32

Discovery

преди 5 години

Е дори да му е изневерила... чао и това е, какво има да я бие? Ся гадно е боли, още повече ако имаш некви реални чувства, не просто ревност ми чувства, ама то ако имаш чувства няма да я биеш ми ще я оставиш да си живее живота, другото е комплексарщина.

31

Дравника

преди 5 години

До АнонименДа,за Дръвника е,а не за "Дравника",но мнозина от тук ,не само ти,сте за повтаряне на граматиката от първи клас кое как се пише:)

30

БЛЯК

преди 5 години

Три шамара MY ASS.... Този мамин убавец е пребил жената без да му мигне окото и я е зарязал да лежи на земята (оставил я е да умре...) Винаги съм казвал и пак ще го кажа, жена какво може да ти направи, никой друг не може. Ама да я биеш, пребиваш, убиваш е черта на примитивна религия (няма да я назовавам, но за тях жените са по-нисши от животните дори). Та на този мамин убавец му пожелавам, приятно прекарване в затвора ДО ЖИВОТ!

29

Селянка

преди 5 години

Тук "маминка" е най-виновна - тя го е възпитавала тоя психопат да бие жени. Предполагам тя е била бита и за нея тоя тип " профилактика" спрямо жените в семейството е в реда на нещата. От тоя случай се вижда колко вкоренени в българското общество са ориенталските ценности и как побоя се приема за нещо нормално. Сигурно и на Кремена техните са и казвали, че трябва да "търпи щото сама си го е избрала". Болно общество, с кофти морал и никаква култура.

28

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей така де а този е за дравника.

27

Стратег

преди 5 години

Доживотен затвор или смърт чрез обесване.

26

Анонимен

преди 5 години

Започнат ли скандалите и шамарите в едно семейство,не трябва да съжителстват заедно докато трае развода.Каквато и да е причината за раздялата никой няма право да отнема чужд живот.Това са се заплаща само с доживотна присъда без право на помилване.

25

.

преди 5 години

Големи шамари са били явно. Да го осъдят на 40 години затвор и край и с нвговия живот.

24

Анонимен

преди 5 години

Горката Кремена! Да почива в мир! Жалко за това семейство. Жалко и за починалата (от удара) Кремена, жалко и за Борислав! Знам, че не им е било лесно, напротив, те са живеели ПОД НАЕМ, а НЕ в собствено жилище. Никак НЕ им е било лесно. И най- лошото е, че техните близки даже НЕ са им съчувствали и помагали- поне морално. Имам чувството, че СВЕКЪРИТЕ, особено СВЕКЪРВАТА имат ВИНА за този тежък и тъжен случай! Уви, за съжаление, свекървите по някаква причина МРАЗЯТ снахите си, които НЯМАТ вина!

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Какво се питаш?Бившата ми навсякъде бе разправяла,че съм я биел!Дори е плакала и то пред мои роднини.А един шамар не съм й ударил!Намери си един дето пие,бие и заплашва.Явно сега е доволна,че е влязла в СТЕРЕОТИПА на който е възпитана.И както чувам за жертвата,по няколко ги връткаше,а не обичаше секса и ме държеше на сухо.Сегашната ми връзка показва,че причината не е била в мен.В университета две сестри си бяха намерили гаджета биячи и се събираха да си обсъждат синините!

22

Анонимен

преди 5 години

със сигурност от 3 шамара не може да се получи мозъчен кръвоизлив... Доста повече трябва

21

Анонимен

преди 5 години

На този му пожелавам доживотен затвор без замяна.

20

Таня

преди 5 години

А милата му Маминка ще получи ли нещо?

19

Анонимен

преди 5 години

Ако се намери отговор от специалистите, кое кара толкова много жени да продължават да живеят в такива условия и да търпят, може би ще има някакво развитие. При положение, че подаваш толкова пъти жалби в полицията срещу човека с който съжителстваш, какво те кара да продължаваш да стоиш при него. А, че полицията само го привиква и му казва - слушай има жалба, и следващия път ще ти издърпаме ухото и нещата си продължават.

18

До 16 и 17

преди 5 години

Виждам, че НПО активистчетата сте ранобудни. Я кажете да не би сега да няма Наказателен кодекс, убийството и побоят да не би да не са криминализирани? И още нещо, играете го жертви, ала сте много злобни и агресивни. Защо така?

17

До 13

преди 5 години

Истанбулската конвенция е лоша като цяло и не само заради джендърските истории. Тя прокарва дискриминация по полов признак в правото. Едностранчива промяна на съдопроизводството в полза на жените, както и на воденето на дела. Въвеждане на мъгляво и общозвучащо определение за сексуален тормоз. Това на практика би довело до маса дела в съда за фалшиви престъпления, както и до задълбочаване на демографската криза в страната, защото никой мъж не би се женил при такова законодателство.

16

Анонимен

преди 5 години

от 14 А бе вие нормални ли сте от сайта, що сте цензурирали израза " П.с.ихично бoлна"? . Нямам думи!

15

Мазна свиня

преди 5 години

Да кажа на тъппака по-долу...дето много знае...аз съм се обаждал на 112 за скандал в комшиите при който деца реват жена пищи и мъжа крещи...ще ви изколя бе...и от 112 само ме питаха какъв съм и че те може да не искат да се меси полиция и да се оправят сами...ха познайте дали дойде полиция...слава богу нищо не стана но ако си беше изклал семйството тъппаци като теб щяха да коментират как никой не се обадил и как никой не бил чул ...става въпрос за вилната зона край Панчарево...не на края на света

14

Анонимен

преди 5 години

До изверга долу- дъщеря ти и пожелавам така да си иде.Сама се била блъскала в стената-боклуцибкато тебе са за ада.

13

До герберясалия

преди 5 години

Пиле, я кажи за масовите изнасилвания в Телфорд и Ротерхам, Великобритания, Кьолн, Германия, а също и в Швеция. Ами убийството на студентка по медицина в Германия от нелегален имигрант? Нападенията с ножове, атентатите. НПО активистите не бъдете толкова избирателни в цитирането на фактите.