153

не

преди 5 години

До АнонименИмаме инвалид в къщи-100 процента.Изцяло на легло.Не може да стигне до тоалетна и не може да седне на тоалетния стол.Пенсията ме у е 300 лв.,общо.В нея е включен и придружител.Даже му се полагаха някакви 30-тина лева по карта и 2 години социалните не му ги бяха внасяли.Като се обадихме получихме отговор от една госпожа:"Вие за тия кирливи 9 лева ли сте?!".Потичахме за тия "кирливи" 30 и няколко лв. като ни обясниха,че тия 2 години без тях не могат да му се възстановят на човека...

152

Анонимен

преди 5 години

Тези изглеждат, като трети братовчеди на нашия премиер интелектуалец от Банкя :))))

151

Охобохо

преди 5 години

Нема такава държава!Как е възможно толкова голяма администрация и никой да не върши работа?!Това е каца без дъно.Всички,които работим внасяме,а тези само получават.Ето защо не дават да има конкуренция в здравните каси.Социализма там си остана!

150

100 % ТЕЛК

преди 5 години

Но сме гласоподаватели !!!

149

Бг

преди 5 години

Тия братя а и много други от Д. Дъбник, ***.... са чисти престъпници... Вервайте ми... в това градче няма държава. Община, полиция, институции.... всичко е кал и тиня, всичко е мафия. Обществени поръчки, купуване на гласове, кражби, проституция, наркотици.... Същото положение е и в селата на общината а и в Плевен. Но така е ние сме на хиляди километри от Бойко и няма правосъдие. А тези... и да работят до като са живи за да върнат парите

148

Горан

преди 5 години

Ама не е от братята: Ами, лъжете се, на тия нищо няма да им се случи! Всяко чудо за три дни... Изтипосали са ги, ама по-далеч няма да стигнат...

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Какъв Бойко? Какъв "Цвъки"? 2001-ва! Иван Костов!!!!

146

Анонимен

преди 5 години

Е хубаво бе, като е разкрита подобна престъпна схема къде са наказателните дела срещу фалшивите инвалиди и членовете на ТЕЛК? Тия са си за панделата! И всички като тях!

145

Анонимен

преди 5 години

До azzТи от небето ли падаш. Виж вицепрезидентката колко задължения е опростила миналата година и за какво. А, аз да внасям данъци и осигуровки?

144

Анонимен

преди 5 години

до35. Аз съм от тия който не завиждам на инвалиди и не гледам в чуждо канче. Но когато видя ,че някой си вади парите по нечестен начин. /Тъй като самия аз ги изкарвам много трудно и в малко количество/ ме ДРАЗНЯТ. СИГУРНО МОШЕНИЦИТЕ СИ КАЗВАТ КАКЪВ си БУДАЛА. Е затова ще ги мачкам мошениците. Па ако ще да са с бели престилки, бели якички.

143

Анонимен

преди 5 години

България НИКОГА, НИКОГА няма дори да се доближи до някоя, дори средна европейска държава, като Австрия, например.НИКОГА това население, включая политиците му, които са същите криминални типове, няма да се промени.За останалите...поне границите са отворени. Никой не е длъжен да стои и търпи това.

142

Анонимен

преди 5 години

В страната на чудесата нищо не може да ме учуди.Затова е интересно да живееш в БГ.Всеки ден има сензации и изненади.А и Б.Б.ги ръси едни,да се чудиш да се смееш ли или да плачеш.Сини ,червени лампички.Пожарникарски изпълнения.

141

Анонимен

преди 5 години

до143. В Русия се подготвя закон с който е позволен подкупа. Това е така защото няма друг начин за печалба.

140

Анонимен

преди 5 години

ТУК ЕДИН ИЛИ МНОГО ПИТАТ А КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ КОГА ЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ- ОТВАРЯТЕ ОЛАФ- ТАМ ИМА ФОРМА НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИЦИ, ОПИСВАТЕ ВСИЧКИ ФАКТИ И ОБСТОЯТЕЛСТВА ОКОЛО ПОЗНАТИТЕ ВИ ГРАБЕЖИ. ОТВАРЯТЕ БГ ПРОКУРАТУРА- ТАМ СЪЩО ИМА ФОРМА НА КОЯТО СЪОБЩАВАТЕ КАКВИ КРАЖБИ СТЕ НАБЛЮДАВАЛИ, ОТВАРЯТЕ МВР- ТАМ ПАК ФОРМА ЗА ДА СЪОБЩИТЕ ЗА НЕРЕДНОСТИ. АКО МОЖЕТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ИНТЕРНЕТ- ТО ИМАТЕ НЕОГРАНИЧЕНА СВОБОДА ДА СЪОБЩИТЕ НЕРЕДНОСТИТЕ И КРАЖБИТЕ КОИТО СТЕ ВИДЕЛИ.РАЗСЛЕДВАНЕТО МОЖЕ ДА ИЗЧИСТИ ИМЕТО.

139

Анонимен

преди 5 години

Тези с години са ползвали протекции от ГЕРБ и сега ги хвърлят на кучетата като изгорели бушони, понеже са най-ниско в ерархията, със снимка и имена изтипосани по медиите както си трябва.

138

Анонимен

преди 5 години

до136. Може да има , но когато си на Запад усещаш, че за нещо малко ако кривнеш получаваш наказание.Тук е като в Русия, куче влачи диря няма.

137

Обективен

преди 5 години

"Това всеки може да го направи без проблеми, но ако се не лъжа имаше официално признание от ДСБ, че са плащали за *** или вече си забравил."Това някакъв опит да си обършете нас!раните *** ли е? Имало това, имало онова, онзи пейства инструкциите, вие ми пускате разсъждения. Ясни сте.

136

Анонимен

преди 5 години

Проблема е , че много от законите се правят /ТЕЛК, Приватизация, Публични регистри, Фирми и др. / както в Русия , а някой и се преписват. Много от законно творците не смеят да приемат като тези в ЕС. С мотива , че не са за "българите". ТАКЪВ ПРИМЕР ИЗЦЯЛО ПРИПИСАН И НАБУТАН В България е за така наречено "централно отопление". С КОЛЕКТИВНИЯ ДОГОВОР. /който е един крепостен договор до живот, без право на индивидуален- КАКТО Е В ЕС/

135

Анонимен

преди 5 години

Скапана държава

134

dmx

преди 5 години

До ОбективенТова всеки може да го направи без проблеми, но ако се не лъжа имаше официално признание от ДСБ, че са плащали за *** или вече си забравил.