265

Ей Би Си Ма Ма Та

преди 5 години

Аз ги гледах по Би Би Си и там казаха че било модерно полицията да пробва новитеразработки на газове върху униформените.Ако копчетата на униформените не паднат- значи отровният газ става за употреба срещународното недоволство .Некадърните винаги са на почит и уважение в ГЕРБ .А по телевизията не дават протести никога защото тука е РАЙ според ГЕРБ .

264

Еврика

преди 5 години

Значи на протести трябва да се носят преносими мощни вентилатори от протестиращите и полицаите като пуснат газта вентилаторите да се включат да духат срещу тях.Яко,а!

263

Анонимен

преди 5 години

Аз съм от по старата генерация и навремето служехме по 2 години в казарма.Никога не съм изпълнявал заповед без да я премисля и да реша да или не!За две години това ме спаси два пъти!Ако бях изпълнявал заповедите дословно първият път щях да застрелям пиян войник минаващ през оградата на поделението,вторият път-самонадеян капитан влизащ в склада и правещ се ,че не чува постовият!И в двата случая послушах Рене Декарт-който е казал "Cogito-ergo sum".Но полицаите ни едва ли са чували за него.

262

до 274

преди 5 години

Може на спрея да му е изтичал срока на годност и затова са го употребили да не иде зян!

261

Анонимен

преди 5 години

Изглежда че протестиращите са обгазили полицайте....

260

Берлин

преди 5 години

Дали е глyпав бай кука, а?

259

Анонимен

преди 5 години

273 Какво уважение те е платило,да те питам какво наложи употребата на сълзотворен газ след като полицаите бяха повече от протестиращите?

258

Анонимен

преди 5 години

Ядосани сме и пишем каквото ни дойде на ум да ги унижим , както ние сме унижени и натикани в безизходица . Има много свестни момчета от тях . Това , че един е прибързал да издаде една глупава заповед без да съобрази какво ще последва и последствията и незаслуженото унижение . Те са на работа и в момента вършат това , което е вменено в тяхните задължения . Нека спрем и помислим , утре ще имаме нужда от тях .Уважение и респект .

257

Анонимен

преди 5 години

На видеото се вижда,че правят точно това дето не трябва-трият со очите и така втриват капсацина от лютивият спрей в очите.

256

BGN

преди 5 години

Хъм, по нито една новинарска емисия не казаха нищо за протести, още по- малко за самообгазяване

255

Анонимен

преди 5 години

Лютивият спрей си има антидот,но полицаите явно не знаят!

254

Анонимен

преди 5 години

А има ли бити протестиращи ?

253

РЕКЛАМА у МВР

преди 5 години

Кой каквото прави за себе си го прави ... Парфюмът направо е трепач ...

252

Анонимен

преди 5 години

Напълно подкрепям протестиращите не може пенсионерите да омират от бедност и глад.с 200-300 лева тока ли да си платят или хляба за 30 дена месец .Ами то има вода ,телефон,кабелна и даже съществуват салами и луканки по 20лева парчето . Ама те не знаят какъв им е вкуса от години .Пенсионерите умират младите бягати остават тука хората на ГЕРБ полиция,пожарна,мутри,крадци,кметове,чиновници ...

251

Бай Шиле

преди 5 години

Полицаите от края ня града ха ха ха. По една пържола веанага!!!

250

ГАЗ

преди 5 години

Полицаят от Сен Тропе с участието на Луй Дю Парфюмес .А обадиха ли се на спешно отделение ...Представете си докторите какви са и те в смешното отделение .Изобщо държавата на хрантутниците с държавни заплати и липса на мозък .

249

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера тея какво правят там молят ли се нещо са дупят .

248

МВР шеф

преди 5 години

Обгазените ще ги предложим за награда. Те изпълниха дълга си.

247

Професионалисти ...

преди 5 години

Представям си ако стрелят колко жертви ще има ...Добре че само са обгазявали че ще останем без полиция ако стрелят.

246

Анонимен

преди 5 години

За тези на място е било 5 минути срам, но да попитам колко човечета работят в обучителни звена и итдели, отдели за тестване и избор на защитни устройства? Да си върнат заплатите за 20г назад незабавно!