259

Чистач

преди 5 години

Вежди Рашидов - творец със световна известност,който може да купи дворец със спечеленото от творчеството си , има 155 кв.м. апартамент и комунистите му завидяха ! А Милиончева - световно неизвестна писачка и плювалник , има апартамент 345 кв. м. !!!! Какво говори за цоциалистите това ? Дори всички апартаменти на Цветанов нямат 345 кв.м. ,а той има жена и 3 деца. Но виж, Милиончева е сама ,но има 345 кв.м. апартамент !!! Има гори ,земи , джипове.... И то сама как ги е спечелила? Тя е фокусник!

258

Радеф е отмъщениео

преди 5 години

На правешкияЦървул ТодорМоже и да е правен от него даже Не само външно му мяза Ами е и по *** от него

257

Клепоухото не

преди 5 години

Разбра Ли че Цветанов е заменил два малки апартамента за един голям с доплащане Как ще разбере като е проста пръчка...

256

Радефф е духовен

преди 5 години

ПеерастГушка 11 хилки на месец и разкарва дългата Деса по света за наша сметка самоЗа народа нищо не в направил!

255

Анонимен

преди 5 години

На това ушато човече по му приляга едно стадо и гега.

254

Анонимен

преди 5 години

правосъдния министър дава да се разбере, какво е правосъдието в бг-интересчийско,за едни може ,за други не

253

Жалко за Радев

преди 5 години

Генерале, да се занимаваш с комунистие все едно да имаш глиисти ...Кофти работа с две думи.

252

men

преди 5 години

новият сезон на сериалчето власт започва скоро. гответе се. новите кадри са добре подготвени в америка и по нищо нема да отстъпва на холивудска продукция. включвайте телевизорите за да не пропуснете некое облъчване. ПС: точно този другар ли ше ни спаси дето всичкото му обучение е по мазетата на пентагона....

251

Надявам се

преди 5 години

Радев, с теб сме, не искам ГЕЕРБ

250

до 273

преди 5 години

И аз споделям изказаното мнение. Съвпада с това, което мисля.

249

до 273

преди 5 години

Много точно казано. Съгласен съм с всека казана дума.

248

Д-Р ДРЕ

преди 5 години

До ь.... ВЕЧЕ НЕ Е КОМУНИЗЪМ ...И НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ДАДЕШ ВТОРАТА РИЗА НА МИЗЕРНИКА ДО ТЕБ , ДЕТО ГО МЪРЗИ ДА ГЛЕДА ... МИЗЕРСТВАТ МЪРЗЕЛИВИТЕ ... АЗ ИМАМ ПРИЯТЕР ДОКТОР , КОЙТО ЗАРАБОТВАШЕ ПО 1000 ЛВ. В СОФИЯ , НО ЗАМИНА ЗА ФРАНЦИЯ И СЕГА ЗАРАБОТВА 30 000 ЕВРО , НО РАБОТИ ПО 15 ЧАСА НА ДЕН

247

Анонимен

преди 5 години

мен поредно гарантирано оневиняване на Цветанов ще се размине с моралната присъда на обществото. Това е големият проблем, който ни очаква-Сериозно ли, бе?Това ли е най-големият проблем на България, че някой си е купил апартамент? Този гьот верен знае ли, че Комисията не оневинява?

246

Джон Ленин

преди 5 години

До Ясно.....Искам правителство оглавено от Радев...... И КАКВО ЩЕ СТАНЕ ??? МАНДЖА С ГРОЗДЕ ...ЩЕ ЗВЪНИ ВСЕКИ ДЕН В МАСКВА ДА ПИТАЕТ ЧТО ЗДЕЛАТЬ... ???

245

Анонимен

преди 5 години

цецо си е известен спекулант и вифаджия, ама цецката - абе от една смрадлива кантора - дупка плевенска я докараха в зелен вагон на гарата, рабфак по милост влязъл право без изпит, секретар партиен и вече живее в дипломатическите в Изток, мъжа и в РВД на големите пари и сега имот за милион...

244

Анонимен

преди 5 години

Цецо Крадецо Многоапартаментов няма ли да спре с тия имоти вече???Е................прекалява, стига толкова, хората са овце..........да, но вече се осъзнават!!

243

ъкъл

преди 5 години

Харманлийския *** пак прочете нещо. Кога ще прочете Винету.

242

Изнервен

преди 5 години

До ясно. Ами нали имахме едно с Герджика. Сътвори куп глупости за 3 месеца. Явно не ти е ясно, че радефф не става и за *** за зеле и ако има негово правителство тогава ще видиш хаос и некадърност.

241

Фатмак

преди 5 години

Този клепар откъде знае, че има нещо нередно, като не е запознат с детайлите по сделката. Да коментира като приключи проверката. И да си гледа жената изкъсо, че много ръси червило.

240

Анонимен

преди 5 години

Радев прашай военните да арестуват шайката че държавата ти стремглаво отива на кино?!