20

Анонимен

преди 5 години

Турския Змей откьде знае че турците го обичат да го карат на лук и чушки?

19

Анонимен

преди 5 години

Ердоган, трябва винаги да си хапва месцепонеже е болен от диабет, а народа му лука и чушките го яли.

18

Лука и чушките

преди 5 години

Са опасно Гюленисти!Венсеремос ;)

17

Мюмюн

преди 5 години

Реджеп ско отпадне от властта,ще го наема за овчар на стадото ми.Симпатичен ми е,както и кадъната му.Чистият въздух в планината ще го откъсне от проблемите му.Кадъната му ще ми готви курбан и пече овнешка пъстърма.

16

Анонимен

преди 5 години

Няма грижи ефенди, така разрушиха земеделието на България за да можете вие да заемете тази нисша сега ще ви подхвърлим един танкер с лук даа видите, че сме хора.

15

До 14

преди 5 години

Така е. Богати са на петрол.Сирия, Ирак и Либия не са богати на петрол..... И руснаците са богати на газ и какво ли още не ама пътуват от Москва до Петербург по двулентов път.

14

българин

преди 5 години

***,с шест пъти биене челото в земята,само неграмтнос и бедност ще докараш.о пет години Туция ще се разпадне.И ислямът няма да ти помогне.След това християнизация на Турция.

13

Дали

преди 5 години

Го бърка Ердо колко струват краставиците, или каква е цената на лирата. Той отдавна не яде краставици и си плаща сметките в долари и евро. Виж за дядо Мюмюн от Бурса ситуацията е друга. Ама те американците са виновни. Ако не беше Доганя още по-зле щяха да са нещата :-D. Страшни шматки.

12

До 10

преди 5 години

Половината от държавите, които си посочил, са богати на петрол, а другите са богати от търговия.

11

Анонимен

преди 5 години

Ами Сирия, Ирак и Либия бяха нападнати от САЩ и З. Европа. В Турция пък имаше опит за държавен преврат.

10

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Терорът, срещу- здравето,...Предлага, изобилие,..От, нищожна- жхрана, и, хора,....По, цял- свят,...То- е, като- засладена- кал,..Да- и- речеш, шоколад.....

9

Много интересно...

преди 5 години

... как държавите от третия свят, които се подчиниха на лошия запад като: Сингапур, Кувейт, Катар, Хонг Конг, ОАЕ, Бахрейн, Тайван и т.н.за има няма 20 години се превърнаха в най-сериозните финансови центрове в света и от другата страна са управниците, които си получават заплатите в рубли: Сирия, Ирак, Турция(с нейната двойна игра), Либия и т.н. Някои от тях се превърнаха в Племена със знамена, както обича да казва един друг ***, към момента депутат. Вие изберете къде искате да бъдет

8

Зозо

преди 5 години

Хахахахаааааа, то цените ако се определяха от диктатори ...................... Турският Кадафи се прави на велик, но всъщност е смешен!!! Бай Дончо с един туит ще го срине за 2 седмициа ако реши :)))))))))))))))))))))))))

7

Мюмюн

преди 5 години

Предлагам парфюм с въз аромат на лук и овча лой за износ в Турция.Традиционният аромат ще запълни дефицита!Цена за флакон от 20 грама,15 турски лири!Количества на изчерпване!

6

Веско

преди 5 години

Това е чудесно да има регулатор на пазара. Обаче историята показва, че насилствените мерки са временни. Какво ще правят тези производители, когато с тази инфлация наяма да могат да си платят бензина напролет?

5

Анонимен

преди 5 години

О, ще ги клатят още много.Няма да се разминат с малко домати.Добре че е българският му прислужник господин Бойко Борисов та да имат газопровод.

4

Юнал Джемилов

преди 5 години

Виждати ли какво биллюлля става вав Империата мелечки мамени само може да си мечтаети за човек като Султана Алхам Дулиллях

3

ШахинЕскиЕсчинсел

преди 5 години

Мачкай, Ердо, враговете на исляма - магазините плод-зеленчук!

2

Анонимен

преди 5 години

До Марияна сайта нема никой. не спами боте

1

Анонимен

преди 5 години

Снимаха се с венецуелския Мадуро и крояха планове за венецуелското злато, а сега какво ще стане, май Реджепа ще остане на сухо.Силно му е разузнаването на местно ниво в доста страни в Европа, но се оказа доста слабо в Южна Америка.