15

Анонимен

преди 5 години

Така и не стана ясно защо трябва да се местят в Партийния дом - само от носталгия ли?Какво ще правят със сградата на Народното събрание - може би спа-център, след като Централна баня се превръща в никому ненужен музей или още по-ненужна "зала за конференции"?*** и скъпи решения има още, така и не разбрах защо аз трябва да плащам за нечии прищевки - нещо взе да ми омръзва, от 74 години все някой ме яха от алчност и от простащина, и после - защо не раждаш или пък децата ти са в чужбина.

14

vlady

преди 5 години

Няма нужда да се хвърлят толкова пари за Негодно Събрание с негодни представители, и без това не върши никакви работа.

13

Анонимен

преди 5 години

На снимката: "Новият дом" мяза на затвор в руския Гулаг, а и адреса си е руски - княз ал Дондуков 3 !Пред стария Парламент има Троянски кон като паметник, а пред новия има жив Троянски кон - Радев !

12

Анонимен

преди 5 години

На някого направило ли му е впечатление как са "нагъчкани" английските депутати?! КОЛКОТО ПП-БЕДНА ДЪРЖАВАТА, ТОЛКОВА ПО-ГОЛЕМИ КОМПЛЕКСИТЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ!

11

Активист на БКП

преди 5 години

Money for notging !

10

Анонимен

преди 5 години

Тъпо- сега завинаги ще остане паркинга пред мавзолея

9

Анонимен

преди 5 години

Крадци

8

Анонимен

преди 5 години

Едни умират други им го заират. За какво ни са тези лежачи с 7 000 лв заплати. Освен да ни скубат с данъци и безмислени закони друго не вършат. Това не е едно време когато правителството строеше заводи създаваше блага гледаше за народа. Тези са там за далаверата и високата заплатка. А пък ако намерят и оФчици да им гласуват цена нямат. Защо хвърлят грешни народни пари които може да подпомогнат мизеруващи гладуващи хора. На кой му дреме за тях по важното е те да са добре другото е ветър и мъгла.

7

Щом

преди 5 години

Щом е за добра кауза, нека се дадат. Депутатите за 30 години направиха България, една Швейцария на Балканите и заслужават всичко това.Народа живее в охолство и разкош.За Бойко песни се пеят и стихове се пишат. Кога сме най зле, все като при Герб да сме. Еххх вече само Бог може да помогне на тая държава.

6

ужас

преди 5 години

Каква е тази вентилация за 18 милиона...Планински въздух от Родопите ли ще им докарват...Мошеници ...Ако не се вдигне шум и няма медийно недоволство , ще мине и ще си напълнят джобовете

5

ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ

преди 5 години

В името на паметта на бащите си и дядовците си, всички депутати единодушно решиха да се върнат в стария партиен дом! 90% от депутатите са от семейства вече 2-3-то поколение в структурите на властта, наследници на БКП. Да ви е честита и свята народната република на другарите наследници на червената буржоазия от БКП! А междувременно си чакайте германските пенсии!

4

Бръм

преди 5 години

И за какво им е стъклен покрив.... После да има обществена поръчка кой ще го мие... че не виждат небето ли?Абе ей разсипия.... след разсипия....Не знам комунистите колко милярда са потрошили, ама демокрацията бие всички сметки по харчове без смисъл.

3

Анонимен

преди 5 години

Депутатите гълтат също доста милиони.

2

Itsob001

преди 5 години

За БСП не правете банки и офиси.Те така и така няма да дойдат на работа.

1

Мегз в затвора

преди 5 години

С какъвто се събереш, такъв ставаш...