51

Анонимен

преди 5 години

Ха! Че аз ако имах пари за такива глоби от по няколко хиляди нямаше да карам трошка, а щях да си купя нова кола! Тия не са добре! 3 хил. ще вземат от чичо Пешо дето едвам е запалил старата кошница за да си иде на село. Смяяяяхххх!

50

до 45

преди 5 години

Катаджията ще ти каже да слезеш ще ти хване волана и ще го завърти в двете посоки и ако има луфт по рейката той се усеща или по накрайниците също след това ще ти разтресе кормилото и ако има тропане от втулките или ако е лагер на волана ще те спре от движение и отиваш да плащаш ---Аааа много често 3000 лв е повече от стойността на колата ...За това те са двама или повече единия става свидетел на другия , а ако не си съгласен колата могат да ти я откарат на полицейски паркинг за експертиза ....

49

НЕбългарин

преди 5 години

Значи влизам в някоя дупка чупя предницата или изкривявам джанта и докато стигна в сервиза полицая, ако ме хване може да ме глобява 3 хиледарки за това, че въпреки платените ми данъци, винетки и застраховки държавата не си е свършила работата!? Да не говорим, че на всеки може да му изгори крушката на фара по време на движение и хоп минимум 500 лв глоба!? Уникални предложения от уникални мозъци!

48

реалист

преди 5 години

Докараха ни до бедност и мизерия, а сега ще ни глобяват за това. Нима ни харесва да караме трошки и не искаме нови коли? Оставка на пребоядисаните мутрите рекетьори !!!

47

Аз

преди 5 години

По-*** от управляващите са само коментиращите под статиите в днес. Като се питате "кой ги избра тия?" - погледнете в огледалото. Там освен отговор на този въпрос ще видите и кой ще избере следващите ***. На такъв народ - такива управници.

46

Анонимен

преди 5 години

Трошката - 300 лева, глобата - 3000! Ако мислят за вас направо ще ви заведат при лицензиран проверен търговец да ви даде за тези пари автомобил проверен от тях, с печат за годност!

45

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Караш трошка - екзекуция.Рекетет от униформерни-държавна награда

44

ДОЛУ ГЕРБ

преди 5 години

Гербаджиите ще ни извъртят пак един мръсен номер като тръгнат от 3000 лв и накрая стигнат с ,,от тях да мине ,, на 1500 лв ,но ме еяд на друго ,ако БСП спечели изборите няма да го махне --да знаете ... ДОЛУ ГЕРБ Ааа --като не щете високи застраховки --тях ще ви ги вдигаме на час по-лъжичка аще ви сипем да ядете по някой друг параф--Бате не спи --той мисли !

43

Анонимен

преди 5 години

Чий са автосервизите? На комунистите!

42

Киро Кюмюря

преди 5 години

и с каква точно техническа експертиза ще се констатира повредата "разхлопана ходова част"?

41

Ти да видиш

преди 5 години

А като караме по разбити пътища,кого да глобим?

40

Анонимен

преди 5 години

В България от 30 години върви порочната практика, по съвет на КАТ да се повишава непрекъснато размера на наказанията и сега пак се предлага същото. КАТ трябва да изпълнява закона, а не да го пише. В момента КАТ санкционира за 1 на 100 хиляди нарушения, а ако се вдигнат двойно санкциите, ще санкционира за едно на 200 хиляди нарушения. Въпрос с понижена трудност - познайте защо ...

39

Анонимен

преди 5 години

хайде хайде пак клишета пич, бил дебел и небръснат полицая. На такива като теб манекени и миски им се иска да ги проверяват май.

38

Хъъъ

преди 5 години

Мдаааааа, значи годишния технически преглед отпадааааа. Супер

37

Анонимен

преди 5 години

Цялата мара втасала. Първо как мицифай ще установи разтропана ходова част. Как ще установи дали ми гори масло ***. Тези неща се установяват на гтп и след като не може да се оправим с тях....дай нов безумвн закон

36

Анонимен

преди 5 години

"Трошката" ако е минала преглед ше мъ фанете за грендфадара

35

Анонимен

преди 5 години

Кво стана със забраната да цареждаме от туба колите си, некадърници?Найстина ми се прийска да бегам по света. Тук е обидно да те управляват тези

34

Анонимен

преди 5 години

честитооо, шоферски тъпацииии! мършички недни, почваме да ви копаем.

33

Анонимен

преди 5 години

Аз досега винаги правя следното. Когато някакъв *** със съмнително образование и палка тръгне да се прави на умен, знаещ и стриктен, звъня където трябва и казвам че ми прилича на човек употрбил алкохол или наркотици. И докато чакаме цирка да приключи, смяната му минала и нито лев рушвет е изкарал, нито глоба е написал. Направо ги моря от глад, а ипотеката си върви, сметките също, два три месеца така и е потънал.

32

Скънка

преди 5 години

Този закон ме изумява все повече и повече. Нужда от промяна наистина има, но това предложение плюс предишния парадокс за конските сили при младите шофьори е пълен no sense.