50

АТАКИСТ

преди 5 години

Странджа/ Василев, що си сменихте името на Амон, ооотрепки?

49

Амон Ра

преди 5 години

Какъв Китай бе гой такива та китайците все още ядат ориз по-голямата част от тях.. та Китай никога не е водил войни те копират всичко от Сащ,Япония Германия и Южна Корея, та китайците да преди 20 години бяха всичките на колелета и магарешки каруци...времето ще покаже но Бог враговете на Израел ще накаже амин!!!

48

АТАКИСТ

преди 5 години

до 49 Амончо Ра, евреите Рокфелер , Рокшийлд и Сoрос управляват САЩ.ФАКТ!Много ти благодяря иначе за подвеждащата информация!А тези еврейски *** са за разстрел, както и такива добитъци като теб!

47

Амон Ра

преди 5 години

Юана ще стане световна валута когато *** стане девстена отново,Китай ще се мери с Сащ когато баща ти забременее!!20 век всички казваха Руската империя ще бие Сам,Англия ще стане номер 1 преди Сащ,Франция ще изпревари Сащ,Германия ще изпревари Сащ Ссср ще изпревари Сащ, 60 те години Япония ще изпревари Сащ...къде са те сега къде е Сащ!???

46

Амон ра

преди 5 години

До 46-Ти като си грамотен/грамотно за това ще работиш за 750-800 лева цял живот за това ще ставаш сутрин в 4-6 часа докато братята еврей спяд до 12:00 часа за това вие българи ще имате най-ниска продължителност на живот,затова ще умирате от рак и на по 30-40 години ще се набръчкани от пиене и цигари и от прекомерен физически труд и недоспиване,затова Б-я ще е *** клуба на Ес,за това ще сте наи-изчезващата нация на планетата!!БОГ ДА ПАЗИ И ЗАКРИЛЯ ЕВРЕЙТЕ АМИН/БЪДЕЩ ЕВРЕЙН!!!!

45

Т

преди 5 години

Това е любим ес

44

Анонимен до Амон ра

преди 5 години

Не стига че си неграмотен но и фантазьор, какво би станало ако юана стане световна валута. По принцип се работи по този въпрос, Ротшилд и другите евреиски плъхове ще си останат с милиарди трилиони тоалетни хартии. Бог никога не е обичал предателите евреи, някой ден ще го разберете.

43

Анонимен

преди 5 години

Ако бях на местото на Макрон.Бих подал оставка отдавна! Валери Симеонов .Колкото и да е нагъл. Взе разумното решение. Само при гражданска война ли ще я подаде? На там вървят нещата. Европа се променя в движение .Тепърва ще се случват нещата и то не само във Франция

42

АТАКИСТ

преди 5 години

до 41 Евреите, които са начело на САЩ ли са достойни за уважение? Тия, които създават изкуствени войни вече 40 години в Близкият Изток?Брачед, ти си за Калашник!

41

УЕФА - мафия

преди 5 години

Францията е гнусен арабско-африкански к*енеф, както Арабойчланда. И да триете, и да не триете - факт.

40

NIkoi

преди 5 години

MAKRON E EVROPEEC.AZ SAM OT EUROPA.SOLIDAREN SAM SAS FRANCIA.

39

Амон Ра

преди 5 години

Еврейте са хора за възхищение факт!Ами вижте колко от световните учени са еврей...те са богати хора а не роби а великите българи" цял живот ще работя за жълти стотинки докато всемогъщите и велики еврей ще ядат,пият и правят бебета и ще карат Ролс Ройс!!БОГ ДА ПАЗИ И ЗАКРИЛЯ ЕВРЕЙТЕ АМИН!!!Еврейте са пример за това как трябва да се отнасяме с мюсюлманите и с терористите факт!Днешна толерантна Европа мачка собствените си народи за сметка на африканци и азиатци това не го разбирам и одобрявам!!!

38

Амон Ра

преди 5 години

Грешката на руснаците е че:не са приели юдайзма!!Какво бих направил аз ако бях на мястото на Путин:каня официално всички еврей в Россия да живеят те всемогъщите еврей имам трилиони $$$ Россия за няколко години ще издуха Германия ядрения потенциял на руснаците ще се увеличи десетократно,продължителността на живот на руснаците ще се увеличи Русия ще стане новите Сащ даже може и бели американци и идат да живеят в Россия,второ бих поканил милиони японци да живееят в Сибир...това е изхода за руснацит

37

Mene

преди 5 години

Защо не отразявате протеста в софия ?!?!?!?!?!

36

АТАКИСТ

преди 5 години

Що не пуснете ултрасите на Русия от 2016 Европейското по футбол в Марсилия, че да видите как франсетата с униформи се разбягват???А за пръв път тогава английския пиян фен разбра, че има и по-откачен от него.

35

Амон Ра

преди 5 години

До Моше-Бог да ви пази и закриля и благослови амин!!!Чест и почитания господине българин ви пише възхитен съм от еврейския гений и евейския народ!!Искам да ви попитам какви са ословията българин да приеме юдайзма и задалжително ли е да се обреже ???Напълно ви подкрепям за думите ви относно Франция франсетата избраха арабите и не*/рите пред вас всемогъщите и недостижими еврей и те франсетата си заслужиха съдбата!!Българите преди да приемат християнството са били сила а след това 700год. роби!!!

34

Анонимен до Моше

преди 5 години

Неблагодарнико вие освен че сте мишки но сте и неблагодарни на Българите че са ви спасили. Мишка може би вие ще бъдете втората страна изпитала удоволствието от ядрен удар. Над Ерусалим ще изгреят две слънца каквото и да значи това го е казала Ванга. Вие сте с най много врагове в целия свят, все някой ще му писне и ще ви рестартира.

33

V

преди 5 години

А що не давате в България ? И тука има протести. А французите протестират срещу тия които подбиват цените на труда в Европа . Българския чорбаджия ;) Ако не се разпадне ЕС ще стане много по зле . боко може да го накараш да спре южен поток ,но да спре кражвата на труд с европейска минимална заплата не може го накараш .Мафията герб ще фалира .Затова искат да фалират европейските народи ;)

32

Анонимен

преди 5 години

До пропусналЗа много неща протестират. Срещу управлението на Макрон,което доведе до увеличение на данъците,цените на всичко, срещу цензурата в медиите също, срещу ЕС, срещу богатите,коитостават все по-богати,а обикковените работещи французи все по-бедни.

31

пропуснал

преди 5 години

Може ли някой да обясни смислено за какво протестират жълтите жилетки и какви са целите им. Това е тема табу в медиите. Те съобщават само факта , че има протести.