43

Анонимен

преди 5 години

БСП са ясни.Винаги едно и също.Ако вземат властта я задържат докато опоскатпарите на държавата.След,което веднага я напускат.

42

Анонимен

преди 5 години

Никога няма да гласува за тия ××××ци. От 1970- 1989г. Им строих комунизма и сега съм с 170лв. пенсия

41

само питам

преди 5 години

на сполуката вече визия ли й викат,и май резултата ще е същия

40

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли има все още хора, които си мислят ,че БСП фалира КТБ ? хора, партийната организация с начело Бойко Методиев Борисов задължаваше държавните структури да си вкарват парите в КТБ. В момент на криза , две години след фалита на Lemon Brothers , когато фирми фалираха като пуканки , Капитала на една банка растеше главоломно.Четете бе хора, интересувайте се. Невежеството е порок.

39

Ха-ха

преди 5 години

Каскетите са забавни понякога :)

38

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

поне ще знаем къде са отишли парите на държавата, а не като сега - куче влачи, диря нямаНа това му се вика вика "пладнешка кражбА!".Ха живи и здрави!

37

Мръсни комунисти!

преди 5 години

Визията на БСП е ясна. 1. Да вземат властта по един или друг начин.2. Да откраднат 2 милиарда лева като фалират някоя банка или няколко големи дружества.3. Да подадат оставка под натиск и да станат опозиция за могат отново след няколко месева да реват срещу ГЕРБ или който там дойде на власт.Този "филм" вече сме го гледали.

36

Анонимен

преди 5 години

По-голу прочетох за фалит на държава. Хора , икономисти и пвсевдо специалист разбере едно : една държава не фалира. тя спира да си плаща външния дълг, но това не значи че фалира.Псувате без да познавате историята. Кое е това аджеба тайно нещо , което движи икономиката напред ? Да, прави сте - индустрията. Е как искате високи доходи, високи заплати , стандарт на живот без индустрия ? най-трагичното нещо е ,че плачете за Живков , но не го осъзнавате.

35

Анонимен

преди 5 години

Визия за България е последното нещо което БСП може да измисли .Напомня идиотиите на Реформаторите на Р .Кънев.Употреба за около 2 /3 г поредните порции и забвение . България е тотално провалена държава с ориенталска ,а не европейска култура и с копиране на модели на ъндърграунда в САЩ.Култура на сводници и нарко дилъри .

34

Цонко

преди 5 години

Колко лесно и евтино става всичко преди избори. Някакви си 2 милиарда лева и хоп, всички цъфваме и връзваме. Разбира се, след изборите се оказва, че не става само 2 милиарда поради "тежко наследство", атаки от опозицията, качеството на материала и неотчетена инфлация. Затова пък обикновенно обещават, че на следващите избори, ако пак ги изберат вече няма как да не се получат нещата и т.н.т.

33

соц

преди 5 години

Ще махнат десятъка и ще турят прогресивен данък и както вдигнаха осигурителните вноски ще го наковат яко на айтитата и хората дето що годе живеят сносно и ходят в събота на Ястребец да покарат малко.

32

Диагноза

преди 5 години

Хе,хе! Тия червени въшльовци още не са дошли на власт и вече планират милиарди !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Но не казват,че планират да ги вземат от нашия джоб!!!!!! ВНИМАНИЕ !! В банките има над 60 милиарда спестявания и червените барони точат лиги за тях !!!! Задава се Виденово време!!!

31

до 32

преди 5 години

Това може да стане само с велика Българска революция.Но уви ,младите вместо да я осъществят бягат на запад и кръга се затваря . Останалите свестни ги счатат за луди ,*** по думите на Фандъкова .

30

Анонимен

преди 5 години

Тиквата изяде много. Даде 2 милиарда за саниране, плати на мръсните хамериканци самолетите без дори да им иска нещо в замяна/сложи и комисионна /, разсипа средната класа, наля държавни пари във КТБ и я разби, позволи на Доган да си купи централа,за псоледните десет години не са събрани около 16 милиарда ДДС,говори за корупция а кметицата му прибира комисионни със скоростта на светлината и накрая какво - половин година се стиска да даде 30 млн за майките. ВАЛТЕР ЗА МРЪСННАТА ПОДДЛОГА

29

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че БКП няма как да е опозиция. Дойде ли БКП на власт потокът от хора рязко напускащи България ще се вдигне. както стана при Ореха.Просто БКП трябва да се забрани, да изчезне завинаги, а не да си отброява конгресите. Трябва закон за лустрацията, за отваряне на всички досиета веднага, че минаха 30 г. от падането на тоталитарният режим и не всички досиета са отворени.И този преход най-накрая да започне. А не само да се говори за преход към демокрация.

28

Анонимен

преди 5 години

Няма разлика между едните и другите комунисти / БСП и ГЕРБ/,?има разлика- едните не се пребоядисва- хубави лоши но са си едни и същи - а другите могат да са всякави- ако трябва утре гербавите и *** ще сложат и ще се обрежат само да могат да крадат и да са на власт- затова им викат червената кал

27

Анонимен

преди 5 години

Тоест ако ГЕРБ остане начело още 30 г може и да стане 1 милион души .Но тя няма да остане тъй като в България вече поне има свободни избори .И когато хората виждат какви партии ги управляват и в какво са се превърнали просто сменят плочата.Това е шанса на БСП.Не че има някаква подкрепа в обществото .Хората просто използват наказателен вот за да не използват гилотини .Мисля вече ме разбрахте и мислите ми не ви се струват странни .

26

йосиф

преди 5 години

йорданка фандъкова се пише с малка буква.по българското законодателство крадеца е престъпник, който няма статус на гражданин.а вие си плювайте комунистите, само да ви светна ,че Бюджета на СФ община е 1.5 МИЛИАРДА .къде отиват тиа пари вие ми кажете. ама не , вие сте заети да плюете червените. е толко *** народ нема.

25

Анонимен

преди 5 години

БСП можеше да купи 15 необорудвани Грипен с тези 2 милиарда лева вместо да продава илюзии на българина в целуфанената опаковка "Визия за България". Така и президента щеше да е доволен.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Аз бих се радвал да е така........защото ИЗГРЕВА И ВСИЧКО ХУБАВО, НОВО И ПРОГРЕСИВНО ИДВА ОТ ИЗТОКА! А запада..........то и природата си знае работата, че на запада е ЗАЛЕЗА! Запада е изтъкан от гнила, колониална алчност........отначало са грабили китайската цивилизация, след това японската, индийската, африканската и т.н!!! Откъде е това богатство на ингилизите??? Изсмуква ли са нещастните индийски колонии, за другите да не говорим!! ЗАЛЕЗ за вас..."господа" изедници!!!!