69

До Сабри

преди 5 години

Аз 20 години живея в Европа и такава глупост не съм виждал сътворена на друго място.

68

Здрасти

преди 5 години

Изостанали хора нищо не разбират от изкуство, една лелка цветя и свещи пали, дъмбел глава закривай

67

Анонимен

преди 5 години

Даже вече не ми пука, че крадат на умряло от този отвратителен проект. Площад Гарибалди е обезобразен, все едно нарисуван от некой Пикасо в абстиненция. Грозните кубични камъняци и форми на площада толкова нямат нищо общо с достолепната класическа архитектура на района, както и с елементарния добър вкус, че предизвикват драйфане. А дано анадолският творец Сабри-незнам-кой си замине в Анадола по-скоро.

66

САБРИ ДЖЕБИРОВ

преди 5 години

не ми звучи много по европейски. Освен ОВ накрая Звучи ми по-скоро по АНАДОЛСКИ. Освен, акко този така наречен творец не знае как в ЕВРОПА биха ги вкарали в затвора всички крадливи герберски "творци"

65

Анонимен

преди 5 години

Не може от елементарни хора да се очаква нещо възвишено, толкова си могат. Една селска даскалица с подобни около нея хорица какво да ви дадат. Жалко, че съсипват столицата и ограбват народа.

64

Waffen SS

преди 5 години

Харесвам чешмичките,които едно време имаше неизброимо множество в София,харесвам малките шадраванчета,които също имаше едно време в София.Според баба ми/лека и пръст/,казваше ,че едно време на площад "Славейков"имало шадраван ,някъде през 30-те години на миналият век.Но изключително важно е всичкитези съоръжения да бъдат поддържани,ремонтирани ,а не една година след въвеждане в експлоатацияда тънат в разруха и мръсотия .

63

ПАМЕТНИК НА ГЕРБ

преди 5 години

Родена 2006. Краде усилено. Споминала се скоропостижно 2019

62

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Плоча паметник на глупостта на ГЕРБ. Така де, ние няма да сме вечни, да разправяме на поколенията какви уникални простаци са управлявали България цели 10 години.. Нека поне паметниците да напомнят за това.

61

Да допълня...

преди 5 години

Много е красиво .

60

Анонимен

преди 5 години

Тринадесетата година от основаването на ГЕРБ е фатална .

59

Анонимен

преди 5 години

Тоя Сабри да не работи в "Гробищни паркове" към Столична община? Ако е събрал някой лев, докато е бил в чужбина, да си отвори фирма за траурни обреди. Явно разбира от материята, а и е печелившо, защото народът мре поголовно. Или в Общината дават повече?

58

Пенсионер

преди 5 години

До Анонимен 55 Наистина има талантливи българи.Вежди Рашидов.

57

практично..

преди 5 години

Котешка некотешка, колко му е да пуснеш една вода вечер минавайки в късните часове...

56

Анонимен

преди 5 години

По новините снощи дадоха надписа който трябвало да има но забравили да го напишат.Надписа е -Тук почива ГЕРБ. 2006-2019 г.

55

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбрате! Нищо! Просто един много важен другар си е запазил мястото за вечен покой в центъра на София. Къде да го заровят, при другите от простолюдието ли?

54

дайте да дадем!

преди 5 години

Незавършено стои. Организирам подписка за венец от бели ружи с лента по диагонал. Отгоре на плочата да се тури тон-колонка и да звучи съответната стара градска песен. На лентата изписано "Човек и добре да живее, ГЕРБ му такова мамата"Ако се стискате за венеца, Манол Глишев поне да изрисува плочата, той има опит.

53

Анонимен

преди 5 години

Защо не можеше да сложат един каскаден водопад с амурче отгоре и водни лилии? Или пък статуя на лебед, а може и композиция. Аполон и Музите или някаква музайка с образи. Нещо, което да внася настроение и да ти е приятно да го видиш. Може българка с народна носия.

52

Анонимен

преди 5 години

"Аз 8 години живях в Европа,..."---Това добре, браво, ама дали знаеш какво е Европа и кои са народите, жители на този континент?Иначе, аз мнение за артефакта нямам - не съм го видял. Може и добре да изглежа, може и да е вписан в общото пространство... Не мога да го коментирам!Но такива "европейци" ме вбесяват!

51

са

преди 5 години

Обаче бая хора нямат работа,ама само реват.Никой не обърна внимание на едно БензинМаслоВода,което беше спряло на плочките,на 6-7 метра от водната стена.Занимават се с неща,които утре ще бъдат забравени,но с всекидневната простотия на никой не му се занимава.Овцеподобен народ и това е.

50

Анонимен

преди 5 години

Ами то си е направо гроб - има мраморни камъчета върху гроба и над него се извисява грамадната черна гранитна плоча. Само дали гроба е ориентиран в посока изток-запад, като лицето на плочата трябва да е на изток... Какъв архитект е този каменоделец на надгробни плочи ?!