40

Анонимен

преди 5 години

Винаги ги е владяла.

39

Су 34

преди 5 години

До НЕтурчинБлагодарение на християнската алчност половината мюсюлмански държави се превърнаха в кървави реки! И най-нахално ще ми говорите мюсюлманите, как------------Вас например в Турция именно християните ви научиха че освен външен *** може да има и вътрешен с течаща вода!

38

Анонимен до Ахахо

преди 5 години

Единствените които ги смятат за подхора са турците, опъвал съм доста туркини. Няма по глупава нация от турците 20 години живее в държава и на инструктаж идва с преводач смях.

37

Су 34

преди 5 години

А какво търсят християните в изконните мюсюлмански земи? Попиляха им държавите заради своите интереси и петрола!------------И кои са тези изконни мюслюмански земи - Ирак и Иран? Това са териториите на Византийската Имерия!

36

Влади

преди 5 години

Тоя австралиец, като е бил голям юнак, да е отишъл да се сражава срещу Идил заедно с кюрдите. Там имаше много такива християнски бойци. А не, като сърбите - с цялото тежко въоръжение на югоармията, тва танкове, самолети, артилерия нападаха хървати, босненци и косовари. Голеееми герои, ама накрая го издухаха! Че и тоя, с интелект на английски футболен фен.

35

Анонимен

преди 5 години

Преди 500 г. християните (католици) поеха на запад и заличиха индианците от лицето на Земята. Преди 500 г. османците завладяха Балканския п-в, оставяйки ни без държава. Разликата е, че едните извършиха геноцид, докато другите ни употребяваха за всичките си нужди без възможност за спасение. Подобни събития ни очакват в Европа с наложената демокрация. Всеки народ трябва да живее там, където му е мястото.

34

Анонимен

преди 5 години

"И най-нахално ще ми говорите мюсюлманите, какво търсили в християнски земи!"Събирай си бoклyците и обратно в Близкия изток, откъдето са изпълзели роднините ти!

33

Анонимен

преди 5 години

Пусни си видеото от атаката в Нова Зеландия да видиш кой мре като куче..Ами нали ти виеш, че това е отговор

32

Анонимен

преди 5 години

А какво търсят тези християни в изконните земи на маори и aбopигeни? К-ра ми ли търсят? Кой ги е канил там?

31

Анонимен

преди 5 години

"Четейки коментарите разбирам защо ислямистите ви избиват като кучета..."Пусни си видеото от атаката в Нова Зеландия да видиш кой мре като куче.

30

Ахаха

преди 5 години

Българите се кефят на китай докато о ия ви еват жените и раждат жълтури.Ахаха ариици.Еваси тъпите българи затова и навсякъде ви смятат за подхора.

29

Анонимен

преди 5 години

Четейки коментарите разбирам защо ислямистите ви избиват като кучета...

28

Моше

преди 5 години

Сега някоя комунистическа от.епка ще каже бъдещето било в Азия.Ааз ще му кажа да ми пие жълтата течност.Азия са крадци и мошеници които копират от запада и живеят лато скотове.Русия финансираше всякакви леви организации срещу колониалните Франция и Англия и Сащ примери Алжирската война Виетнам Оман и тн.С краят на колониалната система дойде и краят на Запада.Руските пияници съсипаха белият западен човек и цивилизация а китайските *** с крадене и бачкане за долар на денще го довършат.

27

Анонимен

преди 5 години

Третия абзац, трябва да е първи! Ниво - трети клас, втория срок.

26

Абориген

преди 5 години

Крайно време е да запукаме белите натрапници в страната ни.

25

Анонимен

преди 5 години

Дано да няма първи ислямистки атентат в НЗ, но ако има той ще е отговор на християнисткият атентат .

24

Наблюдател

преди 5 години

След първия ислямистки атентат в Нова Зеландия ще разберат колко е прав сенатора. Нова Зеландия сега все още е като Швеция в края на 80-те. Въпрос на време е да стане като Швеция през 2019-та, ако продължават така.

23

Моше

преди 5 години

Англичаните са виновни за това.Сега не знам как е ама преди всеки с паспорт на британската империя можеше лесно да емигрира където си иска в рамките на империята.Затова и Австралия и Нова Зеландия се напълниха с бангладешци малайзиици пакистанци китайци от Хонг Конг и всякаква ***.Дори Сидни и Оуклънд са пожълтели и покафевели от тия.

22

ДртПрч

преди 5 години

Ами изглежда, че сенаторът е изразил мнението на хората, които са го избрали. Затова не виждам причина да се извинява.

21

Ха-ха

преди 5 години

Когато кажеш 100% истината биваш заклеймяван!Кое не е вярно в това изказване????