137

Реалноста

преди 5 години

Значи 8бр самолети(ф16 блок 70 )1 бр наземен тренажор 6 пълни боекомплекта бомби към 900 бр включително учебните и радаро подавящите 3 бр прицелни контейнери( снайпер)към 60 бр ракети въздух въздух амуниций за оръдието +2 бр резерни оръдия 10 бр резервни двигатели 8 бр допълнителни външни контейнери за РЕБ .. 16 бр външни контейнери за гориво ремонтна техника за обслужване + обучение на 12бр пилоти от които( 4 на ниво инструктор) и 20 бр техника и още няколко шукарики Комплект Бобчо ..

136

Анонимен

преди 5 години

Ще ги приемат в ЕС, ще приемат и еврото и ще идват да си пазаруват у нас.

135

Петкан Петков

преди 5 години

До Анонименти дори не си си написал името, как очакваш да не ти нацвъкат минуси

134

ни са знай

преди 5 години

Сега вече НАТО ще бъде непреодолимо мощен военен съюз и ние ще бъдем съвсем сигурни в бъдещето си.

133

Анонимен

преди 5 години

По-долу написах, че искам независима България и просперитет за българите. Има 6 плюса и 5 минуса. Защо ли още си валидирам мнението сред предатели? Ще гледам да не се случва повече. А вие ще си спомняте за Левски на стари години, когато децата ще говорят на чужд за вас език и от това, което познавате сега, няма да е останало нищо. Да са ти сладки 30-те сребърника, Българино. Глътни голяма ракия, напсувай, удари жената, пръдни и си лягай. Друг ти решава битието и съзнанието. Кво ш'са занимаваш?!

132

Мда

преди 5 години

Последната пречка пред шиптъризацията на страната е премахната!Дано поне ги приемат в ЕС,та да имат къде да бягат,когато след 10 години албанците ги подгонят....

131

Анонимен

преди 5 години

А КАКВО ОЗНАЧАВА ХОХЛИ

130

Боби

преди 5 години

До Реалноста"Ф16 блок 70 си е по 75 милиона долара ... но пък и ракета под 1 милион няма."Да приемем че сделката ф-16 е 2000000000лв = 1,176,000,000$ /8 = 147,000,000$ за самолет като в това се включва Самолета(самото желязо), базов боекомплект, обучение пилот и наземен персонал, базов комплект резервни части, Гаранция 5 години.Русия продаде на Китай 24 Су-35С за 2,5 милиарда долара2,500,000,000$/24 = 104,000,000$ Забележки Су-35С са Двудвигателни т.е. продадени са два пъти повече двигате

129

Е как?

преди 5 години

Никола Димитров майка Галичанка, баща от Охрид.Димек украински македонец!Бабата и Дядото -Българи, тихо да не чуят макетата и хохлите, че ще спретнат 3-та световна, колко му е!

128

Анонимен

преди 5 години

"Външния министър Никола Димитров".....ами и аз така се казвам......питам се , той българин ли е , или аз съм македонец ......а сега де.....

127

Анонимен

преди 5 години

навсякъде е добре където нас ни няма... Руска поговорка

126

Ха ха

преди 5 години

Братя били македонците, те това умствено увреден пациент на пси$хиатрията може да го напише.Всички държави ще бягат да не ги окупират Макетата и да кажат, че Де Гол е македонец, а Хохлите ще изкарат Адам първият човек украинец.Ке има кутек между македонци и хохли, ке се изпотепат тея в НАТО.Макетата че кажат, че Хохлите са окупирали Юпитер, а хохлите ке рекат, че макитата са им анексирали НептунБягайте братя българи, няма спасение от Макета и Хохлита,теа са на 5 вселени.

125

Анонимен

преди 5 години

Не искам Евро, не искам НАТО, не искам съюзи. Искам независима България.Искам просперитет за българите. Искам българите да се върнат. Искам си приятелите. Годините, които са ми отнети и досега и занапред, е ясно, че няма да се върнат.

124

Реалноста

преди 5 години

България и Македония са пример как трябва да се разберат две държави с общ произход ...а не като руските въшлювци и Украйна ... И после ватата реве защо всички искат в НАТО а не руската *** Факт

123

Анонимен

преди 5 години

Браво на братята македонци!С нетърпение чакаме Украйна!Срамувам се, че ***-льотчик носи български паспорт!Позор!!!!!

122

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам на какво се радвате. Още едни балкански братя влизат под ножа на презокеански интереси. Не поддържам нито Русия, нито САЩ. Искам мир на балканите. САЩ искат война с Русия. И те така. Нас ще ни вкарат, без да ни питат изобщо. Наистина ли не виждате голямата картина. Виете тука за другари и кравари, а не виждате, че кочинката ни гори, защото няма кой да се грижи за нея... Жал ми е за нас и всички балканци.

121

Анонимен

преди 5 години

добре дошла Македония време беше да сме в един общ военнен съюз

120

за Северна Македония

преди 5 години

Сега със славните северно-македонци, наследници на великия Александър Македонски НАТО става непобедима световна организация..................хаха.........................голяма държава е Македония, главите им дървени, историята-измислена, 2 или 3 албански партии в парламента им...............голям смях!!!Албанският език - официален, а те тръгнали срещу България, само БГ-паспорти искат, да пътуват безплатно в ЕС!!!

119

Анонимен

преди 5 години

Магарицата от Крушевица що не ви изведе св,,ините от позитано 20 на протест да ви бият хората по улиците

118

Анонимен

преди 5 години

До Реалностаф35 е 500 милиона долара. ф16 е една щайга и после ти трябват по 100 хиляиди долара на полет. За 1 милиард долара 10 Мига ще унищожат 8 ф16 и няма смисъл. НАТО има смисъл само ако ни дадат самолети без пари ако ще се бием срещу натовски държави. Но тогава няма смисъл и от НАТО.