21

Анонимен

преди 5 години

Най-добрия протест е да блокират София като спрат автобуса на пътя.

20

Сс

преди 5 години

Работил съм го, за да ти дадат тази заплата за която пишете тук работиш 2 смени, от 06.30ч до21ч, плащат осигуровки за един човек, забравих да кажа че бачкаш шест дни, ***, ДАИ..... Пият си кафето с тях или си плащат, без бой и кръв няма да се оправи тази държава

19

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Само в *** bg в този момент се търсят 56 шофьори с заплата между 4000-5000 лв.В медицинския няма да откриете обява за лекар със заплата 5000 лв.Няма да откриете и за ИТ. Космонавти за Русия също няма. ИМА ЗА ШОФЬОРИ ЗА ЕВРОПА И ТАМ СА ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ.ТОЧНО ДО ЕДИН МЕСЕЦ 30% ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ЩЕ НАПУСНАТ, ЗА ДА РАБОТЯТ ЗА ПО-ВИСОКО ЗАПЛАЩАНЕ.

18

Ф.С.В.

преди 5 години

До 20 - мерси за комплимента)) (управи е от думата управлявам - а не оправлявам или оправям ) ама ти си много "умен" та затова ти казвам МЕРСИ -хахахахахаха

17

Гешев

преди 5 години

Законодателството е далеч от реалността и се пише за да се угоди на Делян Пеевски. А Пеевски не се интересува народа гладен ли е или жаден.

16

до 19

преди 5 години

Що само ти ли можеш да философстваш, бе !

15

Ф.С.В.

преди 5 години

Защото в Бг се работи на парче- ако вдигнат заплати на учители- други реват- ако вдигнат на полицаи -пак става скандал- ако вдигнат на шофьори на 2500лв -всички ще кажат - АМА КАК ТАКА? поради мизерните заплащания навсякъде- Властта се мъчи да държи заплатите горе долу еднакви- да но НО СТАВА! Масово трябва да се вдигнат заплатите -за да няма такива неравенства-! А Властта решава проблема на "парче" и така нищо не става! МРЗ в БГ трябва да стане 1000 лв и всичко ще се управи!

14

Дончо

преди 5 години

Като се намесят държавни чиновници и пейзажа почва да прелива от фекалии. Прави са шофьорите. За шофьори няма пари а за бюрократи които нищо не правят има!

13

Анонимен

преди 5 години

Билетчето стана 1,60 не за да дигат заплати, а транспортната мафия да краде.

12

Дедо

преди 5 години

Билетчето ВИ стана 1,60.Защо пак няма пари за заплати

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Аз съм на мнение че трябва да се дава автобус под наем на всеки шофьор, който иска да не работи за дадена фирма и той да има право да основе фирма и сам да определя, колко време ще работи, дали сам ще наеме друг колега и тн.

10

Анонимен

преди 5 години

Ами селяците дето по Бай Тошово време идваха и бачкаха в градският транспорт заради софииското жителство вече са гражданье. Неможе да ги накарате да карат рейсове трамваи и тролейбуси те вече са СОФИЯНЦИ. Така че му целувайте на Жельо жа.бов зад.ника който премахна софииското жителство и всички ги направи софиянци. Сега се качвайте и си ги карайте вие тролеите.

9

Анонимен

преди 5 години

и тук в Берлин има недостиг на шофьори по градския транспорт :)

8

Анонимен

преди 5 години

`Който не му изнася да напуска`Ами заминавай ти ката много знаеш.

7

Анонимен

преди 5 години

Давайте им мизерни заплати,па после няма кадри!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.Условията на труд са ужасни. Да не говорим че и пътниците са застрашени ако ги вози човек който полага извънреден труд.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Това е защото се полага извънреден труд поради липсата на кадри.

4

Ф.С.В.

преди 5 години

Още от преди 2 месеца се знаеше че в София нямат шофьори- Фандъкова каза че заплатите ще станат 1800лв - Но резултата е ----пак няма никой!!- И как намериха решение на проблема?Като накараха останалите будали да карат нон стоп автобуситеРИСКУВАТЕ ЖИВОТА НА СТОТИЦИ ПЪТНИЦИ ХМ!АЛЕЛУЯ!Нови автобуси за милиони левове и нови линейки -без шофьори и фелдшери- Парадокс и Цинизъм!

3

Анонимен

преди 5 години

То пък да беше така само в градския транспорт...

2

шматка

преди 5 години

За да се увеличат заплатите на шофьорите с 10% са необходими 10млн лв.Тези какви заплати вземат