късмет..що може да се върне в първи клас

117

Лъвчо

преди 5 години

Казах ти магаре казах ти да не си показваш магарията а ти какво направи???

116

Анонимен

преди 5 години

Тц, тц, тц... Че тя била много чувствителна тая ципура бе!

115

Анонимен

преди 5 години

Кобра, имам решение за твоя случай. Подари (наужким!) на тая професионална *** годежен пръстен, да видим как ще те съди! После я вкарай на ринга за 1 рунд между въжетата, и ще е чудо ако тя сама не ти каже НЕ.Срещу тия извратени и лицемерни американци трябва да се действа с техните методи.

114

Анонимен

преди 5 години

По-дъртите американки се сещат след 20-30 години че били "обидени", и завеждат дела. Виж обаче тази гугутка как реагира на втория ден. А защо не се обади веднага на 911 ***, кифло? И полицията да установи всичко докато "престъпникът" си говори с теб на местопрестъплението, и ти продължаваш да му се хилиш! Май на тази не и се е отворил парашута да извърши платена сексуална услуга, и се пука от яд. Жалка хАмерика!

113

Анонимен

преди 5 години

Ееееее, как така тая след целувката беше ухилена, доволна и щастлива, а след 2 дни се сети че била обидена?

112

Толерастията

преди 5 години

в Мексифорния е доведена до абсурд !Това ще завърши с дело за сексуален тормоз и този дроб Пулев ще лежи в затвора най-вероятно. В най-добрия случай ще го осмучат до голо !За Хелуин една ТВ водеща си боядиса лицето черно и я уволниха - расизъм било идея нямате в какъв толерастки абсурд се е превърна САЩ и особенно Мексифорния

111

Анонимен

преди 5 години

До CitizenXЦелуването е нормално, но да целуваш репортерка дошла да ти вземе интервю и нещо първосигнално.

110

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 115В България ако момичета са сами без момчета в компаниято то означава че цяла нощ ще ги опипват и целуват такива като Кубрат.

109

CitizenX

преди 5 години

Целуването на жена от мъж е отвратително и престъпно деяние само във фантазиите на пухкави гейчовци и силно окосмени лезбиянки . За всички нас хетеросексуалн*ите, това си е нещо нормално независимо къде по света се случва .Но явно на нахилената след целувката Суши спешно и трябват пари .... или малко известност..... или с помоща на хорско съжаление скок в кариерата .....

108

Анонимен

преди 5 години

Тая ако иска да се прави на монахиня, що ще посред нощ в хотела при тъмните балкански субекти? Ама, като гледаме как яко са и надути джуките от някой пластичен хирург, май-май професионално са и необходими, то това и е работното средство на нея. Ако тая смешна ки-ке-мо-ра беше предложила на Кобрата да му врътне една американска свир-ка, и той да и беше отказал, щеше да е логично тя да се почувства обидена.

107

Анонимен

преди 5 години

След тази постъпка невярвам ESPN да му обърнат внимание като спортист и да излъчват следващите мачове с него.Най-вероятно ако се боксира ще се излъчва по нискорангови канали като Диема.

106

Анонимен

преди 5 години

колко ли пари ще го одруса..400 000$?

105

Анонимен

преди 5 години

е сега стана ли ви ясноче краварите са по-големи нацисти и от хитлириститевсички други са индианци и могат да си правят каквото искат с тяхкобрата си е наивен- ами останалите искате ли да ви третират като индианци ами тогава ближете краварски задницив щатите има милиони *** и ако за всяко плясване по задниците вкарваха в затвора половината мъже да са тамно това не касае индианцитезаради една всеизвестно смрадлива па.чавра сега ще се гаврят с българите честито евроатлантици