103

Пуфи

преди 5 години

Нееднократно ви написах че не съм жена!!Знаете ли много ми е интересно като чуя от някоя дама"семейна ама аз имам личен живот съпругът ми няма право да ми се бърка в личния живот..,потрес съпругът и нямал право да и се бърка в личния живот....ами не е ли вашия личен живот обвързан с този на вашият съпруг???То ако хората,ще се женят само за да направят дете/деца и всеки,ще се ходи с когото си поиска ами то по-добре не се женете направете си само ноколко деца и кои на където види...

102

отвратен от бг

преди 5 години

Няма ли поне един път да чуем някоя добра новина от този балкански кеннефистан буллгейристан, пък ако ще да е е по погрешка! Всеки ден диващината и прозталащината българска бележат новини дълбини!

101

хм...

преди 5 години

Пуфи, Пуфи, аман от патки като теб, ако въобще си жена де....Жените са различни и ако попадаш все на "такива", блазе ти :), явно трябва да смениш ареала на обитаване.

100

Пуфи

преди 5 години

Като допълнение на предните ми коментари,ще завърша така:Кой народи имат най-голям демографски прираст и кой най-нисък прираст??Азия номер 1 по прираст на население въпреки че там има най-много убийства над жени!Най-застаряващ континент Европа,въпреки че е най-богатият и пригоден за живот континент!Извода е че:където има права на жените няма голям прираст на население!Европа се обезлюдява факт!!!ПОМИСЛЕТЕ НАД ТОВА!!!

99

Анонимен

преди 5 години

И още нещо, г-н Пуфи. Аз лично си изкарвам прехраната САМА, плащам си сметките САМА, живея си живота както намеря за добре и никой, ама НИКОЙ не може да ми казва да го "слушам". Защото не съм дете, не съм нечия отговорност, нито нечие задължение. И в момента, в който някой ми посегне, щото не съм го била слушала, ще го излежа като стой та гледай. Защото майка ми не ме раждала, за да съм нечия боксова круша. Връзката е доброволна, като на някой спре да му изнася, си тръгва и въпросат приключва.

98

Анонимен

преди 5 години

Ами г-н Пуфи, какво да ви кажа. Щом за вас не е проблем да бият и убиват майка ви, сестрите ви, дъщерите ви, ок. Щом за вас е ок, да отгледаш дъщеря си от бебе, да я обичаш, да й трепериш, и накрая някой да ти я върне вкъщи пребита или направо в чувал, само защото "не слушала", това си е ваш проблем. И да не е в момента, ще стане. Защото когато статистиката казва, че всяка 3та е бита и/или тормозена, това значи, че шансът това да се случи на ***, сестра ти или дъщеря ти е 100%! Това е.

97

-10

преди 5 години

До ПуфиТи верно ли си чувал думата диалог?

96

Пуфи

преди 5 години

До Анонимен 102-Дабе да то като гледам в Сащ с такива закони няма убийства )))Трябва да се въведе лично мое мнение смъртни присъди за развратни жени!!!!Имала си над 2 *** мъже в живота бесило!!Изеверила си на мъжа си бесило!!Какво ви е мнението мили дами" по моето предложение??Не си мислете че като сте жени и дори красиви жени,че всичко ви е позволено!!!За тези който сега ще писнат защо аджеба аз давам такива предложения аз ще кажа:защото имам право на мнение!Защото разискваме причините за уб

95

Анонимен

преди 5 години

За въвеждане на Смъртно наказание ! само това ще ги спре - за убийство следва Смърт и то публична , ама няма психоболен, объркан, изнервен и тн - Смърт и Точка !

94

Smurf

преди 5 години

Важното че се опазихме от джендърите ;)

93

@Пуфи

преди 5 години

Пуфи, миличка, ходи си в Турция и не ни занимавай с разсъжденията си. Ти като искаш да се ожениш на 15(или 12???) и да му раждаш до 35 (когато вече ще си тотален ***), направи го! Никой не те спира! Но не обяснявай на другите хора как да живеят, с колко да излизат, когат да започнат да раждат и т.н. Защото това не е твоя работа! Ако на теб ти харесва да те бият, когато не си "покорна", забавлявай се. Но законът е казал, че никой няма право да бие или убива някого.И като го направи-в затвора!

92

Пуфи

преди 5 години

Виждам че слагате минуси но помислете малко!Българките масово правят аборти,меркантилни са,изневеряват масово от млади момичета до зрели семейни жени!Изключително не сериозни и отмъстителни са много от българските жени,много раждат деца от любовници и мъжете им гледат чужди деца без дори да подозират..кажете честно мислите ли че ще стигнем далеч,като народ с такива жени??Онзи ден някаква беше писала пак в този сайт,че българските мъже нямали хигиена и били бедни...

91

Пуфи

преди 5 години

Гледам мои наборки на по 30 всеки ден с различни мъже в дискотеките и по кафенетата,всеки месец с различни гаджета..е ти ако си на 30 и на година ловиш по 12 гаджете да речем от 12 годишна възраст с колко мъже си спала..??Отговорът е 204 плюс до безкрай!Като сложим и пиянски изцепки групов *** и те стават 300 мъже плюс.Как мили дами искате да не ви бият и тормозят??

90

Пуфи

преди 5 години

Проблема на българката е че:тя си мисли,че може да спи с колкото мъже си пойска,мисли си че и е позволено да изневерява,мисли си че може да прави с**с с мъже от различни националности,мисли си че е най-красивата на света..,че може да си живее живота и чак след 30 годишна възраст да реши да склучва брак..,мисли си че трябва мъжът и да е богат,красив,и задължително да не е ревнив,че може да му слага рога,когато си пойска и с който си пойска..е да ама не!!!

89

До 184

преди 5 години

Дали е Истанбулска или друга, няма значение, статистиката е ужасяваща. Нима християнската религия не забранява побоища и насилия между съпрузи?!

88

Анонимен

преди 5 години

до 93Ами като е искала да изневерява да си беше подала молба за развод пък после, ако иска да скита като куччка колкото си иска! Според мен, така е правилно, изневярата може да бъде много болезнена за съпруга или съпругата

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 90 Каквато и да е, просто се развеждат и кой от къде е.

86

@90

преди 5 години

А ако ти кривнеш от пътя и изневериш с някой, твоята половинка трябва ли да те убие от бой? Защото то така излиза! Така не може да се живее. Като някой ти изневери и не си доволен си хващаш пътя. Защото ако всички разсъждаваха като теб, щяха да се леят реки от кр.ъв. И за какво? Целият живот на един човек, цялата му кариера, роднини, познати, ВСИЧКО, се свежда до това дали си е легнал с теб или с някой друг? Ми то тогава за какво да живеем изобщо, щом като всеки може да ни прекрати живота?!

85

Анонимен

преди 5 години

моля да се коригира статията и "мъжа" да се сложи правилно в кавички.

84

Анонимен

преди 5 години

И сега този *** вдовец ли ще се води ? Макар, че до бракоразводното дело са оставали броени дни ?! В ИК изрично е посочено, че при насилие жената получава автоматично развод. Преди години един такъв уби жена си и после претендирал за нейното наследство, защото убийството станало по времето на развода и не се било стигнало до фаза съда да издаде решението.