310

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименНе "Великосръбската политика" ни е отнемала територии!Оглозгвали са ни "Великите сили" с .."активното" ПАСИВНО участие на нашите "политици".Който е "намазал",намазал е....работата е там,че сърбите първи започнаха войната с исляма!..И ако не ги бяха спънали,"ИД" можеше и да не се пръкнеНо,"ВСИЧКО ПРОТИВ ПРАВОСЛАВИЕТО!"...-това е лозунга,който движи.."определена прослойка" от света..

309

Анонимен

преди 5 години

До охо бохо292 Американският план за възстановяване и развитие "Маршал",изправи на крака Европа ,от пепелищата на войната,докато от СССР/Русия ,половината народи ,видяха само смърт,бедност,безправие и загува на суверенитет.От плана "Маршал"се възползва и Велика Сърбия,маскирана като Югославия,която години живя на издръжката на запада,заради тарикатлъците на Тито.Сърбите се проявиха,като главорезите на 20 век и западът си "взе"обратно вложеното,с лихвите.

308

287

преди 5 години

!250 000 сърби бяха принудени да се изселят от Косово и да изоставят къщите и земите си.Спора почва от бюджета за автономиите.Най голямото изпитание на една нация, е изпитанието ,,глад''.Ние взехме този изпит, всички заедно .Сега остава да притъпим алчността на алчните ,,кукли'' политици.

307

Анонимен

преди 5 години

До до 303,305 Схващам,че десеткитехиляди изклани,изнасилени,прогонене,бомбардираните градове и изгорелите села в Босна,за теб и сръбските кръволоци нямат никокво значение.Участието на САЩ в аварията в Чернобъл е фантация на болни мозъци и пияни руснаци.

306

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТо 310 Преди това,сърбите "бомбене,бомбене,бомбене"на Дубровник,Сараево,Книн,много други градове в Хърватия,подпалване на серла в Босна...Ако ни поискат,пак ще отворим небето срещу масови убийци,изнасилвачи и сепаратисти,каквито се показаха сърбите в тази война.Великосръбската политика на Белград,бе наказана.Точно тя,отнемаше на няколко пъти изконни български земи от Рускотурската война.Кървавата сърбизация наМакедония,няма да забравим,когато милион българи бяха избити и прогонени от тях

305

ПроСоТо

преди 5 години

така работи съвременния СВЕТОВЕН БАНДИТ:-Който има различно мнение и не ще да му се подчинява-БОМБЕНЕ!!!бомбене,бомбене,бомбене.......а нашите подметки-премиера Иван Костов и "президента" П. Стоянов откриха небето ни за натовските самолети,бомбандиращи Югославия...А дори не бяхме членове на нато!!!!!Нооо СЛУГИНАЖА има много лица,и..ВСИЧКИТЕ ЕДНАКВИ...

304

287

преди 5 години

до 306 Амин.Но не е начина да биеш баби по границата и бащицата да координира.

303

Анонимен

преди 5 години

Сърбия никога не е присъствала силно в българската Южна Морава,която великите сили й подариха през Първата световна война.Жадни за "излаз на море"сърбите се втурнаха към Солун,албанците слязоха от планините и се настаниха трайно в Косово.Македония,където сърбите изкраха и прогониха половин милион българи и Западните покрайнини,също бяха подарени на сърбите.

302

Анонимен

преди 5 години

До Даола296 Позора от снимката е на сръбските кръволоци,начело с най-големият-Милошевич и неговата ръка в Босна-Караджич.Той получи онзи ден,заслужено,доживотна присъда.В Косово никога не е имало 250 000 сърби,а тези които бяха там,си продадоха имотите и се заселиха в Белгради и вътрешноста на страната,много преди войната,като този процес траеше и по време на нея.Смятаха косовари за трета ръка хора,избиваха ги като пилци.Милошевич отне автономията на Косово,дадена от Тито и заповяда война.

301

Mister Cro

преди 5 години

До 302 Както се казва, "от твоите уста в божиите уши"!!! Дано ние, децата и внуците ни никога не видим ужаса на войната! Бог да пази България и мира! Човека първо трябва да е човек, културен и състрадателен към ближния, религия и политика са след това...

300

до 303

преди 5 години

Няма оправдание за това, че хвърляш радиоактивни бомби и замърсяваш природата. Сърбите може да са всякакви, но това не оправдава САЩ. А Чернобил е авария, докато американците умишлено хвърляха бомби с уран над България. Схващаш ли разликата ?

299

Анонимен

преди 5 години

До охо бохо292 Световната демокрация дължим на САЩ.Ако не бяха те,да спрат Червената армия в Берлин,цяла Германия и Англия кяха да са руски.

298

Анонимен

преди 5 години

Не сме "по-разумни", а разумни. Щото сърбете въобще нямат разум. Още от как са тръгнали от днешната Ингушетия.

297

287

преди 5 години

пълна провокация и манипулация.Четете евангелието обратно. Думата е ,,ако'' ,какви ли не провлаци не правеха тогава помните ли . Турция не даде на великите сили да се възползват от нас.

296

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен300 Това е още една от причините,поради която трябва,с помоща на НАТО,да възпираме агресивна Сърбия от сепаратизъм,великосръбска агресия и сепаратизам.Те са виновниците за това,че дишахме и ние малко уран.Ами Чернобил,кой бе виновен?Комунистите и Съветския окупатор.Затова сме в НАТО,слава на Бога!

295

Анонимен

преди 5 години

Народе, нека да не се делим на мюсюлмани и християни в България. Ние доказахме, че сме много по-разумни от сърбите и албанците и в България живеем в мир и искам така да бъде и занапред. В България няма дискриминация по религиозен признак, уважаваме се и живеем добре всички в мир. Запомнете - по-лошо от война няма! Българинът е мъдър човек и го знае това и няма да допусне да ни разделят чужди, враждебни на България сили.

294

Анонимен

преди 5 години

Да, в цяла Тракия водата е радиоктивна.

293

Анонимен

преди 5 години

Сърбите не са стока и грам не ме интересуват, обаче американците изсипаха бомби с уран, които паднаха и в България и по български земи. Днес хиляди българи дишат уран и умират от рак! Това е престъпление срещу човечеството! Защо нашите приятели от САЩ хвърляха бомби с уран и отровиха земята за 30 000 години напред с радиация ?!

292

287

преди 5 години

290Ти заплаха виждаш в ...ОО да да руска рубло за теб има заплаха отнемат ти любимото да страхуваш народа с турците

291

Mister Cro

преди 5 години

До 287 Изказването ти е пълна провокация и манипулация. Факт е, че ние българските мюсюлмани нямаме нито една проява на сепаратизъм, която да застрашава териториалната цялост на България и мисля, че така ще бъде и занапред! Имаме права на имената си, който иска може да практикува религията си /аз лично не я практикувам/, не мисля, че има дискриминация! Аз се чувствам добре в България и искам тя да стане една чиста, богата и добре уредена страна.