7

Анонимен

преди 5 години

До 3 Изглежда зловещо ,не защото е имало секретна база,а защото Аралско море /което всъщност е езеро/на80% пресъхна и е на път да изчезнетака по-демократично му!

6

Петров

преди 5 години

Явно някой бацил от о-в Воззрождение е пренесен от Боширов и Петров, които са мутанти от същия остров, до Солсбъри защото те са го използвали за одеколон. Толкова сурови били нравите в СССР.

5

Петров

преди 5 години

Пък американците хвърлили две ядрени бомби о избили половин милион цивилни за по малко от час. За доброто, поне така ни казват.

4

Анонимен

преди 5 години

Отдавна няма СССР ,а защо ли продължават да се появяват нови,и нови вируси!Птичи,свински,тук антаркс,там антракс,почвам да си мисля ,че всичко идва от едно място ,,Империя на злото" ,но тя няма нищо общо със СССР!

3

СССР

преди 5 години

Когда нас в бой пошлет товарищ Сталин, И первый маршал в бой нас поведет!

2

Анонимен

преди 5 години

Това изглежда дори и по-зловещо от Чернобил. Докато покрай атомната централа поне кипи живот и има някакви правила за избягване на радиацията, тук гледката, а и усещането за нещо опасно не приличат много на място добро за туризъм.

1

Анонимен

преди 5 години

Жалко че цели народи са жертви на параноични диктатори дето съсипват цяло общество. В какво общество ще отиде някой гений да основе компания дето прави ракети дето кацат