10

Анонимен

преди 5 години

Хитлер е виновен , направи от комунистите - мандраджии ,капиталисти .

9

Анонимен

преди 5 години

До неразбралСпоко бе. Колелото се върти. Утре ще дойдат нови. В смисъл половината ще са още стари, някой дори си пазаят партйните книжки, ама ще има реваншизъм и ще има народна радост ... за около 6 мееца. После сме пак на стартова позиция. Само че няма да вземем 200 от банката.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Не е ясно колко поколения ще са нужни, за да се поправят моралните и психологически промени и то в най добрия случай , ако бъдат отстранени и наказани веднага."Ок, и аз не нося тениска с лика на Борисов, нито пея по митингите им, ама имаме ли правителство от последните ... 45 години, на което можем да кажем - ЕВАЛА, ТЕЯ БЯХА ПИЧОВЕ!. Защото нищо хубаво не може, да се каже, дори и за последните 5-10 години от БКП-арското управление.

7

Анонимен

преди 5 години

Чакаме ги тия?Вие от сайта *** ли сте, бре?

6

неразбрал

преди 5 години

Тези са ясни.А кога ще арестуват и осъдят първия гербераст?Нима там всички са абсолютно чисти?Вече 10 години герберастите са на власт, и всичка са много честни ,но сме на първо място по корупция.А корупцията винаги е свързана със властта.Логиката подсказва ,че властта е неприкосновена ,т.е. престъпността си има държава.В целия свят тази съвкупност се нарича с една дума-МАФИЯ!

5

Анонимен

преди 5 години

До 2Всеки по-заможен човек, който е на 100% чист и добър човек ... О чакай! Тея не са. Тея бяха с десетки милиони, когато още ни поправяха по институции, когато се бъркахме, дали е госпожо/господине или другарке/другарю. Когато видя българи с много милиони, още от 90те, няма начин, да не повдигна вежди. Просот са плащали на един, после е дошъл друг. Другят не им се е сторил толкйова страшен или са си мислели, че ще го остранят лесно ... Ем и в двата случея не познаха ...

4

Анонимен

преди 5 години

В мафията е така, който не се отчита на тартора го притискат и ликвидират. Виж как вещо заявяват че пари има, но те са за Винету. Непоправими щети нанася простотията и безочието на герб. Не е ясно колко поколения ще са нужни, за да се поправят моралните и психологически промени и то в най добрия случай , ако бъдат отстранени и наказани веднага. Много лоши са тенденциите и прогнозите.

3

Pen

преди 5 години

хахаха , чакаме ли ги ? кой ги чака ?

2

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ПО ЗАМОЖЕН ЧОВЕК И УСПЯЛ БИЗНЕСМЕН АКО ОТКАЖЕ ДА ПЛАТИ РЕКЕТ НА МУТРОТАПИТА ОТ СЕЛО БАНКЯ ББ ВЕДНАГА СЕ ОТЗОВАВА В АРЕСТА И ЗАПОЧВАТ СРЕЩУ НЕГО НАКАЗАТЕЛНИ ДЕЛА ОТ ПОРЪЧКОВАТА НА ВЛАСТТА ЦАЦАРАТУРА. АЗ ДА ПОПИТАМ КОГА СЪД И ПРОКУРАТУРА ЩЕ ПОГНАТ ДОКАЗАНИТЕ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ -КИРИЛ ДОМУЗЧИЕВ,ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ АХМЕД ДОГАН ,БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. КОГА СТАНЕ ТОВА ТОГАВА ЩЕ ПОВЯРВАМ ,ЧЕ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ РАБОТИ И НЕ ИЗПЪЛНЯВА МРЪСНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И ДПС

1

Анонимен

преди 5 години

Кой, кой, кой прокуди и натири агент вълчо и марийка? Сега да скитат немили - недраги по света, преследвани от властите.