16

Петров

преди 5 години

Поредната статия в (уж) Незавсимая газета с основен извод - да правим каквото кажата американците. Който плаща той поръчва музиката (статиите).

15

Анонимен

преди 5 години

Македонците са много по-напред и от САЩ и от Русия. Те си имат база на Луната!И всяка вечер пеят - Луно, Луно, земьо македонска!

14

Анонимен

преди 5 години

е съобщава за украинските бомбените атаки срещо населението на Донецк и Луганск?

13

ьзц

преди 5 години

а кой създаде този хаос в Либия?кой уби Кадафи за да настъпят демократични промени в Либия? къде е демокрацията там?

12

Н

преди 5 години

На русия не на бг трябва

11

Василев

преди 5 години

Ционистите от САЩ и Русия съдъздават разруха, войни,анархия и инфлация навсякъде по всички конфликтни точки на света!Това е целта и това има дава повече икономическа и политическа власт и контрол!Това ще се случи и на Венецуела, ще има разруха,анархия и инфлация, после ще има бунтове и познайте къде ще отиде венецуелската икономическа независимост???Селяни прости, животът е жесток, а вие не сте подготвени!!!Агент Родни Пайпър!ЦРУ!!!

10

Будинов

преди 5 години

До АнонименПроблема е че с рубли не става

9

Бай Иван

преди 5 години

Нормално,сащ и нато създават талибани и муджахидини ,Русия ги избива ,така е от години ;) !!!

8

Анонимен

преди 5 години

Поредната плювния против Русия.

7

Гранатометчик

преди 5 години

Щом Независима газета се е загрижила за Либия нещата са сериозни.У нас няма медии които от сутрин до вечер да тръбят че Боко е мутра от СИК но в Русия си имат не една и две такива.До тук за свободата на словото там и тук "На запъд" А в Либияя след като авера на Путин - Саркози им донесе свободата на крилете на бомбандировачите и от сраната им стана ***,доста понятно е защо търсят Русия за съдействие а не "освободителите" донесли им ИДИЛ и Ал кайда. Случея с американския посланник е показателен

6

Pen

преди 5 години

Имам чувството ,че това е сайт за пропаганда срещу Русия.Всеки ден пълно с новини за Русия.Всичките неща оправихме в държавата ,та сега Русия ще оправяме :)))

5

Анонимен

преди 5 години

Щом краварите имат над 800 военни бази по целия свят, какъв е проблемът и руснаците да имат тук-там руски бази?

4

Х

преди 5 години

На някой все не му харесва, че видите ли Русия била близко до нещо си! А вие бе, изч.адия американски, откъдето минахте-все кръв се лее, не мир ами война навсякъде носите! Назовете едно нещо с което сте по-добри от Русия във външната си политика! Ама искрено!!! Няма такова и вие го знаете по-добре от мен!

3

Анонимен

преди 5 години

"Генерал Томас Уолдхозър, началник на Африканското командване на Въоръжените сили на САЩ (АФРИКОМ), обвини тези дни Русия, че се стреми да засили присъствието си в Либия."Началникът на "африканското" командва на САЩ (къде е САЩ, къде е Африка ахахахах) обвинява Русия, че започнала да се разпростира твърде нашироко, сероизно ли? :DСАЩ с 800 военни бази в 70 държави по цял свят се възмущава от подобно действие? Егати наглостта АХАХАХХАХаххахаАХАХ

2

Анонимен

преди 5 години

Да, обезателно ! Трябва да се противостои на новия световен ред.

1

Анонимен

преди 5 години

Трябва и, разбира се!Питайте нашите "патриоти" - те ги разбират нещата!