150

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 5 години

Месомелачката му била руска .....а , прабаба ми шиеше на Сингеровата шевна машина още от младини!

149

Затова малчо...

преди 5 години

Защото и немския и английския и френския език спадат към латинските езикови групи .

148

Анонимен

преди 5 години

До 176 А американската атомна бомба е създадена от акип от около двеста европейски физици. А основният принцип на комютъра им го направи българиньт Джон Атанасов. И сега американците ползват руски ракетни двигатели, а аз си ползвам една руска месомелачка от трийсет години. Не ги подценявай руснаците

147

Затова малчо...

преди 5 години

Защото почти цяла Централна Европа и Великоморавия ползват този език/чехи, словаци, поляци , словенци,сърби.. / , не само българи и македонци...и определено не е само на македонци или руснаци!Да не говорим , че Паисий прави азбуката и е от Беломорска Тракия!

146

любопитен малчуган

преди 5 години

До полезно е да се четеДа, полезно е да се чете. Щом славяните са само 3 хилядни от населението, сигурно можеш да отговориш и на въпроса защо тогава българите, които са турскоезично племе, за по-малко от един век започват да говорят масово на източно-македонски диалект, наречен български в днешно време?

145

Анонимен

преди 5 години

По данни от Омировите песни , Ахил е от земите на днешна Украйна, а неговият братовчед когото убива Хектор е от Беломорска Тракия!Азиатските нашественици , хуни, татари , печенеги и пр. , идват в Европа значително по-късно след прабългарската орда и завладяват Киевската Рус .

144

Малко подробности...

преди 5 години

КАКТО КАЗВА подпор.ВИТМАН ОТ ВЕРМАХТА , ПОБЕДИТЕЛ В 421-ТАНКОВИ СРАЖЕНИЯ:..."НАШИТЕ СНАРЯДИ ВЛИЗАХА В ПЪРВИТЕ РУСКИ ТАНКОВЕ НА БЕНЗИН , КАТО НОЖ В МАСЛО"....Т-34, НАИСТИНА Е ПОСТИЖЕНИЕ ..НО ПЪРВИТЕ ТАКИВА ТАКОВЕ СА С БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ ...И СА ГОРЯЛИ , КАТО ФАКЛИ!СЛЕД СНАБДЯВАНЕТО ИМ С АНГЛИЙСКИ ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ , НАИСТИНА СТАВАТ ДОБРО ОРЪЖИЕ!

143

Хан Аспарух

преди 5 години

До За 168Съгласен съм, че трябва да се чете. И то - множко! Ако беше чел достатъчно, щеше да знаеш, че аспаруховите българи са турскоезично племе, което се смества с местните македонски племена. Понеже широко разпространената полигамия, само за няколко поколения турския език е изместен от майчиния език на българите - македонския. А турският продължава да се ползва само в дворците и бюрокрацията до втората половина на 8 век. Чети рожбо, чети - дори ако не ти помогне, поне няма да ти навреди!

142

Анонимен

преди 5 години

АЗ, НЕ ЗНАМ НЕЩО ГОДНО ЗА НОРМАЛНА УПОТРЕБА ДА Е ИЗМИСЛЕНО ОТ РУСНАЦИ!ЦЕЛАТА ИМ РЕАКТИВНА АВИАЦИЯ , АРТИЛЕРИЯ И СТРЕЛКОВОТО ИМ ОРЪЖИЕ Е ОТ ПРОТОТИПИ НА ЗАПАДНИ ПРОИЗВОДСТВА И ТРОФЕЙНИ ТАКИВА .-МИГ-овете ИМ СА ПРОТОТИПИ НА МЕСЕРШМИД 262...1:1...-КАТЮШИТЕ ИМ СА ПРОТОТИПИ НА НЕМСКИТЕ "КЮНЦИ"-/на колесар/...АК-47--Е ПРОТОТИП НА "ЩУРМГЕВЕЕР" ОТ ВСВ...Т-34--Е С АНГЛИЙСКИ ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ ПЕРКИНС....РАКЕТНИТЕ ИМ СИСТЕМИ СА --КОПИЕ НА ФАУ-2.../по трофеи от Пенемюнде/ЗИС-5--Е ПО САЩ-МОДЕЛИ ..

141

НЕбългарин

преди 5 години

Македонци няма. Бяха измислени от Коминтерна за да ги откъснат от България дадат на Тито !А в Енциклопедиа Британика пише за Първата империя на Българите , за македонците ни дума...Ама требе да се чете-Също в тази енциклопедия Британика пише, че българите като са дошли в балканите са говорели турскиАма требе да се чете

140

Анонимен

преди 5 години

продалите се за жълти купейки българомразци говорят за право и лицензи и едва ли не трябва да плащаме задължително на русия. А под статиите за откраднатите български архиви и за най-скъпия газ в европа мълчат. не можеш да ги чуеш...не са им спуснали опорките по тия теми. Знаем ви какви сте, заради вас България е на това дередже продажници.

139

Анонимен

преди 5 години

ЛИЦЕНЗИТЕ СТРУВАТ ПАРИ

138

За 168

преди 5 години

Македонци няма. Бяха измислени от Коминтерна за да ги откъснат от България дадат на Тито !А в Енциклопедиа Британика пише за Първата империя на Българите , за македонците ни дума...Ама требе да се чете

137

За 168

преди 5 години

Кенефистанец много ви ходиСам ли го измислихте или така ви викат ;))

136

За Калашников

преди 5 години

Трябва да плащаме лиценз на наследниците на Хюго Шмайзер , който конструира тоз автомат докато беше в руски плен след войната...

135

кеннефистанец

преди 5 години

До БлядистанциКаква азбука си им дал на руснаците бе лольо! Да не би случайно да рукаш за азбуката, създанена от македонските братя Кирил и Методий?!

134

авдокат

преди 5 години

Че кое не му е крадено на българите?! Езикът - откраднат от македонците!Азбуката - тоже!Историята - открадната от македонци, турци и гърци!Тероторията - от македонците, гърците, турците, влахите и сърбите!Оръжията - произвеждат се с крадени лицензи!

133

Блядистанци

преди 5 години

Да ни платят патент за хиляда години ползване на азбуката ни първо!Аре у лево, нахални лепшери

132

Анонимен

преди 5 години

В ТЪРГОВЕТЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА МО ЗАЛАГАМ ПО 3000 ЛВЗА НЕЩО КОЕТО КУПУВАМ ОТ РУСНАЦИ ЗА 100 ЛВ2900ЛВ ОТИВАТ НАГОРЕ ПО ВЕРИГАТА ПО СХЕМАТА "НАШТЕ ХОРА ВЗЕМАТ ....ИНАЧЕ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИТЕ ВИЕ"КАЖИ СЯ ТУМБАК ВОЕВОДАКОЛКО МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ОБИТАВАШ ПАРЛАМЕНТА СЛЕД КАТО МИ СЕ СВИДИ КОРУПЦИЯТА....ТИ И ГЕРБ ДЕБЕЛ

131

До 156

преди 5 години

Не се изказвай неподготвен, за АК-47 както о за много други неща ние сме си платили патента много отдавна още по времето на СССР иде реч за съвсем други неща, като например да плащаме и за производството на муниции, а иначе най-големия производите на автомати на базата на АК 47 е Китай, които не плащат абсолютно нищо