7

Анонимен

преди 5 години

Само питам, кога всички професии в България, ще се обвържат със средната работна заплата в България със закон...Или дупетатите са богопомазани...

6

Анонимен

преди 5 години

Липсвали шофьори ,учители ,военни ,полицаи ,доктори ин,какви ли още -не ?!?Да сте чували да липсват ..депутати ,кметове ?!?Заспал Народ !

5

Анонимен

преди 5 години

Сега разбирам, защо от НСИ публикуват постоянни скокове в размера на заплатите. Ами то било, за да си увеличат заплатите депутати и министри. От властта за властта с любоФ

4

Загрижен

преди 5 години

До 1А знаеш ли какви специалисти ще наемеш за управление на държавни структури за' 2-300, макс 900лв'? Този тип изказвания на дребни душици ме оставят без думи! Комунизма си отиде заедно с пенсионните фондове и спестяванията на тези пенсионери. Да сме живи и здрави да храним по 8-10броя дълги години!

3

Български изедници!

преди 5 години

Надминаха комунистите и отново вкараха член първи в действие, ГЕРБ унищожават България! Навремето комунистите така си раздаваха привилегии, а за народа трохички!?

2

Смирен депутатт

преди 5 години

Труда на депутатите не може да се сравни с работата на мързеливите българи,затова бълг.пенсионер трябва да взема 206лв минимална пенсия със 38г. трудов стаж ,а минималната заплата не трябва да се вдига повече от 560лв колкото е сега.

1

Анонимен

преди 5 години

А бабите и дядовците са с по 200 - 300 лв., макс 900 лв. Как не ги е срам.