17

Ндкдкдк

преди 5 години

Нещата в България не вървят на добре щом и за **и го закъсахме

16

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при демокрацията българките да работят стриптизьорки и професионалистки, 90% от професиоанлистките в Европа са българки.

15

Анонимен

преди 5 години

Ха после твърдете, че българките са красиви и умни. Като по филмите и модите на 90 през океана с плътта ще забоготееш и душата на Дявола ще си продадете.Колко са "красиви" българките като замирисаха на разлагащо се и ВЪЛК не иска да ги пипа!

14

АБВ

преди 5 години

А какво стана с молдовците, македонците и украинците? Май и те не искат да работят без пари! Същото ще стане и с индийците.

13

Анонимен

преди 5 години

Щом взеха да приказват за квалифицирани сервитьори и бармани ми се изясни колко сме зле. Всеки работил в чужбина знае че това е дъното( не обиждам колегите) , но в испания с един "добър ден "и числата на англииски ме взеха сервитьор, та каккви квалифицирани кадри търсят за сезонна работа.

12

Анонимен

преди 5 години

"По 25 кинта ще изкарват продавачите на фрешове, за надника трябва да се откажат задължително от вредни навици като тютюнопушенето, желае в свои обяви в интернет търговец на напитки от плодове и зеленчуци." - на час нали??

11

затова

преди 5 години

Затова, когато се разболеете, не ходете на доктор, а на стриптизьорка.

10

тц, не става

преди 5 години

А бе какво се тикате все при бакшишите,те са бонус!Я ги има,я ги няма!Бакшишите не ги давате вие,та да им държите сметка!Наливахте бетон скъпите другарчета,яко го наливахте,ама само с наливане не става,иска и акъл!Вместо да пообиколите по света да видите как става тая работа,*** възмечтава големи пари,акъл не му трябва!А заплатите определено са никакви!

9

Анонимен

преди 5 години

Най-новата, актуална и добре платена професия е "нещатен скротумен *** масажист" на герберасти.

8

Анонимен

преди 5 години

Прайм масажи на отегчени от скука дами за 500лв на час!

7

Анонимен

преди 5 години

Цялата на страна е станала един голям стриптиз. Музиката е платена от фащ!

6

Бонджорно Бг маФиозо

преди 5 години

И Туризма го съсипахте !!

5

Как ще ги стигнем?

преди 5 години

Стриптийзьор било професия?! ..., но пък само за млади дами.Защо е тази дискриминация?Пропускате младите господа.Актуализирайте се, бе!И младите господа да танцуват пред зажаднелите погледи на наши и чужди туристи.

4

Анонимен

преди 5 години

Правя палачинки всякакви за 5000 лв. месечно (може и без осигуровки).Работното ми време от 09:00 до 12:00!Транспорта от роботодателя, плюс кафето и цигарите!

3

Барман

преди 5 години

Жени не се подлъгвайте, като освен стриптийзьорки, ще ви направят и ***.... и. Ще ви накарат да спите с гнусни, мръсни, дебелаци, разни араби по морето и други.

2

АНОНИМЕН

преди 5 години

Другите 4 часа ще са в леглата на гостите на хотела на повикване.За тези работодалели даващи по 3 хил. лева заплата данъчните знаят ли и какви осигуровки се плащат? Добре ,че само с алкохолният и *** туризъм ни знаят по света.На какво обучение ще ги подлагате стрийптизьорките? Дали умеят да свирят на кавал?

1

Анонимен

преди 5 години

Идеално!