22

Анонимен

преди 5 години

Вместо да изместваме времето само с един час, приемайки лятното часово време за постоянно, по-добре направо да го изместим с 12 часа и деня да стане нощ, а нощта ден. Така само с един час изместване е много половинчата работата.

21

Анонимен

преди 5 години

Има си меридиани и според това между кои меридиани попада България, се определя и какво да е часовото време като отместване от времето по Гринуич, т.е. така нареченото сега зимно време, а не лятното, което ни измества деня и нощта.

20

Анонимен

преди 5 години

Добре си е със смяната на часовото време. Да се избере лятното часово време, ако няма смяна е обратното на умно. В България освен лято има и зима ... Не случайно преди да въведат смяната на часовото време, в България беше това, което после стана зимно часово време. За какво да променяме живота на българите с лятното часово време, ако остане само едното?! Биологичният часовник на българите не е да стават в 5 часа посред нощ, за да ходят на работа, както ще е при лятното часово време, ако остане

19

Анонимен

преди 5 години

До МаринаНе съм пенсионер,и "не ми хареса" .Не за пенсионерите ще е по-удобно,ада помислим за децата,колко рано стават и вече трябва да са в час!Марина,биричката ли ти е най-важна!Каква дама!Лятото се стъмва в 21-21.30 ч.И сигурно не е приятно да си пиеш биричката впрохладна лятна вечер,макар и вече да се е стъмнило,А?! Нека всичко да бъде нормално,има си астрономическо време,пак ли да сме срещу природата?!

18

Анонимен

преди 5 години

Като не можете да правите компромис със здравето на хората, по-добре оправете здравната система. Там е е най-страшния проблем, а не въртенето на стрелките.

17

Друг работещ глупак

преди 5 години

За всички глупaци дето не искат зимното часово време.Аз като работещ ***, който работи и ви храни, съм за предишното часово време, преди да въведат лятно и зимно часово време, т.е. сегашното зимно часово време. Така и не ми стаана ясно защо някакви искат да стават посред нощ, за да ходят на работа при лятното часово време. май са пенсионери, коит не могат да спят и се будят рано-рано.Аз съм за смяната на лятно/зимно часово време, но ако я няма смяната - 2 часа разлика по Гринуич,както беше

16

Анонимен

преди 5 години

Не е без значение което време ще изберем по-важно е да махнем веднъж завинаги Бойко Борисовото време, да поемем по правилния път и да си оправим държавата.

15

?

преди 5 години

Еха, и едно време не можем заедно да изберем. Ако изберем лятното време зимта (декември и януари )в 8:00 сутрин ще е тъмница. Изгрева от 7:30 ще стане 8:30 през декември и януари. Май е по добре да сменяме времето.

14

Анонимен

преди 5 години

Според мен или лятно или да си остане със смяна! Даже със смяна, мисля че е по-разумно!

13

татул

преди 5 години

Г - н Радев, Юнкер каза за 19 та година.Австриеца ,отложи,щото иска да е всетака.Вие защо излизате на плаца катонашивките ви са до караулното.Следва-щата комисия с нови доспехи и новабъркотия.Фармацията печели от тозистрес- тест и забравата ще е фактор.

12

Ром"с

преди 5 години

Рефендум да се проведе-какво време избира българина !Лятното време има своите плюсове през лятото и своите минуси през зимното,а стнадартното, типа астрономическото време е обратно, с летни минус,но със зимни плюсове.(Един пример за минус на лятното време ,зимата ще развиделява след 8.30 ,а децата вече ще трябва да са в клас на изскуствено осветление.)

11

Работещ глупак

преди 5 години

За всички *** дето не искат лятното часово време:На глупаците които искаме лятното часово време ни е ясно че няма да е целогодишно лято. Ясно ни е и обаче че ако оставим така нареченото зимно или астрономическо време през лятото ще става светло някъде около 4.30 сутринта а вечер в 7 вече ще е тъмно. Точно глупаците които работим и храним тази държава искаме лятно часово време за да ползваме по-дълго светлата част на деня след работа лятото. Капиш?

10

Марина

преди 5 години

Аз съм "За" лятното часово време, до 21.00 часа е светло и можеш да се насладиш на морето след работа до късно, след това да пием по биричка с колежките! Винаги съм обичала лятото, и колкото по-късно се стъмнява по-добре! По-добре е и за бизнеса в туризма! А зимното часово време го искат пенсионерите! Ама моля ви драги пенсионери, вие като искате ставайте си в 04.00 , не ми пречите, но не налагайте на младите, консервативния си начин на живот! Това е моето мнение, съжалявам ако не ви харесва!

9

Анонимен

преди 5 години

За подръжниците на астрономическото време: Седем месеца в годината сме на лятно време (на зимното сме само 5), ако 2-3 месеца ви се съмва в 9 няма да ви стане нищо, през зимата как се прибирате от работа в 17-18 като е тъмно...ПО добре през пролетта и лятото да е светло до късно има време и за разходка след работа и за всичко

8

смешна ДЕМОКРАЦИЯ

преди 5 години

Предлагам да се върнем с 30 години назад и да поемем правилния път.

7

Коце кмета

преди 5 години

За всички глynaци, дето искат лятно време - ама така няма да стане целогодишно лято уважаеми! Ние сме в западната част на пояс +2, и няма как да изберем пояс дето е +3. То верно че *** на село това не го бърка, ама хората дето докарват пари в тая държава работят със западни държави и това ще попречи на бизнеса.

6

Съвет

преди 5 години

Най добре е ЕС да бъде с едно часове време.

5

Seiko

преди 5 години

Зимно, че по лятното през декември и януари ще се съмва към 9 и нещо.

4

Анонимен

преди 5 години

Поредната простотия с американски произход които искат и тук да ни наложат.

3

Анонимен

преди 5 години

Най-добре би било да останем на астрономическото време.