53

Анонимен

преди 5 години

Тоя си е комплексирана,г..!

52

Минувач

преди 5 години

До ГАДОРЯНЕ, Шон Пен, ама Шон Пен не е люлее полюлеите на комшите с ориенталски кифли, които като видят лигльо, като Бахари и са на шпагат...:)Трябваше да го вкарат, там където се плаща за да си сложи картинка на стената със Скарлет Йохансон и да си представя, че не е на нейно място, а на мястото на един велик актьор, който не го е страх да си изпусне сапунчето в банята!!!:)

51

Анонимен

преди 5 години

Абе ,*** дето не си е намерило майстора....

50

Колинс

преди 5 години

Не знам колко велик като актьор е тои Явор Бахаров, но това, че е *** е по-вече от ясно...

49

ГАДОРЯН

преди 5 години

И Шон Пен е побойник и хулиган, но е с Оскар. А тоя е ала бала. Ни за актьор става, ни за бияч хаха.

48

Минувач

преди 5 години

Това е казус, ако жертвата избяга а двама си се бият, без никой да знае защо!!!:)Но понеже БГ е Сафари дестинация, очевидно германското момче следващият път ще се научи да не помага на непознати ориенталски кифли!!!:)Родната Полиция явно също не обича Бахари Явахов, след като са го посочили са инициатор на сбиването?!:)

47

АнонимеН

преди 5 години

ОЛЕЛЕ ОНЯ ПЛЕШИВИЯ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД ДЕТО ЛЪЖЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПРИЯТЕЛ А БРАТ МУ!ТОВА СА ГАДИНИ ОТ ЕТНА СТЕПЕН И ДВАМАТА!

46

Анонимен

преди 5 години

Като е голямата звезда и много популярен, защо тогава никой не го е чакал при освобождаването му, нали би трябвало да има тълпи от фенове. :) Колкото и да се рекламира и тика с връзки навсякъде, толкова по - противен става.

45

Минувач

преди 5 години

Средностатистическия германец е доста по-силен от анаболова 120 кг мутра от БГ, която е на отпадъчна храна, та ми е чудно това момче, което е помогнало българче ли е или германче и що чини по тези ширини с европейските си ценности, та даже, дори не бяга от Полицията?!:)Слабото място на бияча-лигльо е брат му, от там е извора на самочувствието му - сещайте се!!!:)

44

Чичовци

преди 5 години

Сега да отиде в америка и да се хвали и да кже,че е гангстаможе и да каже че е репресиран от власттамуахахахахаха

43

Минувач

преди 5 години

Забелязал съм, че като стане селска битка в БГ и само сеирджии наоколо, но покоряващи и свидетели трудно се намират, но поне е хубаво, че се е появил гражданин с германски паспорт и е отсрамил българите в БГ, с европейските си ценности!!!:)

42

ММ боец

преди 5 години

Това "джендърче" що не скочи примерно на ............. ЛЮБО ЧУКЧЕТО ?!?! .............. А скача на ............. момиче ?!?! Нали е много "агресивен" ?!?! Да скочи на някой ММ боец или на някой ултрас от сектор "Б" или сектор "Г" ?!?! ................. ***!

41

Анонимен

преди 5 години

Ох, и той и брат му са големи противняци.

40

Анонимен

преди 5 години

този е много противвен

39

АнонимеН

преди 5 години

ФИЗИОНОМИЯТА МУ Е НА ГАМЕН!А ПРИЯТЕЛЯ МУ Е ОНЯ ПЛЕШИВИЯ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО ДЕТО ЛЪЖЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ЧЕ РАЗДАВА РЕАЛНИ НАГРАДИ НАД 100 ХИЛЯДИ ЛЕВА !

38

дедо Ташунко

преди 5 години

Чудесно написано от номер 34. Артист - хулиган, който се взима насериозно. Слаби са ни законите, трябваше да го натикат в затвора по бързата процедура за няколко месеца. Задавам въпрос: Защо не му е направена проба за алкохол и наркотици? Полицията не си гледа работата, това е ясно на всички!

37

Евро Интегриран

преди 5 години

... Познайте какво би станало с тази "звезда" ако посегне примерно на .......... Американски полицай ?!?! .............. Тука сигурно са си направили "селфи" с него , взели са му автограф и са го пуснали ....... по живо ..... по здраво !!! :) ........... Другия вариант е пълния с кинти негов брат - Захари да е "пуснал" парички и връзки , където трябва .......... И на тоя *** "съвсем случайно" да са забравили да му пуснат едни "проби" за наркотици ........ :) ;) :) .....

36

Барселона

преди 5 години

И защо не тестван за алкохол и наркотици...или полицаите са гледали сериала...Под прикритие...

35

Анонимен

преди 5 години

Тоя просто удари дъното.

34

Марти

преди 5 години

Каквито актьорите, такава и държавата!Липсва навсякъде - качествен мат'реал!41