8

Анонимен

преди 5 години

"Потърпевши - хората с реални увреждания"Ами естествено.В Бг всички са далавераджии.А винаги има потърпевши.Далавераджията няма как да е потърпевш.

7

Анонимен

преди 5 години

"За лицата над 16г. това са 23 451 души, а при хлапетата 2 294."====Или пишете за "лица" или за "хлапета" - не може и двете думи в едно изречение! Ако предпочитате "хлапета" съчетайтавайте с подобна дума (възрастни, големи, батковци, каки..), а не с термин от правото!

6

Гледна точка

преди 5 години

За да се спре с издаването на фалшиви ТЕЛК - ве, основното което трябва да се направи, е ТЕЛК-комисиите да бъдат на ротационен принцип. Защото се бавят с това, а гонят Михаля, нямам идея.

5

данъкоплатец

преди 5 години

Ако БСП милееше за инвалидите, първо щеше да се погрижи да изключи фалшивите от системата и да накаже лекарите фалшификатори.Те обаче постоянно визират върху "нуждаещите се" което поражда съмнението че иса да пробута в мелето и тези които не се нуждаят.

4

Шоп

преди 5 години

До 3:Кьорав?

3

House M.D.

преди 5 години

България не е воювала 74 години, но продължава да има военноинвалиди.

2

Пътя за ада...

преди 5 години

е постлан с добри намерения---Тука даже и намеренията не са били добри ,а е използвано общественото недоволство за да се получи обществено одобрение НО много добре се е знаело че фалшиви телкове я спрът я не спрът,но съкратени средства ще има и то най-вече от орязани истински инвалидни пенсии...и сега истинските инвалиди ще си скубят косите ище трябва да се мъчат още повече --е това ще стане с цялата борба против корупцията , а тези който вземат пари ще станат 3-пъти по-внимателни и неуловими..

1

Анонимен

преди 5 години

337 от общо 38 887 или всеки пети