20

:)

преди 5 години

Нали виждате, че няма интерес. Защо се пъ.не.те?:) Не ставате, не го ли разбрахте вече?:) Финалът е на 17.март, тая година. Ариведерчи.

19

1234

преди 5 години

евреите освен да налагат на света своите идеи къде на сила къде с хитрост и подлост друго не могат да правят, но иначе в тяхната държава експерименти не се правят! тия наистина са някаква проказа отпреди 2000 г, от 70 г войните са заради тях, а предишните 2000 г пак заради тях... отде се взеха тия дяволи с човешко лице, той оня с мустаците беше на ръба ама малко не му стигна, ама евреите от сащ и русия го смачкаха от двете страни щото края беше близо... ще има и следващ окончателен път

18

Анонимен

преди 5 години

Един призрак броди из Европа. Призракът на вандализма.

17

Анонимен

преди 5 години

Колко ли хора трябва да смачкат и избият за да възтържесвува правдата ти, Дядо Мраз?

16

Анонимен

преди 5 години

Върнете им 12-часовият работен ден. Работонаематели от всички страни - съединявайте се.

15

християнин

преди 5 години

Всичко лошо на този Свят е дошло от Евреи, затова в Библията пише, че Синагогата е на Сатаната!! По същият начин използваха и Маркс - прочетоха го като Дявола Евангилието в резултат, на което еврейте като Ленин, Троцки и чучалото на копчи на Еврейте Мао Дзе Дън (3-мата му най-блицки съветника са Евреи) убиха стотици милиони!

14

анонимен

преди 5 години

даа.заради хитрите идейки на тоя са загинали около 400 милиона хора по света .И продължават да загиват.А тия с големите носове стават още по богати.Нали знаете-разделяй,,насъсквай и им продавай оръжие .винаги печелиш.Но само ако има омраза,война и кръв.От там идва твоя хляб ,пари,власт.

13

Анонимен

преди 5 години

Кумирът на всички "работници" и пролетарии на земята е човек, който не е работил и един ден в живота си. Издържан от богатата си жена от аристократичен произход и близкият си приятел и съмишленик, отново борец в борбата срещу капитализма Енгелс, който пък по ирония на съдбата си е капиталист и фабрикант.И Убунту бате, Маркс е 100% евреин, не знам от къде го изрови това твърдение. Минавай на openSuSE.

12

турски мингянин

преди 5 години

извършителите да се издирят и се наградят с почести ,ордени и заслуги за смелост и борба за правда.

11

Анонимен

преди 5 години

Че каква новина е това? Та то стана преди седмица.

10

ubuntu

преди 5 години

До ФутурологМой човек, Маркс не е евреин! Може да е бил дебел, може да не ти е симпатичен, може евреите да са станали после най-върлите марксисти, но самият той не е евреин! Вземи се образовай малко!

9

kukla

преди 5 години

Западна Европа трябва да издигне навсякъде паметници на Маркс. Съвременнните западноевропейски обещства са много близко до това, което Маркс е предвиждал да се установи. В момента на власт е пролетариата. Работниците са глезени до безкрайност. Работен ден по график, допълнително заплащане на извънредния труд, невъзможност някой да бъде уволнен, почивки 1-2 месеца в годината, допълнително заплащане от печелбата на предприето. За работодателите това е ужас и те бягат далече от ЕВропа.

8

Убиец

преди 5 години

Философията на тоя брадат ждрольо е убила повече хора дори от нацистката.Напълно заслужено поругаване на гроба му.

7

Анонимен

преди 5 години

ми, хората действат радикално. какво да го мислят, някакъв си "мислител" написал към 400 страници Капитал, след като е можел да го направи в около 40. бля-бля.

6

ubuntu

преди 5 години

До Анонимен 1Оскверняването на паметник е винаги диващина, а оскверняването на паметника именно на Маркс е проява на простотия и духовна нищета.

5

Анонимен

преди 5 години

БЕЗУМЦИ ! Това ,че някои са неграмотни и не разбират идеите на един философ не може да го изтрие от световната история . След като самите те не си уважават предците , следва ли светът да уважава самите тях като държава ? Само кралското семейство ли е тяхната гордост ?

4

Анонимен

преди 5 години

To в Лондон си е колониален социализъм - всяка същество от майната си има повече права от нормален човек. Имат нужда от гражданска война с много цветни убити или осакатени до степен в която да съществуват за кратко. Както Франция е имала деня на Бастилията и Лондон има нужда от деня на джамията - да хвръкнат няколко килимни поговци към техния св. Михаил.Явно истинския протест е бил срещу тях.

3

Анонимен

преди 5 години

"този въртоглав, много проблеми създаде!"То щото рижковците от Острова не създадоха никакви проблеми на ЕС, нали така?

2

Анонимен

преди 5 години

този въртоглав, много проблеми създаде!

1

Анонимен

преди 5 години

Без значение кой лежи в гроба, оскверняването на гроб е дебилска и просташка проява.