66

реалист

преди 5 години

Така е които иска да се лекува които не иска да не пуши марихуана какъв е проблема то всеки средно интелигентен го знае

65

русофил

преди 5 години

Те децата ни се лекуват всеки ден от рак като си пафкат значи всичко е ок а сега наздраве

64

Анонимен

преди 5 години

До снайпераУили Нелсън, приятелче!

63

Рамбо от Аляска

преди 5 години

канабиса,цери раковите клетки,спасението е в Канабиса

62

Y

преди 5 години

Свиването на тумори - тези опити отдавна са проведени и добре известни - от там натискът за контролирано легализиране по света. Онкологичната "мафия" не е доволна, както и наркодилърите на синтетични хапчета...Кой ще им купува скъпите отрови ако разрешат конопа? Нелегалният канабис, доколкото знам, се смесва с всякакви психотропни химически бо.клуци. Това е което го прави вреден.

61

8

преди 5 години

На всички дървени философи дето са се изпразнили тука мога да им кажа само едно - дано не ви се случва да имате рак в семейството, че тогава друга песен ще квичите, гарантирам ви!

60

13

преди 5 години

"В количествено изражение обемът на фармацевтичната индустрия в световен мащаб надхвърля 980 милиарда долара, (Statista the Statistics Portal, 2015) като се очаква през 2016г. да нарастне до 1.2 трилиона долара (IMS Institute for Healthcare Informatics, 2012)."

59

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 13Те не умират от трева бе, от инциденти си заминават. За двама поне се сещам, опитали да летят...от 7мия етаж

58

13

преди 5 години

"Злоупотребата с алкохол, антидепресанти и антибиотици - през 2010 година в САЩ, има 38,329 смъртни случая поради свръх дози. 60% от тях са свързани с лекарства продавани в аптеките. В същата година 25,692 човека са загинали поради употребата на алкохол." !!!

57

13

преди 5 години

"Съгласно СЗО, консумацията на алкохол в Европа предизвиква 518 000 смъртни случая всяка година."!!! Да... няма нито един човек умрял от свръх доза канабис!!!

56

Изкуството

преди 5 години

Джойнта развива творческите умения - писатели, композитори, художници .... като се напушат и създават шедьоври!

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Знаеш ли, хилядолетния човешки опит ДОКАЗВА...........ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ СЕ РАЗВИВА САМО когато има някакви ограничения на вредните навици!!! АБСОЛЮТНАТА СВОБОДА ВОДИ САМО ДО ХАОС И РАЗВАЛ!!! Да си чувал за Содом и Гомор????

54

Анонимен

преди 5 години

В Амстердам влязох в кофи шоп. 6 евро струва джойт цигара. Пушиш си легално, никой не те закача.

53

Анонимен

преди 5 години

Айдее.. тревоманчетата започнаха да се филмират колко е полезна тревата и как като пафкат няма да заболеят от рак. Само им пускам линк към едно скорошно изследване, което показва че "джойнта" може да предизвика психоза. Айде приятно пафкане и дано не попадате в Курило.

52

Анонимен

преди 5 години

Брей, нашите най накрая се усмелиха да признаят нещо интересно. Но както се казва на кой му трябва евтино лекарство като може да се искат и да се печелят милиарди. Но уви обществото е така устроено и такъв модел на държавност имаме.

51

Анонимен

преди 5 години

Хмммм.....разбирам ония меки китки от еуропката, след като не можаха да ни натресат направо джендърството, сега да се опитват да ни направят нар-ко-***-ни.............но тия па "старчета" от БАН..........ТЕ КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ???? Прав беше Симеон Дянков...........от изкукуригали КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ!!!! Да деградира новото поколение, това ли искат????!!!

50

Тъпият катаджия

преди 5 години

Пиян или напушен зад волана едно и също ли е?

49

ист

преди 5 години

Канабиса убива рака, но ще убие тютюневата индустрия за милиарди. Това води до убиване на акзиза и ДДС на цигарите, съсипване на държавните бюджети и печалби на монополите. За това правителствата нямат интирес болните да се лекуват с канабис, а имат интирес да мрът от тютюн.

48

Анонимен

преди 5 години

Алкохола и марихуаната са психотропни вещества, тоест наркотици, макар и леки не водещи до физическо пристрастяване. Сега защо едно е забранено е забранено от закона, а другото не е съвсем отделен въпрос. Аз лично бих легализирал всички наркотици, всеки се има глава на раменете да си преценява сам, дали и с какво да се друса.

47

13

преди 5 години

"Run From The Cure"bg