179

Simvola

преди 5 години

Точно така трябва да се говори и напомня за тази партия бсп-бкп защото много Българи имат къса памет.

178

Аре бееее...

преди 5 години

Най - изпечените *** са в Основата на герб...

177

Анонимен

преди 5 години

Едно време си нямал избор , какъв да бъдеш. За да работиш е трябвало да бъдеш само Един. Това обаче не те прави такъв по душа, а по стечение. След 90та се видя кои по душа са предавали България и кои са чакали момента да им резнат крилата.

176

Анонимен

преди 5 години

ПОЖЕЛАВАМ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД В СЛЕДВАЩОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ БЕЗ НИТО ЕДИН КОМУНИСТ БАНДИТ,КРАДЕЦ,УБИЕЦ И МУТРА,АМИН!

175

extremist

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ СЕ ОБАЖДАТ.....ГЕРБ СТЕ М Р Ъ С Н И КОМУНИСТИ ЕЙ

174

extremist

преди 5 години

ДОЛУ ГРОБ

173

Анонимен

преди 5 години

Една от големите грешки на хората при избори е, е смятат най-голямото зло за най-малкото зло и гласуват за най-голямото зло при това в псоледно време няколко пъти подред

172

Спиро Киров

преди 5 години

Шишкото Гърневски пак иска гърнето с жълтиците. Комунист на комунист - комунист казва ли? Гърневски е най-типичния пример за тоталитарист - вижте вида му и за повече не питайте. Преди сдс после герб после другохамелеони оядени

171

Цецка от Цачево

преди 5 години

Ама нали комунистите убиха дядо му на др. ...пардан господин Бирисов. И моя дядо го убиха комунистите.

170

Анонимен

преди 5 години

Шайковците станаха първи антикомунисти. Гърнев с гърнето не беше ли там.

169

Пловдивчани помним!

преди 5 години

ДО РЕДАКЦИЯТАМоля, когато изписвате името на Гърневски, да уточнявате, че става дума за великия пролетарски поет. Ако се запознаете с творчеството му преди 10-ти ноември, ще се убедите в това. Ако пък се запознаете с архивите на МВР, ще се смаете: същият този пролетарски поет на младини е бил заловен да краде кокошки. Когато става младеж и работи в печатницата, си позволява да насили една от чистачките (май такава беше). Та това е той - пролетарския поет Спас Гърневски.

168

Анонимен

преди 5 години

Тия политически хамелеоно не зачитат паметта на близките си,вие чаката да мислят за народа.Девизът им е крадене,крадене и пак крадене.

167

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо До Анонимен.Аз пък предпочитам да страдат хиляди хрантутници на шайката ГЕРБ като тебе,отколкото няколко милиона честни и трудолюбиви българи.Таке че не плаши кучето със салам---------На мен ГЕРБ не са ми дали или подарили нищо,по простата причина,че не съм член на ГЕРБ и не познавам лично никой от ГЕРБ,но вие които искате да ги махнете,искате да страдат и умират хора и да разорите страната!Герберите са за предпочитане пред това което очаква България.

166

До 180

преди 5 години

Донякъде си прав - сега има честни хора и демократи и от 30 години властта е в демократите, а честните хора са натикани в тинята

165

Анонимен

преди 5 години

Крадци , крадци и пак крадци - гербери!!

164

Анонимен

преди 5 години

Вече ми е трудно да намеря разлика между ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, комунисти, демократи, патриоти, сини, червени... Истината е една - има честни и нечестни хора. Мисля, че в България от доста време властта е в нечестните

163

Анонимен

преди 5 години

ДОЛУ БАНДИТСКА ПАРТИЯ ГЕРБ И НЕЙНИТЕ СЛУГИ!! ЗАТВОР ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ БУДА И ЦВ.ЦВЪЧКО!!***......ТА!

162

Анонимен

преди 5 години

Разберете,без герберите ще стане по-лошо!Ще съжалявате,че не оставихте ГЕРБ,но ще е късно!

161

Анонимен

преди 5 години

До Цецка от Цачево 174О-о-о-о-о-о.......комунисти са, и то он най-червените!!! Тоталитаризмът им задмина и този на ТЕХНИЯ НАЧАЛНИК - БАЙ ТОШО!!!!

160

Анонимен

преди 5 години

До До Анонимен.Аз пък предпочитам да страдат хиляди хрантутници на шайката ГЕРБ като тебе,отколкото няколко милиона честни и трудолюбиви българи.Таке че не плаши кучето със салам.