181

Анонимен

преди 5 години

Така ,като погледнем от съседите на сърбетата никой не ги обича и с всички са имали или имат териториални проблеми!Само с румънците са горе-доле в добри отношения,може би защото в Сърбия има 400-500хил. власи ,които нямат никакви претенции!Явно сърбите искат всички да си траем,а те да владеят чужди територии и население!

180

Pu94

преди 5 години

Плутоний силно реактивен материал. Най опасното вещество не се среща в природата. През 1941година АМЕРИКАНСКИ учени получили първият грам плутоний при облъчване на уран с неутрони. ДОРИ 27 МИЛИОННА ЧАСТ ОТ ГРАМА Е ОТРОВНА ЗА ЧОВЕК. ПРЕДИЗВИКВА- РАК НА БЕЛИЯ ДРОБ. РАК НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И КОСТИТЕ. ... ПЕРИОД НА ПОЛУРАЗПАДАНЕ- 25 000 (25 ХИЛЯДИ) ГОДИНИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УСТОЙЧИВ ЕЛЕМЕНТ. В този траурен ден поздравявам съюзниците на най страшният убиец на всички времена - САЩ

179

Анонимен

преди 5 години

Дон199Обяснявам веднага!Поради простата причина,че загубихме войната,и е много силно казано ,,две околии".Взетите територии имат големината на средно голяма община в България!

178

предлагам

преди 5 години

До Анонимен 198Иди на границата да посрещнеш новите си съседи от Афганистан, Сирия, Ирак, Йемен, Бангладеж и цяла Африка

177

Анонимен

преди 5 години

НАТО извършиха военно престъпление..................бомби с уран над Белград!!!

176

Анонимен

преди 5 години

Обяснете защо две околии от Княжество България сега са с Сърбия - Царибродска и Босилеградска, където и сега 70-80% от населението са българи?

175

Анонимен

преди 5 години

на всеки желаещ да стане руски грабданин се предоставя БЕЗПЛАТНО 10 ХЕКТАРА руска обработваема земя! РАЗБРА ЛИ?Супер!Аз лично ще купя билети на първите десет русофили, които се преселят в Просия. Обещавам безплатни билети и по 100 рубли за почерпка, но повече да не ви е стъпил кракът тука, идьоти с идьоти! Заминавйте да заселвате Далечния изток, при тигрите, мечките и комарите.

174

Анонимен

преди 5 години

Етническо прочистване правят сърбите и с немците във Войводина,където след 1945г. са изгонени или избити над 500хил. немци!

173

Щерю

преди 5 години

Преди това в района край град Сребреница се установи, че има много големи залежи на сребро и САЩ намериха начин да го вземат...

172

Анонимен

преди 5 години

Много им е жал за сърбите на родните ***. Дано си припомнят кой вдигна войските си срещу Съединена България! Кой ни измъкна вероломно Македония! Два пъти!!! НАТО просто им обясни, къде им е вече мястото в новата геополитическа конфигурация.

171

до 193

преди 5 години

Не е ОК ДА ТЕ ЛЪЖАТ. каквото и да се е случило вина имат и сърби и мюсюлмани. Бедата е там, че бомбардираха Сърбия, а мюслитата не ги пипнаха. Накрая обявиха Косово за отделна държава против всички международни норми.Сега вият за Крим, но за Косово дума не обелват.

170

Анонимен

преди 5 години

Бомбардировките над Сърбия са следствие от политиките на кратyната Милошевич и щенията на сърбите за Велика Сърбия. Не съм фен на мюсюлманите, но не е ок да отидеш в лагер с жени и деца и да изколиш над 8000 от тях в Сребреница. Или когато обсадиха перлата Дубровник и го бомбардираха, а после го разграбиха. Да не отварям дума за кланетата над българи в Македония и македонизацията. Сръбски варвари, всичко се връща.

169

Анонимен

преди 5 години

САЩ са единствената Държава употребила ядрено оръжие срещу друга не ядрена държава

168

Анонимен

преди 5 години

Много земя е крала сърбия, много земи още има да повръща и връща на българи, унгарци и хървати. Реално истинскана територия на сърбия е белградския пашалък.

167

истината е, че:

преди 5 години

НАТО в България има само една функция: Да защитава ограбеното от наши и чужди мафиотски организации и политици-мафиоти! Ако го нямаше НАТО, щеше да дойде Путин и всичкото крадено щеше да бъде върнато на народа и щеше да има нов Народен съд за крадците!

166

Гурбетчия

преди 5 години

УРАН..... СИЛНО ТОКСИЧЕН РАДИОАКТИВЕН МЕТАЛ ТОВА "ПРИЯТЕЛИТЕ НИ" АМЕРИКАНСКИ ХВЪРЛИХА НАД НАШИТЕ ДОМОВЕ И ДЕЦА. НЯМА ДА СЕ ОБЪРКАМЕ ОТ КРАВАРСКИ ПРОПАГАНДИ. НА БАЛКАНИТЕ ЩЕ ДИШАМЕ ОЩЕ ХИЛЯДИ ГОДИНИ АМЕРИКАНСКИЯТ УРАН, ЗАТОВА И ЗА НИЩО ДРУГО СИ ЗАВЕДОХ ДЕЦАТА НА ЗАПАД. УБИЙЦИТЕ НЯМА ДА ХВЪРЛЯТ УРАН ПО СОБСТВЕНИТЕ СИ ГЛАВИ.

165

Бдинец

преди 5 години

До 180 Да прав Сте ,Войводина е с много етноси и е силно развита за стандартите на Сърбия,но сърбите са мнозинство,това истината!А, на тези които защитават сърбите и казват ,че са не справедливо обвинени,ще им посочим още еди факт!До 1945г.във Войводина е имало над 500хил.немци !Всички са изгонени или избити!

164

Анонимен

преди 5 години

До184. Това утре може да стане Истамбул да мине към ЕС. И тогава всички сме в ЕС и НАТО.

163

Анонимен

преди 5 години

До179. Истината е , че сърбите не са тия сърби и те не управляват. В Банат са и българите и в техния парламент има и унгарци и хървати и румънци. Никои не се заяжда на етнос. Има католици, православни, мохамедани.

162

Анонимен

преди 5 години

До 174 Лъжеш се!Войводина е предимно сръбска 70% са сърбите!Проблемът там е ,че самите войводжански сърби се имат за нещо повече от другите сърби ,особено от тези в Ю.Сърбия ,и искат автономия!Войводина е била повече време под австрийско управление ,отколкото под турско ,и може би от тук им идва самочувствието!