10

Василев

преди 5 години

Югославия си беше една изкуствена страна!От всичко най-лошото е, че при разпада на СФРЮ се образуваха две мюсюлмански държави, които са поддържани от Запада и са съседи на България!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Джак Милтън!ЦРУ!!!

9

Турски ятаган

преди 5 години

Спомням си,че тогава намираха масови гробове на цивилни хора.Милотинова беше уволнена,защото разреши показването в прайм-тайм кадри как един войник отряза главата на пленник.Не подкрепяйте войната обсебени от грешната идея,че трябва чиста нация!Напротив-науката сега доказва,че се получава *** на гена при "чисти" нации.Норвегия имаше държавна програма за облагородяване на гена и вкараха чернокожи в страната си.За съжаление повечето хора не са умни.

8

Анонимен

преди 5 години

САЩ екзекутираха близо 5 хил цивилни българи в София! За САЩ няма ли да има съд?

7

Анонимен

преди 5 години

Този е бил луд!

6

Анонимен

преди 5 години

"Радован Караджич военнопрестъпникът, който "щеше да е добър нацист"А колко години ще получи генералният секретар на НАТО Хавиер Солана за бомбардировките с обеднен уран в Югославия? Той добър нацист ли би бил?

5

Анонимен

преди 5 години

Днешният Путин, вчерашния Караджич - първият все още на свобода, втория вече в затвора !

4

Анонимен

преди 5 години

Нацистите в Брюксел обвиняват славяните в нацизъм. Какво лицемерие!

3

Анонимен

преди 5 години

Комунизма и нацизма са поне европейски идеологии .Уви ,исляма не е.Искате да се откажем от тях ,но какво остава без тях.То е ясно нали.

2

Българин

преди 5 години

Направо си е бил "добър" НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТ!Ей това е истината!Национал-социалисти и комунисти - двете уродливи страни на една и съща монета!ХОРА, БДЕТЕ!

1

Факт

преди 5 години

"Историята се пише от победителите".Засега това са САЩ и резултатът е налице.Но има известно пропукване на ледовете,да видим какво ще стане.