42

Анонимен

преди 5 години

Те инвестициите 30 години изобщо не са идвали, само ни връщат част от членския внос и ни задължават с него да строим магистрали за да могат да минават по тях ядрените установки на НАТО при война с Русия, но Русия знае тогава какво да прави, жалко за България.

41

Няма да се отървете

преди 5 години

До Анонименгрешиш пичв момента когато някой политик се престраши да говори за напускане на ЕС и НАТО, евреите веднага ще ви разорят банките - ще ви организират "протести" и пр. безредици например със "ромите" или с "турците" или с "македонците"след това "миротворците" ще въведат ред - като в Косовоако не си забравил в България има 6000 Американски окупационен корпус - дори не им трябва повод за да влезнат Американските танкове в градовете яко си го зачукахте с ЕС и НАТО !

40

Сотир

преди 5 години

Инвистициите спреха от както хора като Волен са във власта.Коя сериозна компания би инвестирала с анти-ЕС хора на ключови позиции.....

39

Анонимен

преди 5 години

До Няма да се отърветелесно от гнусния еврейски кибук наречен ЕС нито от НАТО !ако се опитате веднага ще ви организират някоя "арабска пролет" или някой "майдан"..Ако се вземат мерки и преди това се направят съответните дипломатически сондажи за гаранции ЕС и САЩ няма да посмеят нищо да предприемат, . Сега не сме 90те на миналия век, сега има нови световни сили. Може да се намери начин излизането ни от ЕС и НАТО да стане без сътресения и положителните резултати да се усетят непосредствено

38

Анонимен

преди 5 години

До МорскиНедей шикалкави, тролчев!!! Кажи ми по-добро място за живеене от ЕС!? И Басните за Швейцария и Норвегия ги остави! Там руски ботуш не е стъпвал!

37

Анонимен

преди 5 години

България няма заводи. България е евтина аутсорсинг дестинация и депо за черноработници за Запада, който гледа на българите като на хора втора ръка.

36

Няма да се отървете

преди 5 години

лесно от гнусния еврейски кибук наречен ЕС нито от НАТО !ако се опитате веднага ще ви организират някоя "арабска пролет" или някой "майдан"

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИма, има алтернативи, ти да не мислиш, че няма?

34

Дарвин философ

преди 5 години

И кво викат Атакаджиите да пробваме в Евразия?Или да сме извън ЕС ? Та нали 80% от новите заводи са именно защото сме в ЕС.Кой би инвестирал в България извън ЕС-говорим за инвестиране в нови заводи от нулата а,не за ограбване каквото разбират под "инвестиция " 90% от нашите кадри- инвестираш 1 лев разпродаваш за 100 милиона и после си "Бизнесмен антиевропа"....

33

Морски

преди 5 години

"Ай думай къде отиваме като излезем от ЕС и НАТО!!!Ай пък думай ми ти, като си в ЕС и НАТО защо сме последни по всичко!?? Думай ми защо ядеш пето качество храна, защо дишаш най мръсният въздух, защо си най изостаналият по всичко и защо страната ти изчезва? Думай ми всичко това с аргументи, а не с тъпотии че имало банани и шоколади по магазините, и че ходели в Гърция на почивка! Думай ми с нещо сериозно и не с глупости

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Абе остави аз какво мисля! Кажи кои са алтернативите, рубляр!

31

Анонимен до 30

преди 5 години

Абе ти във ред ли си къде трябва да ходиш бе колега. Норвегия, Швеция, Швейцария са неутрални държави и стандарта им на живот е пет пъти по висок от нашия. Сърбия не е в ЕС и има повече инвестиции от Бъргария. Ката на бавноразвиващ ти го обяснявам, сега пак ще питаш къде отиваме ако излезем от ЕС и НАТО ?

30

Анонимен

преди 5 години

"Чудовището на национализма" ???А не е ли чудовище Сорос който влага стотици милиони за масовото ислямизиране, джендърски извратени партии, феминацистки организации, за затриването на нациите....итн и по малки чудовища ли са бклуците като Макрон и Меркел които са просто негови слуги!? Национализма не е нацизъм!! Колкото и да искат да го наричат така! Чудовището сега е политическата корекция и либералните леви толерастки партии! Национализма е спасението на единтичността! Без него сме загубени!

29

До 31

преди 5 години

Какво спорите центаджиите и рубладжиите? Да не би Швейцария, Норвегия или пък Исландия да имат нужда да ходят някъде, в някакви съюзи?

28

Фарамацефт

преди 5 години

Основите на Демокрация са сдружения, квартъални клубове,кръчми,мачове -(без ОПГ-а със сигнални ракети ), фестивали , концетри, театър с дълга пауза за по бира и тнт.В Дания на всеки гражданин, който си плаща данаците в пощата му пристигат безплатни билети почти всяка седмица за по нещо(концерти,мачове и тнт)Така държавата субсидира театара .Всеки сам за себе си седнал пред екрана и губещ си времето да гледа парче пластмаса и пиксели.Социализацията става на улицата и в колективните действия...

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Заспали ли бре, тролчев?!?! Ай думай къде отиваме като излезем от ЕС и НАТО!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Никога не вярвай на "писач", който се казва "Анниссия"

25

ДИВАК

преди 5 години

До Анонимен 14 -като изключим ЕС и НАТО , всичко друго е вярно но, от1944 година до ден днешен ни опавляват КОМУНИСТИ ! Махнат ли се комунистите от управлението на държавата , ще се оправим !

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Кажи бре, *** тъпоъгълен , къде отиваме като излезем от ЕС и НАТО???

23

Ач

преди 5 години

До Анонимен до 11Износителката на петрол Норвегия и банката на света Швейцария са неуместно сравнение с България.