18

Анонимен

преди 5 години

Алоооо кичковците, въпросната Кица да ви е докарала да ви свирят, Айрън Мейдън, Металика, AC/ DC, Мадона, Рамщайн....?????? Айде всяка жаба да си знае гьола, а на Кица гьола е много плитък.

17

Анонимен

преди 5 години

Кичка направи ли кариера в щатите-направи. Някой друг българин да е направил кариера в щатите? - няма.

16

БЛЯК

преди 5 години

Истината е за несменяемия Фънки е една: Той е ужасен, всички го мразят и плюят. И ако той се държи добре с хората, ще падне от ефир! Та затова дебелия см*таняк е на ефир!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13и кои са великите банди дето е докарал??? Изтърканите и забравените от света не ги брой

14

Анонимен

преди 5 години

Мнооого чалгар се сбрала набързо да защитава Кичката. Истината е че тя е точно това кръчмарска певачка и този факт ще си остане факт въпреки драсканиците и воплите на кръчмарските и фенове.

13

Анонимен

преди 5 години

Кои са тези и защо се плюят?

12

Анонимен

преди 5 години

Браво на Кичка, за отличното описание на дебелака фънки. Този наистина нещастен и недоказал се музикант ми е адски антипатичен и затова не гледам " Като две капки вода"

11

Анонимен

преди 5 години

Фънки може да е всякакъв, но заедно с Амебата е най големия промоутър в България и всички концерти на велики банди и изпълнители са благодарение на него и личните му познанства с най големите продуценти. Кица освен в таверната на бившия си мъж в Лас Вегас на по - висока сцена не се е качвала.

10

Анонимен

преди 5 години

Кичка е супер мадама и певица, а този ШРЕК, защо не се погледне в огледалото...

9

виви

преди 5 години

извинете Кичка

8

виви

преди 5 години

Това нещо Буюклиева, кой го лансира? Страшна работа! Нетърпима? Фънки прахта може да диша на кичка.

7

Няма значение

преди 5 години

Тая на Фънки може да му носи само чантата. Тя си е една певачка, а Фънки си е музикант и то много добре разбиращ музиката, но това е ясно само за хората които са в бранша. И Фънки е постигнал много и успял в България за разлика от нея и изкарва пари от музика тук.

6

Анонимен

преди 5 години

Всичко ,което помня за това Фънки е отношението му към едно младо момче ,което искаше да се представи в някакво реалити !Той го нагруби ,защото било ...дебело (?!?!?)) и не можело да се пробва !!!Беше отвратително Отвратително и Грозно !Как изобщо е възможно да участвува в Жури ?!Позор !!

5

Анонимен

преди 5 години

Засега Стефан Илчев се справя перфектно,но от шоуто пробутват Мария Илиева и ПапитУ.Снощи пределно ясно се потвърди, че от апаратната манупулират "случайния" избор на участистниците за имитация според възможностите им.При оценките на Фънки и досадните Рачков и Зуека превключвам на ANIMAL PLANET.

4

Анонимен

преди 5 години

Права е, че фънки е човекоподобие, далечно подобие! Отблъскващ е направо! Нарочно не го удостоих с главна буква!

3

Един

преди 5 години

Аз, пък, така и не разбрах какво е това Фънки ?! От къде се появивиха разни, такива Мондьо-та, Шеф-Минчевци, ***-ватмани, графлета, дрисковци и какво ли не още. От тях лъха пошлост, арогнатност, ниска култура и огромно самочувствие, непочиващо на нищо. Явно това е непобхоодимата "културна" сред, в която трябва да живеем. Така е изгодно за някои и за това се лансират такива.

2

Ха-ха

преди 5 години

Обаче Илчев по хваща око от Кичка....

1

Тато из Правец

преди 5 години

Фънки е абсолютен бездарник но като активист на СДС го пробутват в някои реалити да взема по некой лев...