80

Анонимен

преди 5 години

Някои другари русофили които не обичат да четат може би не са запознати с най-новия икономически закон на товарищ Путин. Който гласи:Скопростта на руските хипер звукови ракети расте обратно пропорционално на падането на руската рубла спрямо долапра и еврото.За зле загряващите обяснявам с пример. Когато $1 струваше 25 рубли през 2005г скоростта на руските хипер звукови ракети беше 3 Маха. Преди 2 месеца когато $1 струваше 70 рубли скоростта достигна 20 Маха а днес при $1=66 руб само 11 Маха.

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Това са ядрени ледоразбивачи работещи с уран."Да навремето имаше един такъв. Името му беше В.И.чЛенин само че той отдавна е разкостен за скрап а реактора му е хвърлен на остров Огнена земя. От 1956 г руснаците не са и помисляли за нов ядрен ледоразбивач.

78

Анонимен

преди 5 години

Какви дърва бе *** миндилл ? Това са ядрени ледоразбивачи работещи с уран. Нещо от което не разбираш

77

Браво Русия

преди 5 години

Краварите са в шок. Новите модификации на Кинжал и Циркон чиито анимации ще излезнат всеки момент се движат със скорост 3 пъти по-висока от тази на светлината. Лаиците ще кажат че това е невъзможно, но истинските професионални военни знаят че това е възможно благодарение на новата физика измислена от Путин и наречена путинска физика на името на откривателя и.

76

Анонимен

преди 5 години

Единственото слабо място на руските ледоразбивачи е овлажняването на дървата ползвани за гориво. Руските специалисти са помислили и за това и всяко дърво е завито в стречфолио срещу намокряне, огнярите виждат малко зор докато ги развият за да ги метнат в пещите но и този въпрос е решен с удвояването на кочегарския състав.

75

Анонимен

преди 5 години

Прав е 84. Американците не ги е страх от руските ледоразбивачи, но им треперят мартинките заради арктическата модификация на Москвичите и Жигулите с гъсенични вериги и ядрени двигате с вътрешно горене. Ако ги изпуснат през Аляска за 24 часа ще превземат Вашингтон.

74

Янчо

преди 5 години

То хубаво тва ама хАмериканците имат много самолетоносачи ръийиш ли.

73

Анонимен

преди 5 години

Всичките ледоразбивачи са въоръжени до зъби с Кинжали, Циркони, Калибри, Албатроси, Игли и Губерки, а също и Москвичи и Жигули на вериги за десант в Аляска. Сега ще видят краварите кон боб яде ли и крава фасул пасе ли.

72

1

преди 5 години

леда не трябва ли да се пазизаради климатичните промени, няма ли кой да спре тези нагли ватенки

71

Анонимен

преди 5 години

Не се намираме в 1941 година а 2019. Това е време в което само 10 руски ракети могат да унищожат цяла Северна Америка и да избият цялото население. Съмнително е че ще оцелеят дори и ***.

70

Боби

преди 5 години

До АнонименЕкспертеДа СССР имаше 1941 20000 танка но от тях само 1000 са модерниОстаналите Т-18(Рено ФТ-17), Т-26(Викерс 6тонен) БТ-2,5,7(Танк на Кристи), Т-28(Викерс незнам какъв си) и Т-35(с 5 купола!!!) са не само че морално остарели но и са релно с противокуршумна броняДа Факт Един съвременен брониран джип тежи повече от тези тъй наречени танкове от онова времеА да довършим ИСТОРИЯТА ЗНАЧИТЕЛНА САЩ ПОМОЩ ПО ЛЕНД ЛИЗ започва да постъпва от Март 1943 година до тогава са прщани подаяния

69

Аборигенът

преди 5 години

Ванга рече:- Арктика 'ке пребъде ! Русия ще спре топенето на ледовете и ще запази белите мечки живи. Русия ще сътвори още 259 ледоразбивача, а флотът на САЩ ще бъде потопен от митичното чудовище Кракен. Северният отвор към долната земя ще се отвори, Путин ще е първия първенец там долу. Скоро Русия ще е синоним на вътрешната земя и слънце.

68

Анонимен

преди 5 години

Путин дали е виждал хиперзвуковите си ракети освен във вид на анимация? Дълбоко се съмнявам. Колкото е виждал светлото комунистическо бъдеще на СССР толкова ще види и измислените си хиперзвукови оръжия. Ще си навлече само беля с лъжите си, ще впрегне бедния си народец да се състезава с гиганта САЩ.

67

Анонимен

преди 5 години

Факт е, че Русия дръпна доста във военно отношение (и не само) през последните години. САЩ изостават в доста сфери. Не само военно, но и в технологиите. Хюавей вече разпаботват 5g, а Айфоните са в застой - *** за сноби. При колите немците и японците са недостижими. САЩ залязват.

66

Анонимен

преди 5 години

Русия има 41 ледоразбивачи, а САЩ - 6Видяхте ли бе алкашите имат 41 ледоколи а пък нещстните кравари само 6. Нека сега да си спомним какво стана през 1941 г когато Сталин имаше 20000 танка а Хитлер разполагаше с 5000 на източния фронт. За периода юни-октомври 1941 год СССР загуби 19500 танка а Хитлер 500. И тогава краварите се притекоха на помощ на алкашите и им спасиха задниците с хиляди танкове, самолети, кораби и хиляди тонове храни, водка и цегари. Днес руснаци се фукат с ледоколи.

65

Мир

преди 5 години

На руснаците им дай само битки и войни. Не може ли за нещо друго да мислят. Сякаш им е малка завладяната територия.

64

Отговор

преди 5 години

До българин 73 Да живеят , ама те не искат да живеят. Искат да воюват.Такъв им е гена.

63

Така е ..

преди 5 години

До до 67 69 Сега е същото като едно време. Каквото кажеше Русия това е.

62

Я па я..!

преди 5 години

А при самолетоносачите е обратно.Ха , ха ..! За какво им е на САЩ да разбиват ледовете ?

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67НЕ ЗНАМ ЗА АРКТИКА, НО ПО ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИЯ ЕНЕРГЕТИЦИТЕ НА ЕВРОСЪЮЗА ИСКАТ ДА НИ РЕЗНАТ ТУРСКИ ПОТОК! ЧЕСТИТО ПОТЪВАНЕ!Турски поток не е наш и няма как да ни го резнат.Ще го резнат на Русия.Честитто потъване на Русия!