8

прах в очите

преди 5 години

То само тези пари да бяха. Опорочиха младостта ни и на децата ни. Сега искат и на внуците.

7

Анонимен

преди 5 години

Ето това е достойна постъпка, за това хората уважават БСП

6

БСТВ

преди 5 години

Kalina Androlova_Съвсем сериозно, но едно правителство на БСП би изглеждало така: Атанас Зафиров - военен министър, Кирил Добрев - вътрешен министър, Крум Зарков (или Деница Златева) - външен министър, Драгомир Стойнев Уестингхауса - енергиен министър, Александър Симов министър на журналистиката, Георги Свиленски министър на комуникациите с президентското легло и т.н. Останалите министри ще бъдат от НДСВ понеже партията няма повече ресурс. Чудя се Корнелия как ще се върне след Евроизборите в парламента?! И ретроградната й телевизия няма да я спаси.

5

бай ганю

преди 5 години

а за колко ли още милиони не знаем и ще останат скрито похарчени за действия на депутати не свързани с работата им а с лични техни капризни прищявки и пътувания?сякаш за тях това е просто даденост и се възползват супер безкрупулно

4

Анонимен

преди 5 години

До 2БСП да върне и кашкавала дето открадна от мандрите !

3

Тишо

преди 5 години

Въпросът е защо правилникът позволява подобни харчове изобщо? Това няма нищо общо с парламентаризма, законотворчеството и всичко което ги е довело в парламента! По същата логика могат да похарчат пари за проституки, хазарт и други лични развлечения!

2

Анонимен

преди 5 години

БСП и Мюфтията да върнат парите !

1

Анонимен

преди 5 години

Ще ги върнат знаете ли кога ... никога!Татко ще ти купи колело но като пораснеш.