41

До 44

преди 5 години

По-големи гадове от ГЕРБ в най-новата ни история не сме имали.

40

комунизъм-ключ. думи

преди 5 години

диверсии, саботажи, атентати, убийства, лагери, афери, завери, явки, корупция, кражби, шуробаджанащина, кьорсофри, инфлация, стагнация, национализация,колективизация, партизация, партизанщина, комунизъм, популизъм, волунтаризъм, обедняване, лъжи, демагогия... - с една дума комунисти...

39

Бсп са гадове

преди 5 години

Герб не са гадове. Те са Бсп-Бкп

38

Анонимен

преди 5 години

Тая доцентка е много, много зле. Тая не е слуша никак главата! Защо се излагате да я каните. Нищо аргументирано не каза, а само дрънка глупости. Президента не е вземал позиция, а само призова да не изпадаме в крайности и да не вземаме прибързани решения, които не ни засягат. Виждаме, че нямаме правителство, а едни марионетки на чужди посолства у нас.

37

Анонимен

преди 5 години

Ако нашата управляваща шайка можеше да се погледне отстрани,щеше да види колко са жалки и безпомощни,но не могат,а и няма кой да им каже.Около тях все блюдолизци и слагачи,домогнали се до държавната софра и страхувайки се да не изпуснат кокала.Един от тях?Боил Банов/щеше за малко да се разплаче в ефир от страх да не изпусне кокала.А началника му гузно мълчи,осъзнавайки как поредната простотия може да ги срине съвсем и да се простят скоро с властта,която са си заплюли завинаги.

36

Бсп са гадове

преди 5 години

До 2233. Бягат от ***, не заради ГЕРБ, червен ***. И бягат от 1989, когато имаха възможност и от управленията на БСП, а не от 10 години.

35

Симеонов

преди 5 години

СТРАНДЖАТА е много прав за МЕН!

34

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Симеонов е много прав за американците.

33

Анонимен

преди 5 години

Джандармеризъмът смени прзидента на Венецуела. Същия европейски джандармеризъм смени празидента на Сирия, но го върна обратно в играта.

32

комунизъм=бедност

преди 5 години

Изводът е ***, където има *** народ има комунизъм(социализъм), а където има комунизъм(социализъм) се живее много бедно и безперспективно.

31

Симеонов

преди 5 години

Но както у нас,така и във Венецуела виновни са империализма и американците.

30

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната месечна заплата е около 15 долара. Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

29

дедо Пешо

преди 5 години

и аз сметам че у венецуела требе да отиде нашто момче Бойко И ДА ОПРАИ ТАМ РАБОТАТА като у западните балкани и у саудитската арабиа

28

Анонимен

преди 5 години

Неутралитет е джендеризъм в политиката, която Радев избирателно предлага по въпроси по който не му изнася да вземе позиция, но непременно са най-изгодни за Московската Орда !Затова той зове и другите за "радиомълчание" когато Мадуро на Путин избива венецуелци и ги гони от страната.

27

Анонимен

преди 5 години

Не може да очаквате от един пожарникар и един физкултурник да водят самостоятелна политика и да изразяват свое мнение.Къде толкова акъл и самочувствие?Комплексарщината им се вижда основно на международно ниво,нищо,че тук надуват перки и се е.ват с електората.

26

Анонимен

преди 5 години

До Ром"сАми то е само средната класа и нагоре, бря пич. Други отдолу са пълнежка и би следвало, да си знаят мястото.

25

Симеонов

преди 5 години

Горките венецуелци.Като си спомня нас какво ни правиха гнус ните кому няги,напълно подкрепям усилията на цивилизования свят да прогонят *** ота мъдуро.1989, 90 , 91 фалитите на живков и луканов,празните магазини,режим на тока,галопираща инфлация,*** грласуващ за комунисти народ,пълна безнадеждност.Малко се пооправихме и през 1996 червените га дове отново срутиха държавата.Но както у нас,така и във Венецуела виновни са империализма и американците.

24

баба Румяна Коларова

преди 5 години

Италия е комунистическа държава, а италианците са мръсни камунисти и агенти на Путин.

23

Анонимен

преди 5 години

Търсят наемници, за справяне с проблема, ако някой се интересува! Дават 25к на месец, което си е супер, и каквото си плечкосаш :)

22

Ром"с

преди 5 години

Няма никакъв политически конфликт във Венецуела,политическият конфликт е в медиите контролирани от САЩ и техните псевдо учени марионетки които се продават за шепа долари.Ще се опитам да обясня,там протестират само средната класа и колежани от американските колежи,я се наберат 15 -20 000 човека по съботите,те само тогова протестират на едния край на Каракас,на другия край бедните са излязали в подкрепа на Мадуро.Каракас не е столица като София,там са малки градчета-за бедни,богати,средна класа..