11

Анонимен

преди 5 години

Един ден премиер

10

преди 5 години

Когато приеха закона за анонимния свидетел ,БСП надуха вой до небесата ,как можело такова нещо ,всеки щял да ходи в затвора сегаНо уви ,в затвора ше влезе тоя на снимката

9

ай сиктир

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА 12Абе *** я огледай малко по-добре гербавите си любимци 90 % са комсомолци и *** все от това червено котило.

8

Анонимен

преди 5 години

Вчера в Перник видях в кафене единия от банкоразбивачите. Този, когото издирваха и преследваха по холивудски сценарий. Та човечето си седеше необезпокоявано. Майка му, жрицата на герб-жени перник го оправдала пред бога слънце. Нещастни мутри! Кога ще се изчисти държавата ни от тази?!

7

Анонимен

преди 5 години

Ах каква драма, поредният мишок дето като стане напечено и започва да припада из съда. Ама нямахме късмет да го бяха застреляли както трябва , че да ни спестят тези циркове.

6

batmario

преди 5 години

Хляб и зрелища.Ако няма хляб повечко зрелища.

5

ай сиктир

преди 5 години

Защо не напишете по колко % от всяка обществена поръчка гушват недосегаемите от жълтите павета или не ви стиска, че после нЕма да има хлебец.

4

Зетя на Бенчо

преди 5 години

Я кажете повече за Бенчо?

3

Въпросът

преди 5 години

Е кога ще излезе. Политиците ще наредят да го пуснат след няколко месеца, като мине шумотевицата. Наркотиците са най печелившия бизнес в цял Свят и политиците са на процент. Нали не вярвате, че тоя толкова години действа сам. Всички партии в България прибират пари от наркотици, ***... я, алкохол, цигари и оръжия.

2

Анонимен

преди 5 години

до две три седмица герберастите ще го пуснат. Все пак доста пари отчитам на Вожда им.

1

Анонимен

преди 5 години

Споко сега от НАП и МВР ще извадят картончето, че им е бил сътрудник. Прибраха го в България, защото е най-добрият им кадър, а предстои ловене на незаконни търговци и производители на мартеници.