50

Анонимен

преди 5 години

Алжир не беше ли френска колония? Мали не беше ли френско? Конго не беше ли белгийско? ЮАР не беше ли на поне 3 държави колония? Индия (с Пакистан) и Афганистан не бяха ли английски колонии? Египет не беше ли английски? Франция не обещаваше ли мир и свобода на Сирия и Ливан (Сирия не беше ли френски протекторат), Англия не държеше ли по същия начин Палестина? Индонезия и Суринам не бяха ли холандски колонии? Англия, Франция и Гърция не бяха ли окупирали турски земи, без никой да ги е канил?

49

Анонимен

преди 5 години

Тия които сляпо мразите мюсюлманите и защитавате католиците.. Вземете се образовайте малко.. Не вреди. Прочетете малко за Кръстоносните походи, за падането на Константинопол, за зверствата им по Светите земи. А питали ли сте се, защо Папата не си мърда и пръста за освобождаването на Източна Европа от Османската империя?

48

Анонимен

преди 5 години

Исламът е религия на мира. Ако не вярвате в това, ще ви убият. Такива са те, мюсюлманите. По имената им ще ги познаете и по наглостта. И по това, че все в християнски държави искат да живеят и никога при камилите си... Религия на мира... Даа... От мир да умреш направо...

47

До 40

преди 5 години

Да, бели сме и християни. Това ни прави повече от любимците ти. За теб не съм сигурен...

46

Анонимен

преди 5 години

До Мдащо за ограничена простотия? Кои сме ние и кои са те? Ходи се избивай и си давай жалкия животец за религиозна война. Аз съм пас!

45

Хюго Бос до 50

преди 5 години

Ти още ли си в17 в? Егати и изостаналият либераст. Кои богатства са окрадени, бе, душко левичарска? От 60-70 г Африка е независима, без бели, и какво направиха? Докато бяха белите, Африка се развиваше и строеше. А сега е Мордор. Що не си стоят в Африка и да си развиват континента- никой не км краде богатствата. Ооо, забравих- нямат капацитета да развиват. Богати на злато, руда, диаманти, сма не могат и не знаят, а живеят в л***нна. И Нобелова учен го доказа- нямат капацитета на белите хора.

44

Су 34

преди 5 години

До Юнал ДжемиловИ кво ще стане, гледай аз да не дойда да ти сменя афганистанското име на теб и цялата ти рода като в 1985. !!!

43

Факт

преди 5 години

До Юнал ДжемиловСамо потвърждаваш правотата ми!За исляма.

42

Анонимен

преди 5 години

Да си вкараме едни poби от Африка, казаха американците християни и после до ден днешен пазят паметник на Албърт Пайк, генерал от Конфедерацията.

41

Мда

преди 5 години

Идва,не,дошло е време разделно!Или ние,или те!

40

!?!

преди 5 години

Да се публикува манифеста!

39

Су 34

преди 5 години

До НЕбъългарин (Турчин)Колкото и да се напънат няма как мюсюлманите да надминат юдеохристияните по убийства! Заради петрола им на доста държави докараха "демокрация"!---------Като знаем твоята варварска държава Турция колко невинни мирни хора изби за дивашко управление трябва да замълчиш!

38

Анонимен

преди 5 години

А испанските конкистадори в Латинска Америка пък колко хора са изклали в името на Христа.... За отрицателно време!

37

Хюго Бос До 37

преди 5 години

Типичната либерастоболшевишка опорка- какво било преди 300-400-500 г. Къде има кръстоносци, робство и колонизация СЕГА, не в миналото? Като ще говорим за миналото, ами кажи за 5 в. геноцид на България от изповядващите същата религия? Казваш А, кажи и Б, ама либерастите манипулирате и изопачавате. И какво му е било лошо на колонизацията? Че от маймуни станаха хора, взеха готово построено, и го разрушиха. Вземи се образовай какво става с Африка, след като белите са се махнали. Най-вече Зимбабве.

36

До 42

преди 5 години

Няма каак да им откраднеш богатствата и те да не дойдат при тях, ако през 17 век белият човек си стоеше на д**то сега щеше да е друго, коптора щеше да е европата

35

Бенито Мусолини

преди 5 години

... И ся кво ?!?! ... Искате да кажете , че тоя пичага и приятелчетата му нямат известно право ли ?!?! ... То как още някой Европеец не е припаткал да направи същото в Германия или Франция се чудя !!! ... То ако тръгнеш по някой централен булевард в някой голям Германски град най рядкото явление , което ще видиш е ..... ГЕРМАНЕЦ !!! ... Всички някакви забулени и кафяви Арабески ... Айде. Сега вече. Хорицата с "ЕВРОГ_ЙСКИ ЦЕННОСТИ" и "РАЗБИРАНИЯ" могат вече да ми слагат минусите .... :) ;) :)

34

Анонимен

преди 5 години

Мдааа... Белите християни с чисти души и добри сърца си показаха рогата пак, включително и в тоя сайт, където отново злорадстват и в същото време си затварят очите са собствените си зверства, докато обясняват мюсюлманите какво били правили. Абе алооооууу, християнството в Европа е наложено насилствено. Например 1/3 от населвнието на Норвегия е било изклано, защото не е искало да се покръсти. В България също - Борис убива сина си, после Симеон убива сина си, все щото не са искали да се покръстят.

33

Факт

преди 5 години

До До НЕбългаринНова Зеландия беше подредена и прилична държава,в която се живееше прилично.Докато не дойдоха ор.ките!

32

FSM1453

преди 5 години

Първият терорист е белия човек, избивал поробвал и ограбвам цели континенти.

31

Анонимен

преди 5 години

Ало, небъркарина без краекожие... Като са толкова лоши тези бели юдео-християни, защо "миролюбивите" мюсюлмани искат все в бели страни да ходят и да живеят, а не обратното? Ти за толкова ли наивни ни имаш? Мсюлманите никога не са живели в мир с никого. Това е най-нечовешката и ненавистна идеология. Пробвай да подхлъзнеш някой друг. И като не си българин какво дириш в български форум? Или си нагъл мюсюлманин, който все иска да е в бяла държава...