100

джо

преди 5 години

Не минаха и 24 часа от речта на Плевнелиев, ето ти сега и Паси се обади. Питам, къде е референдума на който се допитаха дали да членуваме в НАТО. Отговора е няма такъв, защото нямаше да се съгласим. Това говорене за консенсус е просто отбий номер.Видяхме какви "главоболия" си докараха Англичаните с референдум за ЕС.

99

Анонимен

преди 5 години

Сами си избирате политиците, сега ще плащате за за грешките им, ще има скъп ток и газ...............никой не ви е виновен, защото като гласувате, мислите със задните си части!!Спирам да пиша , вие сте безнадежден случай, може би само македонците и украинците са по-глупави от вас, но и в това се съмнявам!

98

ПЕНКО

преди 5 години

ИНФОРМИРАМ СОЛМОНЕЛ ПСИХИ , ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ОБЩО СЪС СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК -КОГАТО ВАЛИ ДЪЖД ОТ ОБЛАЦИ, ДОШЛИ ОТ ЗАПАД !!!!!!!!! КОГО И КЪДЕ И КОГА /ПО СВЕТА / " НОРД АТЛАНТИКУС АЛИ *** " Е ЗАЩИТИЛ ОТ НЕЩО СИ НЯКОЙ НАРОД !!! УНИЩОЖАВА И СЪСИПВА НАРОДИ И ДЪРЖАВИ ДА /ПРИМЕРИ МНОГО/ ...АМА ЗАЩИТИЛ ???!!!

97

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се обяви за персона нон грата и да се отнеме българското гражданство заради последното изказване за оръжията. Няма по-антибългарско действие в историята на България.

96

авс

преди 5 години

До Русия е несигурнавърни се няколко години назад да видиш че бг се отказа от южният поток по натиска на джон брайдън умнико

95

Анонимен

преди 5 години

ами кого сте поканели те дойдоха.каквото сейш това ще жънеш особено ти си против тях русия

94

Анонимен

преди 5 години

Паси иска да каже, че трябва България да направи диверсификация във въоръжението и да купи руски самолети, едновременно с американски. 16 нови Миг-29, 16 Г-16. Не трябва да слагаме всички яйца в една кошница. Паси, както всички останали неумни Квартални псевдодемократи реститути, не прави разлика между транзит на газ и потребелние на газ от България. Потреблението на газ от България е нищожно и може да се доставя от Турция, Румъния, Сърбия, Гърция. Но е на по-висока цена.

93

Русия е несигурна

преди 5 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

92

възмутен

преди 5 години

До кога ще давате трибуна на такива жалки натовски антибългарски същества ? Това същество е за освидетелстване при специалист психолог и назначаване на съответното лечение а не да му се дава трибуна и нагаждаческата преса да публикува безмозъчните чу излияния.

91

n

преди 5 години

На този храненик му е все 6 колко е цената на газа. За него ще има , За хората му е през ... Така . че неслушайте глупосите му.

90

Анонимен

преди 5 години

Е, ЯЙЦАТА НА ПАСИ СА В БРЮКСЕЛСКАТА КОШНИЦА!

89

Анонимен

преди 5 години

Абе Паси как да се промени факта, че основен износител на ГАЗ с Света в Русия? Добре хайде да почнем да взимаме само от САЩ, можем ли да си го позволим като цена?

88

Анонимен

преди 5 години

Даже да получавах като това нещо паси над 10 хил долара от Атлантическия клуб, за да лая срещу българския народ, пак нямаше да го направя.Пар.цал!

87

Йосиф Барух

преди 5 години

До руснаците ще клекнат (115)- за да има тръба от Норвегия до Полшва трябва да пресече тръбите на Северен поток което няма как да стане и технически и поради мерки за безопасност- цената на норвежката газ е по-висока от руската, освен това от 2003та година с всяка година добива им намаляваהאם אתה מבין?

86

1

преди 5 години

До Анонименне са американски руски ***

85

руснаците ще клекнат

преди 5 години

Северен поток 2 е икономически неизгоден и германците ще преразгледат отношенията си с Меркел.Полша скоро ще пусне в експлоатация газопровода от Норвегия. И Украйна ще има газ от там.Стига Бойко да иска, газ ще има и повече от преди.

84

идва ново поколение

преди 5 години

Братя Българи, иде ново поколение което се роди и израстна при нови условия.Те не са с толкова промити мозъци, не са така наплашени /като Бойко на снимката/.Те ще преговарят на равноправна основа виждайки своя интерес по-ясно и отчетливо.

83

когато нещо свършва

преди 5 години

Русия не се съгласи на условието на ЕС през тръбата да могат да пренасят газ и други источници, както и да бъде двупосочна.Това беше и си остава жизненоважен интерес за България и от това не можем да отстъпим.Просто както и в живота, когато нещо свършва, започва нещо ново. Първо се стресираме, мислим че животът свършва, а после намираме нещо друго и то е по-красиво от предишното.Азерски газ, газ през Бяло Море. Важното е да направим тръбопровода от Александрапулос. Тогава Путин ще ни кани.

82

Анонимен

преди 5 години

Мислих да напиша нещо, но се оказа че 111 вече го е написал вместо мен. Явно Паси смята българите за пълни ***.

81

Анонимен

преди 5 години

Този индивид май забравя двата американски ТЕЦ-а, дето ни разгонват фамилията? Поне ги порязаха за прекопаването на Добруджа за шистов газ. Защо те не построиха Белене за своя сметка и риск?