134

Анонимен

преди 5 години

Интересно кога ЕС ще въведе санкции на международния съд в Хага за военни престъпления ,ето САЩ вече въведе. Тъй този съд взел че се заинтересувал от престъпления извършени от американски граждани и военниЗащо изоставаме ?

133

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 150ОНД де юре съществува. Комунистическите *** винаги извъртат истината както им изнася.А, да. След като Русия заграби чужда земя, всички останали държави от ОНД се убедиха що за стока са пияните хулигани и, май си прав, ОНД де факто не съществува.

132

Анонимен

преди 5 години

Руская деревня от 17 - 19 век кай... То в Лондон и Париж през същия период е било супер хигиена и разцвет... ;))))) А в периферията и по селата няма да говоря ;)))))Що не се образовате малко? Поне няма да изглеждате смешни ;)))

131

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 149,То ОНД дефакто отдавна не съществува! До анонимен 145,Два континента и половина твърдят- само че като се има в предвид, че континентите са 6 без Антрактида, то значи това е по-малко от половината свят!

130

Анонимен

преди 5 години

Всички държави от ОНД твърдят че Крим не е руски. (Ка)путин даже най-близките си съюзници не може да прилъже.

129

Анонимен

преди 5 години

Тук има такива разбирачи, че мамата си трака. От форума смелчаци много, Путин лош, на закуска деца ядял, Крим бил още Окрайнски, моста щял да падне. Обеденявайте се с приятелите си от фащ, братята си хохи и за начало върнете Крим. УСПЕХ СУКИ!!!

128

Анонимен

преди 5 години

Ти как броиш континентите? Бившите колонии на UK странно подкрепяни от ЕС, въпреки че се дистанцираха от европейския съюз, понеже не можели да плащат годишни такси, което не е точно санкции... а само отказ от финансиране ?!?

127

Анонимен

преди 5 години

Явно ден година храни, тази вечер приятелите на ФАЩ ще преизпълнят плана. Чичката _орос скоро ще раздава заплати.

126

Анонимен

преди 5 години

САЩ, в съгласие с Европейския съюз, Австралия и Канада---ДВА КОНТИНЕНТА И ПОЛОВИНА,ТВЪРДЯТ ЧЕ КРИМ НЕ Е РУСКИСЪГЛАСЕН СЪМ

125

Анонимен

преди 5 години

Страната ще отговори на наложените ограничения---И ЩЕ ИМА РЕЦИПРОЧЕН ОТГОВОРКОЛКО ЛИ ЩЕ РЕВЕ ПУТИН

124

Анонимен

преди 5 години

До ЦИНИЗЪМ!!!След като е така, грабвай вилата и ходи да върнеш Крим на хохлите!

123

От руската деревня

преди 5 години

Ние тука не можем да разберем, или по точно аз питам се, защо англичаните са изненадани, че изразяваме известна досада и недоволство, когато четем новините за това как UK напускали Европа...

122

Iozeff

преди 5 години

До АнонименТова за патроните верно ли е!? Ха-ха-ха!

121

Анонимен

преди 5 години

Според Россат 70% от пенсионерите в русия са с 7600 рубли 180 лева Пенсия ако доживеят да я вземат де

120

антизападопоклонник

преди 5 години

До ЦИНИЗЪМ,Велика, велика, колко да е велика държава, която напълно самостоятелно съществува няма и 30години! Иначе съгласен съм, че на Путин му е време да се оттегля, ама явно самия запад е за Путин пред варианта на власт в Русия да се възкачат такива личности като Платошкин и Грудинин, които наистина мислят за икономиката на своята стана и благосъстоянието на гражданите й.

119

Офф

преди 5 години

Руская деревня, по добре архитектура на Москва 17-19 век. Това руското дворянство или бедност от селата е нещо интересно само за в книгите и романите

118

До 19

преди 5 години

Хънзи, знам, че личността на Путин те обзема понякога, и опита да прикриеш това зад излъскан бг шрифт на изказа е особено иновативен, но не се терзай особено на тема Медведев, да предприемеш негова личност вече ще ти бъде трудно, особено от Видин, докато наблюдаваш как въжделението ти си говори с бившата си в новинките

117

Анонимен

преди 5 години

Да украинските моряци имат най-малка вина, но са изпълнявали заповеди. Санкциите на САЩ и ЕС само ще им навредят. Вместо да минат по тънката процедура, сега ще ги осъдят по пълна програма. Какво печелят САЩ и ЕС от това? Само едно - затвърждават си т..ъпотията.

116

ЦИНИЗЪМ!!!

преди 5 години

Всичко, каквото е направил този наричащ себе си- Путин е ЦИНИЗЪМ на степен n-1!!! Ако може да изчисли какъв цинизъм е самият той и неговата политика спрямо велики народи и държави, като Украйна например, ще бъде прекрасно !!!

115

Анонимен

преди 5 години

До до гого кажи, от кое село си?