133

До Анонимен 134

преди 5 години

Не обичам турците, но за героизма им в отбраната на Галиполи от нашествениците им свалям шапка! Това е истински подвиг, а Мустафа Кемал, чийто корени може и да са наполовина български, се проявява като голям стратег!Кой заведе на заколение "момчетата от АНЗАК"? Лорд Уинстън Чърчил, лордът на Адмиралтейството на "Рулл, Британия!". Този некадърник и българофоб, един от виновниците за въздушните нападения над мирни български градове с хиляди жертви, е виновникът за Галиполи!Човекът на 100-летието!

132

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

НЯКОЙ ХОРА ДОСТА БЪРКАТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ С БЕЗКРАЙНА ТОЛЕРАНТНОСТ...ТА НАКРАТКО:ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ:-ХРИСТИЯНСТВО-ДЕМОКРАЦИЯТОЧКА

131

Анонимен

преди 5 години

вРАГОВЕТЕ НИ КРАДАТ ЗЛАТОТО, ПРОДАВАТ СКЪПИ САМОЛЕТИ, ОБИЖДАТ лЕВСКИ, ИЗЛЪЧВАТ ТУРСКИ ФИЛМИ, ПРАВЯТ ПАРТИИ НА бойко мутрата и на слави тариката, нарязват ни ракетите, опрощават дълговете на мюфтийствата а на другитне религии не, настройват ни срещу Русия, на трети март не и споменават името, лъжат че като народ не сме трудолюбиви, толерантни, това са нашите ВРАГОВЕ, ПРИЯТЕЛИ СА НА АЗИАТСКО-ТУРСКИТЕ НИ ВРАГОВЕ И СА ГОТОВИ ДА ЗАИГРАЙТ С ЕТНИЧЕСКИЯ МИР ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ, С КОЕТО РЕКЕТИРАТ НАШИЯ ПОЛИ

130

Анонимен

преди 5 години

АКО НЕ СА ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ, ДНЕС тУРЦИЯ ЩЕ Е В РЕАЛНИТЕ СИ ТЕРИТОРИАЛНИ ГРАНИЦИ - ПО-МАЛКА ОТ БЪЛГАРИЯ. И няма да има един квадратен метър европейска земя в Турция. Кой създаде наркотрафикантско Косово със сила? КОЙ? КОЙ?КОЙ?Кой разпали война в Сирия за да угоди на Израел? Кой е направил така, че границите на бАЛКАНИТЕ ДА СА НЕЕТНИЧЕСКИ, ЗА ДА ИМА ОМРАЗА МЕЖДУ БЪЛГАРИ, ГЪРЦИ И СЪРБИ? бИСМАРК, дИЗРАЕЛИ, ЗАПАДЪТ. Кой ни фалшифицира историята и лъже че под турско народът ни е бил добре - София дв

129

Анонимен

преди 5 години

Не ти отърва историята за Батак, защото винаги сте яли бой от нас, последно през справедливия Възродителен процес.

128

Анонимен

преди 5 години

Окупатори, спрете да ни обяснявате, че Русия ни е враг, защото ние си знаем кой ни е враг, ислямистите и алчните западни олигарси, които ни пренаписват историята и ни насъскват срещу православните народи. От 400 години западът подкрепя Османската империя и днес Турската диктаторска държава. Срещу нас! Няма как да ви обичаме западните петоколонници, при положение, че вие сте си с турци и албанци. Вие си го правите сами. За капак признавате комунистическото извращение северна Македония и с това съ

127

Анонимен

преди 5 години

То Галиполи е погрешен десант на Британската армия. Реално Турция е напълно разгромена от всички държави , с които воюва .

126

La France

преди 5 години

Колко ли трябва да си болен да избиеш десетки невинни хора, включително жени и деца в името на някаква извратена идеология/кауза. Да загубиш човешкия си облик и да се превърнеш в звяр и терорист. Този с какво се различава от терористите от ИД? Медиите в непрестанното си търсене на сензации и негативни новини, спомогнаха за създаването на психари. По цял ден само се пише за войни, насилие, престъпления, безредици, кръв. Този свят има нужда от повече доброта и любов.

125

Анонимен

преди 5 години

В Нова Зеландия и Австралия има голяма омраза към турците заради битката при Галиполи 1915 където загиват хиляди младежи от двете страни без да успеят да превземат Проливите.

124

Weiss

преди 5 години

До до псевдо историка Не, не е фанатизиран, болен е.

123

до псевдо историка

преди 5 години

гледам и ти си фанатизиран елемент

122

Ааааааа!

преди 5 години

В БИБЛИЯТА ПИШЕ Който сее ветрове че жъне бури . Исляма И ХИТЛЕРИЗМА СЕЕ ТЕРОР НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СТЪПИ И Е НОРМАЛНО КАКВОТО Е ЗАСЯЛ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ДА ЖЪНЕ. ШИРОКАТА КЪРВАВА РЕКА КОЯТО Е ОСТАВИЛ ИСЛЯМА И НЯМА ДА ПРЕСЪХНЕ ДОКАТО ДЪЛБОКО ТЕРОРИСТИЧНАТА ИДЕОЛОГИЯ НА ИСЛЯМА НЕ БЪДЕ КАКТО ХИТЛЕРИЗМА ОСМИСЛЕНА И ОТРЕЧЕНА В ЕВРОУЧЕБНИЦИТЕ

121

Анонимен

преди 5 години

дядо ми доживя до 86г.благодарение на сърбитет.е сръбските партизани през Втората св.война. Бил е пратен в Хърватска.Настъпват германците.Обкръжават ги.Тогава местните сръбски партизани,по тайни пътеки ги конвоират до България,да могат да се приберат.Прехода отнема два месеца.Всички се прибират живи.Истинска история.

120

Анонимен

преди 5 години

25 пък направо заявява, че този е черногорец.1 го е побългарил и мисли, че е от Покрайнините ни. Сигурно имапредвид Западните покрайнини, но аз мисля, че 1 си фантазира.Кой ли е източникът на твърденията, че е черногорец или с черногорски корени?Може да е мешан.

119

Анонимен

преди 5 години

До тулерастинКато гледаш повърхностно са ***,тези неканени от нас гости,но като се вгледаш са жертви,които си мислят,че са ни прецакали нас,но всъщност и те,и ние сме в една лодка.

118

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Както цялата история на българия, и историята с баташкото "клане" е разбира се полу-лъжлива и полу-изопачена.---АЗ СЪМ ОТ КАРЛОВО.ИСТОРИЯТА НА ЛЕВСКИ КАК Я НАМИРАШ

117

до Анонимен до Ужасъ

преди 5 години

Жалко ще е, ако наистина си дал. Преполагам, че и жена ти не е най-ярката свещ на тортата щом е опряла до теб. Сметай чадата, ако има наистина такива, какви Айнщайни са.

116

Анонимен

преди 5 години

67 пише, че Тарант бил англичанин с черногорски корени.Последно, какъв е всъщност този човек?

115

Анонимен до Ужасъ In

преди 5 години

Ей *** смачкан дал съм много повече от колкото хиляда като теб, ти ли ще ми говориш за генофод бе потурлак ? НЯМА НИЩО СЪЗИДАТЕЛНО, ГРАДИВНО И ИЗМИСЛЕНО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТАЗИ ОТВРАТИТИЛНА РЕЛИГИЯ. Всичко което ползваш е измислено от християните та ти ли ще ми говориш за генофода бе потурлак. След ромите вие сте най излишни на този свят.

114

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

ЗА ДА ПОБЕДИМ В ЕВРОПА ОТВЪТРЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕИСТОРИЯТА...ПОМНЕТЕ КОИ СТЕ, И КАКВО НИ ВЗЕХА